Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 131
    nga dyqonet e reja
    Anëtarësuar
    04-04-2003
    Postime
    327
    turp tju vije! se paskeni qene me gjithe mend pisanjosa!!!
    pse duhet me u zi per ca rob qe emrin e marrin nga sherbysat!!!
    forumi eshte bere besoj me qellimin qe tna afroje me teper si shqiptare qe jemi, e jo te na armiqesoje mes vedit...
    asnji nuk eshte kelysh i serbit a dikujt tjeter se per ndryshe do shkruante me alfabet cirilik.
    te gjithe kemi nji vend qe e therrasim nane, nguliteni fort kete ne koke para se te akuzoni dike tjeter

p.s ... ashte nje gjuhe qe e flasim te tane, ashte nje toke qe e therasim nane... kush e kendon kete kange se nuk po me kujtohet???

i/e regjistruar Maska e Shën Albani
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    "sipas llogarisë që e ka bërë dikush, “është i rëndë” rreth 10 miliardë dollarë dhe përbën një të tretën e fuqisë financiare të Serbisë” "

Eshte fjala per 10 MILIARD Dollare!!!

Binismenet serb po t´i kishin keto para , Serbia nuk do te ishte ne ate krize qe eshte. ndoshta eshte fjala per dinare . Dhjete miliard dollare nuk mund te gjenden ne Serbi: aty ku rroga eshte 100 Euro ne muaj, te biznismenet e tyre mund te flitet per miliona dollare, por per miliarada kurre jo!
    Per cfare biznismen serb eshte fjala kur atje industria prodhuese eshte ne duar te shtetit ? si mund te jete aq te forte, aq te pasur biznismenet serb, kur populli i Serbise nuk ka a para per ta jetuar muajin ?

Pastaj biznismenet nuk investojne per qellime patriotike- kete do ta benin ne Kosove, e jo ne Shqiperi - por investojn per perfitime.
    Asnje shtet nuk mund t´i grumbulloje nejrzit dhe kapitalin privat drejt nej shteti tjeter.

Ate qe ka shkruar telegrafi, eshte rrene tipike serbe ; ata pa rrena nuk mund te jetojne! Edhe po te shitet krejt Serbia me toke e me shtepi, me vleren sa ka brenda dhe fuqine blerese qe kane atje konsumatoret, nuk behen 10 Miliarde dollare!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shën Albani : 10-05-2003 më 19:19

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    dita
    une kete artikull tani e kam shum te veshtir ta siguroj ,por ishte nje gazet sarajevase(veqerni novost)te cilen e lexova para luftes ku kishte intervistu nje gjeneral serb i cili ishte zen rob ne bosnje dhe tregonte se si serbia kishte regrutuar serb qe ta mesojn mir gjuhen shqipe dhe te futen ne shqiperi.Kurse shesheli hapur ne parlamentin serb shtroj edhe kete pyetje se sa para ndan qeveria serbe per destabilizimin e shqiperis.une do te bej perpjekje qe ta siguroj keta aertikull te kesaj gazete te cilen e lexova ketu ne suedi por gazetat e vjetra keta i hudhin.Une mendoj se rruga e tiranes per beograd do te duhej te kalonte neper prishtin du te them se nuk eshte aspak e moralshme qe pa u konsulltuar me prishtinen tirana lidhe keso mardhenjesh me armikun nr1 te shqiptarve,por nga ana tjeter nuk eshte qudi sepse eshte ende e fresket takimi i nanosit me kasapin e ballkanit millosheviqin ku ky garantoj se shqiptaret e kosoves kryeqytet kan beogradin,kurse une them se ky far kopuku kryeqytet ka athinen.Shqiperia nuk e meriton nje perbuzje te till qfar eshte duke i ber sot udheheqja e saj,shqiperia sot eshte njera nder vendet e para te botes ku ka kriminalitet protusticion,korruptim drog e qka jo tjeter keto te zeza ja solli kallash revulucioni dhe tre gishtrinjet e "famshme"te vlores,keto njolla nuk i trillova por ket per qdo dit ua thon edhe miqet me te mir te shqiptarve.

