Postuar më parë nga BEHARI
![]()
.....
po te mbrosh vrasesit dhe futyre qelburit,behesh edhe njeri me karakter?????![]()
me karakter jane njerezit qe mbrojne mendimin e mire,pa u tundur nga llumi i shoqerise....
Postuar më parë nga BEHARI
![]()
.....
po te mbrosh vrasesit dhe futyre qelburit,behesh edhe njeri me karakter?????![]()
me karakter jane njerezit qe mbrojne mendimin e mire,pa u tundur nga llumi i shoqerise....
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
se jam i vetmi qe ja u them te keqijat ne sy......po kuj ti them!!!!njerezve qe jetojne vetem per tu dukur!!!duke kujtuar se behen te mire po i fshehen te keqijat!!!!!!!!!!Postuar më parë nga BEHARI
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
shko mor te marrte dreqi se ka filluar ti vij era flligjesir ketij forumi nga nderhyrjet tuja te pa moralshme!Postuar më parë nga Akili-A
hellu nje sy te gjitha postimeve qe antaret e nderuar te keti forumi japin per ty,
nuk kuptoj se si mund te hysh ketu!?
por i thojm i fjale te urte ne shqiptaret cfar nuk ta ben fjala nuk ta ben as dajaku!![]()
mbase ty te ka dhen prove ajo bierra!Postuar më parë nga Borix
por une nuk do ja lejoj vehtes qe te bie ne pozicionin ten mjeran qe ti je katandisur!keshtu qe pije dhe nje tjeter se mesa shof nuk te ka llane efektin e duhur e para!
TE KALUARA!
Ti s'di ca flet. Ik se le nam.por une nuk do ja lejoj vehtes qe te bie ne pozicionin ten mjeran qe ti je katandisur!
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
degjoni sadopak......
nese ka shqiptare qe merren me kriminalitet ne londer ka dhe me shume, apo me te rrezikshem angleze qe po bejne buje ne spanje.
por ato shqiptare qe merren me kesoj gjerash nuk perfaqesojne shqiperine si vend apo kulturen, ato thjesht jane individe si une apo ti tjetri siper meje apo te tjeret akoma me siper...................
mire u tha aty me siper qe anglezet apo amerikanet apo kushdoqofte na gjejne ne krahetharet si te mbajne mediat te gjalla me informacion.
90% e zezakeve ne londer nuk kane edukim edhe pse jane te lindur ne "vatren e qyteterimit modern" dhe merren me pislleqe te cdo lloji, duke kullotur neper rruget e londres dhe duke shkaktuar frike( mes rracave te tjera se me shqipet nuk ua mban)
Pastaj lere e mos te flas per pakistanezet dhe somalezet e ndyre qe aman aman kur futesh ne lagjet e tyre.....
por londra ne vend qe te shqetesohet me ato rraca te tjera qe duan ti bombardojne dhe ti shfarosin po merren me ne qe bejme krime te uleta.
Pra nese ka shqiptare qe merren me krim, ata ashtu kane zgjedhur jetesen. Ndersa, une apo juve kemi nje jetese tjeter, pra jemi individe edhe pse quhemi shqiptare.
hajt tung he burra
Ergo cogito, ergo sum!
Krijoni Kontakt