Postuar me pare nga Marigleni
Dita!
Nuk dua te replikoj per gazeten ne fjale pasi do kalojme nga tema ne teme.
Ti e the vete edhe nje shkrim qe u soll nga Tema e beri forumin lemsh. Duket qe eshte gazete acaruese
Lemsh u be se ata qe nuk kane argumenta te diskutojne si nejrez kalojne ne fyerje, se i shohin formen me normale.
Acaruese gazeta TemA mund te jete per ata qe nuk duan ta shohin realitetin ne sy.
Per pjesen tjeter Mariglen ke mbajtur qendrim dhe me pare dhe ketu e ke perseritur.
Theksoj pra ate qe kuptoj une prej asaj qe ti shkruan:
1- ti je kundra ketyre njerezve qe do te investojne ne Shqiperi (pra investoreve ne fjale me te shkuaren dhe te tashmen e tyre mafioze)
2- nuk je kundra investimeve serbe ne pergjithesi
3- ke bindjen se shteti do te mund t'i mbaje nen kontroll
4- nuk e shikon Shqiperine te rrezikuar nga kjo qe do te ndodhe.
Une permbeldhur vazhdoj t'i qendroj mendimit tim:
1- jam kundra ketyre njerezve qe do te investojne ne Shqiepri (pra investoreve ne fjale me te shkuaren dhe te tashmen e tyre mafioze)
2- jam kundra investimeve serbe ne masa te tilla si keto epr te cilat po behet fjale qindra milione dollareshe.
3- jam e bindur se shteti nuk do te mund t'i mbaje nen kontroll.
4- e shoh Shqiperine te rrezikuar prej tyre, ndikimin e tyre ne politiken ekonomike dhe ate te jashtme te Shqiperise, sidomos ne Ballkan. Perfshirja e tyre me investime qindra milione dollareshe do te ndikoje ne zgjedhjet elektorale ne Shqiperi, mbeshtetjen qe do t'i japin politikaneve te vecante, si rrjedhim dhe qendrimin e tyre ndaj bizneseve mafioze dhe direkt perfshirjes serbe ne legjislacionin shqiptar. Lidhjet e tyre me sherbimin sekret serb i bejne qe tani te ligjerohet perfshirja e ketij sherbimi ne jeten shqiptare, pra dhe njehere jo me fshehurazi si atehere qe shkuan politikanet shqiptare ne Serbi e kur dolen ne Vlore nxirrnin tre giishta perpjete si serbet, por HAPTAZ.
Keshtu Mariglen. Besoj se bashke ne kete diskutim jemi sqaruar.
Krijoni Kontakt