Pershendetje!
Mbaj syze dhe dua qe ti heq dhe kam menduar per operimin me lazer. Di ndonjeri nga ju ne lidhje me nderhyrjen pasi me kan thene qe lazeri hollon retinen e syrit .
Faleminderit