Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 84
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Pėr: Gjon’s Tears

Gjon - Tu me plais (Baby) (Vidéo Officiel 2011)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Gjon's Tears - Babi (Official Video)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 15-03-2021 mė 17:31

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

TOP MUSIC AWARDS

Kush ėshtė Gjon’s Tears, kreu i kėsaj jave?

Shkurt 2019

Gjon’s Tears ėshtė njė tjetėr talent shqiptar, qėllimi i tė cilit ėshtė qė zėri i tij tė dėgjohet jo vetėm nė Shqipėri por edhe jashtė saj. I lindur nė Zvicėr, Gjon Muharremaj ėshtė mė origjinė shqiptare, babi nga Kosova ndėrsa nėna nga Tirana. Pavarėsisht se ka lindur nė Zvicėr, Gjon flet njė shqipe tepėr tė pastėr, duke ndėrthurur dialektin e Kosovės me atė tė Tiranės.

Po pse ka zgjedhur Gjon qė emrin e tij tė skenės ta ketė Gjon’s tears?

Pas kėtij emri fshihet njė histori mjaft interesante. I kontaktuar nga “Top Awards”, Gjon ka treguar: “Pėr emrin Gjon’s Tears ose lotėt e Gjonit mė ka ardhur ideja kur gjyshi im ka ardhur nga Kanadaja nė Zvicėr pėr tė mė dėgjuar dhe njė ditė qė po i bija njė pianoje elektrike, duke luajtur kėngėn “Can’t help falling in love” e Elvis Presley, gjyshi mė tha se duhet ta vazhdoja patjetėr muzikėn pasi ishte diēka shumė e rėndėsishme pėr mua”.

“Teksa po performoja kėtė kėngė pėr herė tė parė pėr gjyshin tim, pash qė ai ishte me lot dhe tepėr i emocionuar. Unė isha i vogėl dhe po mendoja se si muzika ka kėtė magji, jam ndjerė si superhero. M’u duk shumė e fortė ajo ēfarė ndodhi dhe kėshtu qė vendosa tė mbajė kėtė emėr pasi ėshtė njė episod i jetės sime qė mė ka prekur shumė“, shton Gjon.

Gjon momentalisht po shijon suksesin e projektin tė tij muzikor “Babi”, i cili zė vendin e parė nė “The Top List”, si edhe eksperiencėn nė “The Voice” nė Francė, ku katėr trajneret u kthyen pėr tė.

Pėr ta njohur mė shumė Gjon, ai ka rrėfyer historinė e tij pėr “Top Awards” si dhe ka folur mė shumė pėr projektin “Babi”.

TA: “Babi” ėshtė projekti juaj i parė muzikor?

Gjon’s Tears: Po, “Babi” ėshtė projekti im i parė muzikor, me tekstin dhe muzikėn e sė cilės jam marrė vetė unė. Kur isha mė i vogėl, kisha tė tjera projekte por nuk i kisha krijuar unė por njė kompozitor, dhuratė nga gjyshi.

TA: Pėr ēfarė flet kjo kėngė?

Gjon’s Tears: Eshtė njė kėngė e shkruar gjysmė anglisht dhe gjysmė shqip. Ajo flet pėr njė histori mes babait dhe djalit tė tij dhe ėshtė pikėrisht djali ai qė i drejton kėto fjalė babait tė tij, i cili ėshtė njė pėrdorues i alkoolit, duke i thėnė: ” Pavarėsisht se mė kė bėrė gjithė kėto tė kėqija, unė t’i fal sepse tė dua”.

TA: Pse vendosėt t’i dedikonit njė kėngė babit?

Gjon’s Tears: Babi ėshtė rrėnja e pemės, ėshtė personi mė i rėndėsishėm sė bashku me mamin. Kjo nuk ėshtė njė histori personale, pra nuk i dedikohet babait tim. Zgjodha tė bėj kėtė dedikim pasi doja tė trajtoja njė histori ndryshe nga e imja pasi pėr mua ishte shumė interesante dhe e rėndėsishme tė flisja pėr temėn e alkoolit dhe familjes.

TA: Ke qėnė njė nga konkurrentėt e “Albania’s Got Talents”, si e pėrshkruan atė eksperiencė?

Gjon’s Tears: Pėr mua “Albania’s Got Talents” ishte njė eksperiencė shumė e veēantė dhe e bukur. Mė pėlqeu shumė tė takoja publikun shqiptar, andej nga ėshtė edhe origjina ime. Edhe pse mė pėlqeu shumė, mendoj se isha shumė i vogėl pėr ta jetuar eksperiencėn plotėsisht sepse tani qė jam nė “The Voice France”, e kuptoj se ēfarė po mė ndodh.

TA: Momentalisht jeni nė “The Voice France”, si po e pėrjetoni kėtė eksperiencė?

Gjon’s Tears: “The Voice France” pėr mua ėshtė njė eksperiencė e re pasi edhe pse kam bėrė televizion kur isha fėmijė, nuk ėshtė e njėjta gjė pasi tani e kam njė koncept dhe e di ku do tė shkoj dhe se ēfarė muzike dua tė bėj. Muzika qė unė krijoj, dėshiroj tė pėlqehet si nė Francė, Zvicėr, Shqipėri dhe Kosovė.

TA: Qė nė javėn e parė tė publikimit tė kėngės, jeni futur nė “The Top List”, duke zėnė vendin e parė, ēfarė do tė thotė kjo pėr ju?

Gjon’s Tears: Mė bėhet shumė qejfi dhe prekem shumė pasi kam shumė dėshirė qė muzikėn tim ta pėlqejnė edhe tė tjerėt.

TA: E prisje kėtė sukses tė kėngės “Babi”?

Gjon’s Tears: Jo, nuk e prisja kėtė sukses. Unė nuk mendoj se jam artist por njė punėtor. Punoj muzikėn dhe dua t’i bėj gjėrat sa mė mirė nė mėnyrė qė njerėzit ta dėgjojnė, pėlqejnė dhe pse jo, ta votojnė.

TA: Njė mesazh pėr tė gjithė ata qė kanė votuar kėngėn nė “The Top List”, Top Awards…

Gjon’s Tears: Faleminderit shumė njerėzit qė kanė votuar pėr mua dhe uroj tė jetoni tė lumtur (qesh) dhe shpresoj qė muzika ime t’ju pėlqejė dhe t’ju bėjė tė ndiheni mirė dhe tė qetė. Mė e rėndėsishme ėshtė qė muzika ime tė prekė njerėzit pasi ky ėshtė qėllimi im nė muzikė.

http://topawards.top-channel.tv/inde...-i-kesaj-jave/

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Christine and The Queens - Christine | Gjon's Tears | The Voice France 2019 | Blind Audition

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Gjon's Tears avec Clem Chouteau - "Don't Let the Sun Go Down on Me" - Battle The Voice 2019

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Queen - David Bowie - Under Pressure | Gjon's Tears | The Voice 2019 | KO Audition

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Daniel Balavoine - SOS D'un Terrien En Détresse | Gjon's Tears | The Voice 2019 | Live Audition

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Elton John - Rocket Man | Gjon's Tears | The Voice 2019 | Live Audition

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

Mika - Relax, Take It Easy | Whitney - Gjon's Tears | The Voice 2019 | Semi-final Audition
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga sirena_adria : 29-03-2021 mė 10:46

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,104

David Bowie - Life on Mars | Gjon's Tears | The Voice 2019 | Semi-final Audition

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •