Tani e di cdo doja me teper se cdo gje, zemra ime?
ti digjia endrrat...ti shikoja si mernin flake dhe dilte tym nga to...
kurse une...ta mesoja notin ne hirin e tyre...
Tani e di cdo doja me teper se cdo gje, zemra ime?
ti digjia endrrat...ti shikoja si mernin flake dhe dilte tym nga to...
kurse une...ta mesoja notin ne hirin e tyre...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
lëre hirin ta marrë era... po shkryhesh neper te, te ngjitet...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
Jo!
kete rradhe dua te mesoj notin ne dicka qe del nga une...
nga hiri qe le zjarri i endrrave te mia...dua ti shoh te shkrumosura dhe per here te pare ne jeten time te qesh me to!
eh! sa kohe kane qeshur ato me mua...tani dua une te qesh me to!ti djeg dhe ti shoh te shkrumosura!tju them qe une kam me teper rendesi se to...dhe nese nuk behen realitet...dua te notoj ne hirin e tyre...te mesoj notin...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
aq kohë sa ta mendosh hakmarrjen, nuk shuhet ai zjarr... gjithmonë do të ketë gaca të pashuara nën hi... prandaj, kujdes mos digjesh... se gacat djegin keq... lëri era t'i fikë e t'i marrë me vete...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
une s'digjem me miku im!
e di...e ndjej...s'digjem me...
era zgjedh cte mare...nuk merr "hirin e endrrave"...nese mer, mund te mare endrrat...ose dicka me teper...
veç bardhë, mikeshë... hiri nuk është i bardhë, është ngjyrë e pangjyrë... në fakt, është e bardha e nxirë... harroje, lëre, mos e sfido...
Zemer,
u merzite kur thashe qe dua ti djeg endrrat e mia?
mos ki frike se nuk e dua vertet nje gje te tille...skam si te djeg endrrat e mia kur endrra ime je Ti...si mund te te djeg ty?
Vetem duke djegur veten...
Naten e mire, endrra ime...
...dhe sonte ishe me mua...
në ëndërr bëj ç'të dua...
Krijoni Kontakt