Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 88
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    prite të ndodhë... aq sa do të kesh durim ta presësh e ta ëndërrosh, aq më ëmbël do ta përjetosh atë çast... do të ndodhë patjetër, vetë ëndërrat do të marrin formë dhe do të të afrohen, si shpërblim për durimin tënd...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    ngjyrose shpirtin me bardhësinë e ëndërrave të çiltra dhe magjia ndodh vetë! ndoshta atëherë kur më së paku pret të ndodhë, diç do të shkrepëtijë!
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    thua se shpirti i njeh ngjyrat kaq mire sa i njohim ne???
    ah keto magjite...na e mbushen jeten me endrra/genjeshtra/iluzione...
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    ngrite lart shpirtin tënd... nga lartësitë do të shohësh më mirë... mos i derdh lotët në baltë se baltë bëhen...

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    s'e di pse gjithmone kam pasur frike nga lartesite...e mgjth...enderroj te shikoj gjerat nga lart...te shoh edhe lotet e mi qe behen balte...sme ben pershtypje balta...si mund te te impresionoje dicka reale???
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    harroje gravitetin që të mba për toke... kur ta harrosh, nuk është vështirë të fluturosh nëpër lartësi... atje ku dielli është më afër... dhe toka e baltosur më larg...

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    do merziten shkencetaret...

Forever and a day...
    Anëtarësuar
    11-02-2003
    Vendndodhja
    Ju-Es-Ej
    Postime
    54
    ..cdo nate ne enderr une e ndjej.....afrohem por smund ta prek
    ender e hidhur perse me mashtron???
    p3rf3<+!0n 15 4 r@r!+y

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Me degjon,zemer?me degjon sonte ne kete nate te lagesht ku te gjitha gjethet e rena digjen?E degjon ti zerin tim te ngjirur tek te therret, duke thyer heshtjen e hekurt te dhomes?I ndjen ti duart e mia qe jane zgjatur te te prekin per tu murosur rrotull teje ne perqafim?Po hapat e mi qe vijne drejt teje dhe largohen gjithmone e me shume?I degjon?I ndjen?
    S'e besoj...Prandaj dhe une rri e qaj si nje i pashprese nga ana tjeter e ketij muri te akullt qe qendron mes nesh...dhe nese sdo kete asnjehere diell, lotet do ta shkrijne akullin...dhe atehere gjethet e rena te botes tende do digjen njelloj si gjethet ne boten tjeter sepse me pas, dhe Bota...do te jete Nje...

Anëtarësuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    Shpirt, e di ku isha tani?Atje ku ishim te dy per Shen Valentin.
    Po...Atje...Atje ishte edhe qiriu qe ndezem ne, atje ishte edhe tavolina jone, vendet tona, edhe kamarieri (ai hutaqi) atje ishte...
    E mban mend sa her u ngaterrua?Dhe ne qeshnim...por ne fakt nuk qeshnim me te...Qeshnim se ishim te dy dhe gjith bota na dukej qesharake!!!e mban mend?Sdoja ta hidhja veshtrimin nga ish vendi jone por nuk munda!Do me falesh qe i zgjova kujtimet nga gjumi?Do me falesh qe preka perseri ato ndjenja qe doja ti fshija prej teje?Te lutem...
    Ishim te gjithe(e di ti sic iknim ateher te gjithe)pavarsisht se une isha vetem...jo vetem fare!me ty!me fal, me nonprezencen tende!
    Vetem se patem qene njeher per Shen Valentin dhe une nisa te kujtoj te gjitha shen Valentinet me rradhe...99, 2000, 2001...
    Nisa te mendoj per ty(kjo si me qene ndonje gje e re)...doja ta fshija sado pak trishtimin e trishtimit tim por e di qe tentova me kot!veshtrova edhe njeher vendin ku ishe ulur ti...ku je ulur ti!ti aty je perseri...ja...Tani po qesh!tani me flet sesi profesori ju la te pini cigare ne klase dhe ju zuri drejtori...une qesh...ti vazhdon e me tregon kurse une degjoj deri ne pafundesi...ti cohesh...une te veshtroj ashtu si e perhumbur por nuk leviz...ti ike kurse une nuk munda te vija pas teje...me fal, si mund te shkosh pas hijeve????

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dosja e grupit "Kokaina": Lirohet me kusht një tjetër i dënuar
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 27-08-2014, 12:50
  2. Bota e Publicisteve Musliman - Shtypi !!
    Nga fisniku-student në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 13-09-2009, 12:33
  3. Miti si realitet dhe si gënjeshtër, PROF.DR. ARTAN FUGA
    Nga Xhuxhumaku në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-05-2006, 17:43
  4. Endrra Shqipetare ''realitet''
    Nga Legjioni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-03-2006, 16:37
  5. Në Ëndrra
    Nga kajsia në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 04-10-2003, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •