ua hapa syte me zor endrrave per ti bere realitet!
i mbajten pak kohe ashtu sic i urdherova por i mbyllen prape kapaket...-duan te mbeten endrra, mendova...befas, njera hapi syte...-Mirmengjes...
ua hapa syte me zor endrrave per ti bere realitet!
i mbajten pak kohe ashtu sic i urdherova por i mbyllen prape kapaket...-duan te mbeten endrra, mendova...befas, njera hapi syte...-Mirmengjes...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
...jeta ime eshte bere rremuje...aq rremuje sa dhe endrrat e mia jane bere rremuje...jane te c'rregulluara, te hedhura ketej andej, te lena menjane tek e tuk, te harruara mbi krevat e kudo rrotull...
kerkojne...kerkoje TY! por cmund te gjejne ca endrra te bera rremuje???asgje...dhe me gjith rremujen e tyre mbyten ne dallget e loteve...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
...e vetmja enderr qe hapi syte sonte vdiq...e vrau indiferenca jote...
...ka mundesi te behet endrra realitet
por mvaret se ku e kush e ben...
...edhe sonte te kam pare ne enderr...o Zot sa e lumtur isha! lundroja ne nje lumturi te pafundme...qaja!qaja se isha e lumtur...isha me ty! ne te njejten kohe,nuk doja te hapja syte se e dija qe skish sesi te ishte e vertete!!!ishte vec nje enderr...dhe une prape enderrova...te enderrova deri ne mengjes kur me ikjen e henes me yjet, iku edhe endrra...ike ti...pas teje mbeten vetem lotet e thara dhe nje buzeqeshje e hidhur...megjithate edhe kte nate isha me ty...Edhe nje nate...
...te veshtroja tek te mbaja ne duart e mia...si dicka delikate qe kisha frike mos gervishtej nga ashpersia e duarve te mia apo mos me binte e thyhej...krenohesha me Ty!cmund te mbaje me lart sesa zemren tende???ate e kisha fituar une...ishte trofeu im...
te pakten kete mendova ate moment...s'e di pse!mbase ngaqe ishte vetem enderr...e kisha fituar!!!me ne fund...
hapa syte...zemra u zhduk, duart e mia mbeten bosh ne ajer...
mos zemra jote u shperbe nga papastertia e ajrit??????
skish kush ta merrte...ishte imja!!!
...ti re nga duart e mia dhe nuk qave...nuk nxore asnje ze...vazhdoje te me veshtroje sikur skish ndodhur asgje...te pashe ashtu copa copa mbi dysheme...ti heshte, une qaja...
Fragment i bukur...pa dashje me beri te buzeqesh...ua hapa syte me zor endrrave per ti bere realitet!
...po sonte qe sduhet te fle, si do bej qe sdo shoh enderr???
ti s'e di cdo te thote nje nate pa ty...nuk e di!!!
me mire keshtu??? po? jo? ndoshta...
s'e di...por prape nje nate pa endrra me ty eshte teper...
I hapa heret syte sot...edhe pse sdoja ta caja aq heret ate terrin e nates...ishte ora 4! pse u zgjova as vete s'e di...me duket se pashe nje enderr!sikur doja te beja dicka qe ishte e mbinatyrshme...te lidhja fatin e dy krijesave qe nuk i kisha krijuar une!ne nje fare menyre doja ta caja ate terr me syte e mi te perlotur nga pafuqia ime per te bere dicka me fatet...sidoqofte, sme ndodh rralle te zgjohem me syte me lot!sa shume endrra te parealizuara qe kam!!por une prape mundohem.dua ta caj e ta zhduk kete rreth te akullt rreth meje...dua te te afrohem me teper...ty! por cte bej se...ti sje vec se nje enderr...!
...dhe une nuk inatosem por i mar endrrat e mia, i perkedhel dhe perseri me ze gjumi me to...
Krijoni Kontakt