Te nderuar shoke/shoqe/zonja/zoterinj edhe ata qe bejne pjese ne mes te ketyre dy gjinive ju uroj te kaloni sa me bukur ne pranine e njeri-tjetrit ne temen e re pasi e vjetra u mbyll sipas rregullores se Forumit.
Pershendetje te gjitheve prej meje.![]()
Te nderuar shoke/shoqe/zonja/zoterinj edhe ata qe bejne pjese ne mes te ketyre dy gjinive ju uroj te kaloni sa me bukur ne pranine e njeri-tjetrit ne temen e re pasi e vjetra u mbyll sipas rregullores se Forumit.
Pershendetje te gjitheve prej meje.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
santo wie gehts dir
was machst heute
JO SEKS PARA MARTESE
Mire se ju gjeta
Pershendes hapesin e temes
![]()
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Mirembrema Miq
Ju Pershendes dhe Ju uroj nje mbremje te kendeshme
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Abend Leute
Ju uroj nje mbremje te kendshme sot :
Yllit stern,busavata,Njoni_ch,jesy,chino,lisa12,Izadora, Tironcja_BLN,katunari,izabella, alemin,SystemA(edhe pse stafi i ka dhon pushime,prap ngelet i pershendetur )SS2008 dhe ne fund fare sheqeri drague(kur ta shikosh te kesh me vete nivelin)
Pershendetje dhe per mysafiret qe vijn tek kjo teme :
goldin,glorin, hapsin e temes IL_SANTO, maryp,elsaa, Mario,saura qe me ka hum fare me gjith suadendhe patriotin Xhuxhumaku,qe dhe ktij me sa duket i paskan dhon pushime te gjata byroja e forumit : (
Me falni ne qoftese kam harru ndonjerin,por ma kujtoni ,qe te mos harroj heren tjeter ,se helbete po shkojm drejt plakjes : D
Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 10-05-2010 më 14:56
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Kurse kte e kam per Bahnhofin![]()
I uroj nje fillim jave te bukur ,dhe shpresoj te jete mire me shendet,dhe mos ta ken rrembyer schatzat ...hahahahahahahahahahahahahahahahahahah
![]()
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
ju prsh dhe ju uroj nje jave sa me te mire besoj e mire sepse e hena veq shkoi te enjten feste te premten koha me diell e per vikend dihet ..,
Krijoni Kontakt