ma kadale Brari se kjo eshte edhe anglia e Konferences se Londres qe na Copetoi ne 1912 .... prandaj le ti dali pak tymi se nuk prish pune ... hahahahaha
ma kadale Brari se kjo eshte edhe anglia e Konferences se Londres qe na Copetoi ne 1912 .... prandaj le ti dali pak tymi se nuk prish pune ... hahahahaha
jam i te njejtit mendim per here te pare
HOO....HOO...HOOO..
pergjigje me vende
o burra te behemi te gjithe halabake e kriminele...qe tja hedhim anglezeve e te marrim hakun e 1912-tes......Postuar më parë nga Orku
![]()
rrofte shqiperia qe eshte e mbushur me syrresh si ty plako......![]()
![]()
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Postuar më parë nga Orku
![]()
ooooooooooo <
>
po ik ore dreq po ci fut hundet vend e pa vend!!!!Postuar më parë nga Akili-A
po te ishe shqiptar do kishe te drejte,po ti nje cop minoritar grek je!!!!!!!!
sa her qe dikush permend ketu kosoven ,camerin pamvarsin apo ate 1912ten
ti acarohesh nervash duke ber ketu ne forum si zedhendes i ministise jashtme greke apo serbe!!!!
e keni mar vesh ky palla i top leshit po denoncon Shqiptaret ne londer se bejne dokumenta me lek(martesa),kushedi sa veta ka per te mare me qafe me keto aventurat ky shpifja qe te ben te vjellesh kur e shikon dhe degjon ke top suma.
shpresoj qe tja repektojne familjen ndonje dite ketij qamil haxhiut perparim ktar .
o fytyr qen qe je arratis nga çmendia.
Shqiptarit i eshte nxire faqja me kohe...
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
me le per te deshiruar shum ky citimi jot!Postuar më parë nga Borix
do te uroje qe te ishte nje gabim i castit i joti,mbase ke mundesi ta korigjosh!
Krijoni Kontakt