Une besoj te kunderten : jane endrrat ato qe na ndjekin gjithmone, dhe ne ata qe si ndjekim asnjehere.Postuar më parë nga Io_e_Te
po shkoj te ndjek endrrat e mia edhe pse ato sme ndjekin mua...
Une besoj te kunderten : jane endrrat ato qe na ndjekin gjithmone, dhe ne ata qe si ndjekim asnjehere.Postuar më parë nga Io_e_Te
po shkoj te ndjek endrrat e mia edhe pse ato sme ndjekin mua...
"Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"
Ne i ndjekim por rralle i kapim dhe akoma me rralle i bejme me teper se endrra...Mos valle lindin per te mbetur vetem te tilla??
Endrra??
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Mos u nxito! Ai çast patjetër vie një ditë... Nuk është me rëndësi kur do të ndodhë, nuk ka rëndësi sa zgjat... me rëndësi është vetëm ai çast... ajo pikë ku kondenzohet përjetësia... më e bukur se të gjitha ëndërrat... ia vlen!
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
...dhe une perseri pres...nje cast...dy...tre...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
mos numëro... numërimi të nevrikos... koha nuk eshte varg i casteve, por nje cast qe zgjatet, panderprere duke rrjedhur si lume i qete... aty ku ai lume te trazohet, kape ate vale... perjetoje!
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
...u lodha te kap valet dhe te me rreshkasin neper gishta...
si mund te perjetosh gjithmone disfata te tilla?
jeta është durimi i të jetuarit... mësoje këtë magji!
vetem keshtu mund te behet endrra realitet!!!
thua?
po u nxitove tepër, ka gjasa që ëndërra të shndërrohet në realitet, por të hidhur... dashuria ndodh, nuk porositet...
do pres qe te ndodhe...dhe nese nuk ndodh?
nje enderr me pak apo me shume sdo te thote gje...
Krijoni Kontakt