Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ua hapa syte me zor endrrave per ti bere realitet!
    i mbajten pak kohe ashtu sic i urdherova por i mbyllen prape kapaket...-duan te mbeten endrra, mendova...befas, njera hapi syte...-Mirmengjes...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...jeta ime eshte bere rremuje...aq rremuje sa dhe endrrat e mia jane bere rremuje...jane te c'rregulluara, te hedhura ketej andej, te lena menjane tek e tuk, te harruara mbi krevat e kudo rrotull...
    kerkojne...kerkoje TY! por cmund te gjejne ca endrra te bera rremuje???asgje...dhe me gjith rremujen e tyre mbyten ne dallget e loteve...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...e vetmja enderr qe hapi syte sonte vdiq...e vrau indiferenca jote...

Perjashtuar Maska e illiriani
    Anëtarësuar
    06-05-2002
    Postime
    655
    ...ka mundesi te behet endrra realitet
    por mvaret se ku e kush e ben...

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...edhe sonte te kam pare ne enderr...o Zot sa e lumtur isha! lundroja ne nje lumturi te pafundme...qaja!qaja se isha e lumtur...isha me ty! ne te njejten kohe,nuk doja te hapja syte se e dija qe skish sesi te ishte e vertete!!!ishte vec nje enderr...dhe une prape enderrova...te enderrova deri ne mengjes kur me ikjen e henes me yjet, iku edhe endrra...ike ti...pas teje mbeten vetem lotet e thara dhe nje buzeqeshje e hidhur...megjithate edhe kte nate isha me ty...Edhe nje nate...

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...te veshtroja tek te mbaja ne duart e mia...si dicka delikate qe kisha frike mos gervishtej nga ashpersia e duarve te mia apo mos me binte e thyhej...krenohesha me Ty!cmund te mbaje me lart sesa zemren tende???ate e kisha fituar une...ishte trofeu im...
    te pakten kete mendova ate moment...s'e di pse!mbase ngaqe ishte vetem enderr...e kisha fituar!!!me ne fund...
    hapa syte...zemra u zhduk, duart e mia mbeten bosh ne ajer...
    mos zemra jote u shperbe nga papastertia e ajrit??????
    skish kush ta merrte...ishte imja!!!

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...ti re nga duart e mia dhe nuk qave...nuk nxore asnje ze...vazhdoje te me veshtroje sikur skish ndodhur asgje...te pashe ashtu copa copa mbi dysheme...ti heshte, une qaja...

ua hapa syte me zor endrrave per ti bere realitet!
    i mbajten pak kohe ashtu sic i urdherova por i mbyllen prape kapaket...-duan te mbeten endrra, mendova...befas, njera hapi syte...-Mirmengjes...
    Fragment i bukur...pa dashje me beri te buzeqesh...

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    ...po sonte qe sduhet te fle, si do bej qe sdo shoh enderr???
    ti s'e di cdo te thote nje nate pa ty...nuk e di!!!
    me mire keshtu??? po? jo? ndoshta...
    s'e di...por prape nje nate pa endrra me ty eshte teper...

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    I hapa heret syte sot...edhe pse sdoja ta caja aq heret ate terrin e nates...ishte ora 4! pse u zgjova as vete s'e di...me duket se pashe nje enderr!sikur doja te beja dicka qe ishte e mbinatyrshme...te lidhja fatin e dy krijesave qe nuk i kisha krijuar une!ne nje fare menyre doja ta caja ate terr me syte e mi te perlotur nga pafuqia ime per te bere dicka me fatet...sidoqofte, sme ndodh rralle te zgjohem me syte me lot!sa shume endrra te parealizuara qe kam!!por une prape mundohem.dua ta caj e ta zhduk kete rreth te akullt rreth meje...dua te te afrohem me teper...ty! por cte bej se...ti sje vec se nje enderr...!
    ...dhe une nuk inatosem por i mar endrrat e mia, i perkedhel dhe perseri me ze gjumi me to...

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e grupit "Kokaina": Lirohet me kusht një tjetër i dënuar
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 27-08-2014, 12:50
  2. Bota e Publicisteve Musliman - Shtypi !!
    Nga fisniku-student në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2009, 12:33
  3. Miti si realitet dhe si gënjeshtër, PROF.DR. ARTAN FUGA
    Nga Xhuxhumaku në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 17:43
  4. Endrra Shqipetare ''realitet''
    Nga Legjioni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 16:37
  5. Në Ëndrra
    Nga kajsia në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 04-10-2003, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •