Turqia, nje vend ku violenca ndaj grave ne familje apo shoqeri arrin numra
te rendesishem, vendosi vendosi te terhiqet nga konventa per mbrojtjen e grave.

Erdogani, heq njre tjeter gur nga muri i shoqerise liberale dhe civile ne Turqi dhe e vendos ne gardhin e konservatorizmit e ekstremizmit islamik.

https://www.bbc.com/news/world-europe-56467689

Isha disi ne dyshim ku ta postoja kete teme, nese tek "Problematika nderkombetare" apo tek ajo shqiptare,
duke pasur parasysh marredheniet "vllazerore" qe qeveritaret tane bucojne ndaj Turqise te Erdoganit