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Postuar me pare nga drenicaku

dita
    une kete artikull tani e kam shum te veshtir ta siguroj ,por ishte nje gazet sarajevase(veqerni novost)te cilen e lexova para luftes ku kishte intervistu nje gjeneral serb i cili ishte zen rob ne bosnje dhe tregonte se si serbia kishte regrutuar serb qe ta mesojn mir gjuhen shqipe dhe te futen ne shqiperi.Kurse shesheli hapur ne parlamentin serb shtroj edhe kete pyetje se sa para ndan qeveria serbe per destabilizimin e shqiperis.une do te bej perpjekje qe ta siguroj keta aertikull te kesaj gazete te cilen e lexova ketu ne suedi por gazetat e vjetra keta i hudhin.Une mendoj se rruga e tiranes per beograd do te duhej te kalonte neper prishtin du te them se nuk eshte aspak e moralshme qe pa u konsulltuar me prishtinen tirana lidhe keso mardhenjesh me armikun nr1 te shqiptarve,por nga ana tjeter nuk eshte qudi sepse eshte ende e fresket takimi i nanosit me kasapin e ballkanit millosheviqin ku ky garantoj se shqiptaret e kosoves kryeqytet kan beogradin,kurse une them se ky far kopuku kryeqytet ka athinen.Shqiperia nuk e meriton nje perbuzje te till qfar eshte duke i ber sot udheheqja e saj,shqiperia sot eshte njera nder vendet e para te botes ku ka kriminalitet protusticion,korruptim drog e qka jo tjeter keto te zeza ja solli kallash revulucioni dhe tre gishtrinjet e "famshme"te vlores,keto njolla nuk i trillova por ket per qdo dit ua thon edhe miqet me te mir te shqiptarve.

Drejt ke shkruar Drenicak.

Per artikullin, nese arrin ta sigurosh qofte edhe ne nje te ardhme afatmesme, do te lutesha ta sjellesh dhe per ne pjesmarresit e forumit.

Postuar me pare nga Albani

"sipas llogarisë që e ka bërë dikush, “është i rëndë” rreth 10 miliardë dollarë dhe përbën një të tretën e fuqisë financiare të Serbisë” "

Eshte fjala per 10 MILIARD Dollare!!!

Binismenet serb po t´i kishin keto para , Serbia nuk do te ishte ne ate krize qe eshte. ndoshta eshte fjala per dinare . Dhjete miliard dollare nuk mund te gjenden ne Serbi: aty ku rroga eshte 100 Euro ne muaj, te biznismenet e tyre mund te flitet per miliona dollare, por per miliarada kurre jo!
    Per cfare biznismen serb eshte fjala kur atje industria prodhuese eshte ne duar te shtetit ? si mund te jete aq te forte, aq te pasur biznismenet serb, kur populli i Serbise nuk ka a para per ta jetuar muajin ?

Pastaj biznismenet nuk investojne per qellime patriotike- kete do ta benin ne Kosove, e jo ne Shqiperi - por investojn per perfitime.
    Asnje shtet nuk mund t´i grumbulloje nejrzit dhe kapitalin privat drejt nej shteti tjeter.

Ate qe ka shkruar telegrafi, eshte rrene tipike serbe ; ata pa rrena nuk mund te jetojne! Edhe po te shitet krejt Serbia me toke e me shtepi, me vleren sa ka brenda dhe fuqine blerese qe kane atje konsumatoret, nuk behen 10 Miliarde dollare!

Per cudi Alban (qesharake ne fakt) je i vetmi qe ka marre pjese ne kete teme, qe po e ve ne dyshim qe keta mafioze serbe zoterokan 10 miliarde dollare si prone private. Si ka mundesi?

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Dite ,

Serbia nuk e ka ekonomine e privatizuar, per te poseduar ekonomia private serbe me burektore dhe me zanatcinje qe prodhojne bishta te lopatave nuk behen 10 Miliarde Dollare. Dite, Jugosllavia pat marre tatpjeten per 20 Miliard Dollare borxhe.

Nese e lexon shkrimin me vemendje atehere e kupton se qellimi eshte propagandistike. Jo vetem biznismenet privat, po as shteti serb nuk i posedon 10 miliard Dollare likuide.

ja genjeshtra:

"sipas llogarisë që e ka bërë dikush, “është i rëndë” rreth 10 miliardë dollarë ..."

