Pershendetje shoqeris ne forum.
Besoj ta kem hapur temen ne vendin qe duhet, perndryshe kerkoj falje. deh ndihmen a adminit to postohet posti ne vendin e duhur.

Jam emigrand, kam prider te moshuar dhe vetem ne Tirane. DO doja te pyes (si per djeni) dua nje grua per ndihme te prinderve per 2-4 ore paradite, dua te kem nje ide (+/-) san kushton afersisht?

Ju faleminderit.