Pershendetje te gjitheve,me ane te laptop kap nje sinjal wifi por shume dobet,i mora hua nje shoku nje adapter wifi alfa awuso36nh ,duke perdorur kete arrita qe ate sinjal wifi laptopi ta kapte me mire dhe mundesonte te lidhesha ne internet, por verej qe perseri ka luhatje te madhe sinjali ,i cili nuk me lejon te kem nje lidhje te mire ,adaptuesi aktual eshte alfa awuso36nh 2000mw me nje antene 5dbi .
Pyetja a ka ndonje adaptues me te mire se ky
ose mind ti vendos nje antene me 15 dbi kesaj qe kam qe te marr sinjal me mire?