Kush eshte ai qe ka bere kete llogari dhe kush eshte ai qe ka mundesi ta llogarise kapitalin privat te njerzve ? Dhe kush eshte ai qe komandon biznismenet se ku investojne parate. Nese jane te komanudeshem, nuk jane biznismen, por Armate! Nese jane armate, nuk kane mundesi te posedojne ate kapital! Biznismeni i vertete nuk eshte domosdoshmerisht patriot, ai investon aty ku fiton, e ju aty ku mund te humb!

Shkrimet serbe 90 % jane genjeshtra! Se paku kete duhet ta keshe mesuar!

Sikur t´i posedonte Serbia ne Bankat e veta 10 Miliard Dollare, atehere gjendja e tyre ekonomike do t´ishte 1000 here me e mire se sa eshte sot. Rrogat mesatare atje jane diku 100 €.

Nuk eshte qesharake te mos besohet ajo shume e madhe, por qesharake eshte te besohet se Serbia posedon 10 miliard Dollare. Eshte edhe me qesharake kur dihet se ne 10 vitetet e fundit atje nuk ka pasur ekonomi normale, mor mafi, korrupsion dhe placke...serbia ndryshon ligje me presion duke i marre ndihme nga 100 milion Euro, e ti beson se ata posedojne miliarda....
    Mafiozet mund te posedojne miliona, por jo miliarda!

JA po te ndihmoje pak ta kuptosh ate genjeshter.

Te themi se biznismenet serb i kane mesatarisht nga 1 Milion Mark ( DM ), shume e madhe edhe per vendet dhe biznismenet perendimor, dhe merri tash ato 10 miliard Dollare, pra 20 miliard Marka gjermane dhe ndaj neper biznismen serb dhe pastaj te shohim se sa milioner paska Serbia....do te dalin shume dhe me nje mesatare me te madhe se ka milioner ne Gjermani, edhe kete pas 10 viteve ekonomi te kontrolluar nga shteti....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shën Albani : 11-05-2003 më 18:00

Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Po lexoji mor Alban se cfare biznesmenesh jane ata, me cfare jane marre e me cfare po merren e pastaj eja te na qetesosh me ate qe Serbia qenka kaq e rene ekonomikisht, sa nuk mund te kete miliardere si shtetas te saj.

A pyet mafia per shtet?

Pislleqet me te cilat ata merren i lejojne te zoterojne ate shume totale qe mund te te ngjaje marramendese, por qe ne kuader te mafies eshte normale.

Pse mafiozet shqiptare me pak te pasur jane kujton ti?

Por ketu i shtohet fakti qe jane mafioze SERBE.

E kam dhe nje shembull qe me ka mbetur ne kujtese nga zgjedhjet lokale te Shqiperise te vitit 2000 kur nje politikan e akuzonin se kishte ne zoterim 100 milione dollare. Dhe ai as qe e mori mundimin ta mohonte, por u mjaftua vec te thonte se ato i kishte fituar me djersen e ballit e nuk lejonte njeri t'ia merrte neper goje.
    Djersa e ballit e nje politikani ne SHQIPERI (ku rroga atehere per ta shkonte tek 500 mije leke te vjetra ne muaj) paskerka vketur 100 milione dollare.

Dhe ai ish shume i vogel ne krahasim me miq te tjere te tij te medhenj. E per me tej ai ish vetem faqja e hapur per gjithe ate qe ndodh mbrapa e qe e bejne mafiozet pa nevojen te legalizohen.

Pra kjo ne Shqiperi ne vitin 2000.

Po ne Serbi?

Mafiozet nuk jane aq IDIOTE sa t'i fusin parate ne bankat e shteteve te tyre, sepse kjo do t'i vinte nen kontroll te shteti e nga mafioze ilegale ato do te detyroheshin te legalizoheshin e ata te jepnin llogari para shtetit.
    Ata i levizin parate jashte vendit e per t'i pastruar bejne nga keto gjoaj investimet si puna e ketyre pislleqeve qe kane ndermend te bejne ne Shqiperi. Lavatrice me te mire s'besoj se munden te gjejne. E kane dhurate nga shteti i sotshem shqiptar.

Hap syte Alban, se kjo eshte nje gjeme e madhe dhe jo klecke.

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    "Mafiozet nuk jane aq IDIOTE sa t'i fusin parate ne bankat e shteteve te tyre, "

Edhe une besoj kete. Dhe deri sa e besojme te dy kete,a tehere shuma prej dhjete miliard dollare eshte shume e trilluar nga gazetari. Nese parate nuk jane ne banke, atehere nuk mund te dihet se sa para jane - mirepo meqense e dijme se serbet jane genjshtare, atehere prej atyre 10 miliard dollareve hiqi 90 % dhe aty e ke shume reale....pra ata mund te posedojne 1 Miliard, madje edhe kjo eshte shume....

Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Fli i qete atehere Alban.........se e keqja Shqiperise nuk i vjen nga keta milardere mafioze.......jo jo c'ne.......dhe keshtu u tha se ishte mire dhe keshtu u be.

Anëtarësuar
    27-07-2002
    Postime
    899
    Pas disa muajve do te flasim perseri per kete dhe kemi mundesi t´i nxjerrim disa konkluzione...Ti e beson ate shkrim te gazetes, atehere cka duhet te bejem sipas teje ?

ZGALEMI I FURTUNES Maska e Randi
    Anëtarësuar
    21-01-2003
    Vendndodhja
    N.Y U.S.A
    Postime
    147
    Postuar më parë nga Shën Albani
    "Mafiozet nuk jane aq IDIOTE sa t'i fusin parate ne bankat e shteteve te tyre, "

Edhe une besoj kete. Dhe deri sa e besojme te dy kete,a tehere shuma prej dhjete miliard dollare eshte shume e trilluar nga gazetari. Nese parate nuk jane ne banke, atehere nuk mund te dihet se sa para jane - mirepo meqense e dijme se serbet jane genjshtare, atehere prej atyre 10 miliard dollareve hiqi 90 % dhe aty e ke shume reale....pra ata mund te posedojne 1 Miliard, madje edhe kjo eshte shume....
    Eshte e vertete qe ne cdo vent te Botes mafiozet,pra parate e fituara ne menyra te pa ligjsheme,eshte veshtire qe te depozitohen ne per banka ne menyre te ligjsheme,pasi per shumat e medhea te depozitimit ka disa rregulla dhe karaktere te vecanta,ku me kryesori eshte burimi i ketyre te ardhurave,pra menyra nga vijne dhe si jane fituar.Kjo eshte edhe arsyeja e veteme qe "biznismenet"ose me sakte mafja serbe,vjen sot ne Shqiperi,pasi nuk i pranon vend tjeter,per te "investuar"(pastruar para te pista).Edhe une mendoj qe shuma e dollareve eshte me teper nje propogande te behet me qellim te caktuar per te fshheur gjurmet e te ardhurave te tyre,pasi jam i bindur qe ne realitet,pra per investim ne rruge te drejte serbet nuk do te investonin ne SHqiperi as 1 000$. Dhe kete e them me bindje te plote pasi i njohe mire se kush jane serbet,nacionalitetin e semure te tyre,panevaresisht se dikush ketu ne forum mundohet te na mbushi mendjen qe serbet investojne ne SHqiperi per te fituar para per vete.Kurre nuk do ta bente nje serb nje gje te tille,panvaresish nga interesi i tyre,ketu kam parasysh edhe faktin qe sot me teper se kurre serbia ka nevoje emergjente per keta "invesitore"(roga e nje pastruese eshte e barabarte me me pak se dy steka cigaresh{20 paketa}te cmimit te mesem).
    Panevarsisht nga gjendja ekonomike ne te cilen ndodhet serbia une besoj qe atje ka indivite te caktuar,pra biznismenet e mesiperm,qe kane dhe zoterojne shuma maremendese,kur dihet qe mafja serbe eshte kontrollusja dhe zoterusja e tregjeve te droges,trafikut klandestin dhe prostitucionit ne te gjithe Evropen.

Randi
    Budallai eshte gjithmone i bindur se asnje me shpejt se ai nuk e kupton njeriun e mencur.

:q qetesi

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  2. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Jezuiti italian që adhuronte Shqipërinë
    Nga PLaku-i-Detit në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 06:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •