Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40

Po te keni kohe lexojeni prezantimin dhe pershendetjen time!

Pershendetje

Te dashur bashkatdhetar,patriot,intelektual,te rinj e te reja shqiptar, qe merni pjese ne kete forum! Ne radhe te pare ju uroj te gjitheve nje bashkim sa me te shpejt ne trojet tona Shqiptare,e te gjithe se bashku te punojme e te mesojme ne vendin tone,ku aty na bashkon
    . toka ,gjuha ,kultura ,traditita ,bujaria ,besnikeria, aty ku te paret tane e lane me gjak ate toke per ta fituar ,aty ku prehen kockat e gjysherve tane,aty ku dikur do prehen dhe kockat tona.Gjithashtu ju uroj ta mbani koken lart, dhe te jeni krenar qe jeni Shqiptare dhe kemi nje histori aq te dhimshme por dhe aq krenare nder shekuj,dhe se fundi ju uroj suksese dhe lumturi ne jeten e cdo njeriu qe i thote vetes Shqiptare

Prezantimi

Une jam nje lexuese e vjeter e ketij forumi ,por nje antare e re,ku sot u regjistrova per here te pare. Kam lindur ne Tirane ,kam kryer shkollen 8 vjecare tek shkolla e kuqe ,ku sot eshte nje nder shkollat me te bukura ne kryeqytet ,per arsye ekonomike kam fillur pune qe ne moshen 15 vjece, dhe te mesmen jam detyruar ta kryej naten ,e megjithese isha nene femijesh .Femijeria ime ka qene shume e veshtire ,kemi vuajtur per copen e bukes.Me vone mbasi u futa ne pune jetova me kushte me te mira ,por jo si i kan sot femijet e mij .Ne moshen 27 vjece kam merguar ne Gjermani,dhe jetoj e lumtur me burrrin dhe tre femijet e mij.Ne vitin 2001 shkova mbas 11 viteve ne Shqiperi pasi kisha babain ne gjendje te rende ,ku u cmallosa me vendlindjen dhe me te afermit.
    Dy dite para se te vdiste babai, me la nje amanet,e me tha ;Bije ma bej hallall se je rritur ne varferi,mos i harro me tha se sa ke vuajtur por, koken mos e kthe me mbarapa, vazhdo jeten.Kurre nuk e haroj kete amanet te babit , ku dhe ne keto momente qe po shkruj kete fraze me mbushen syte me lote .
    Dy nga femijet e mij jane antare te ketij forumi,dhe jam shume e gezuar qe femijet e mij me ane te ketij forumi jane munduar dhe mundohen te pervetsojne gjuhen e tyre Shqip, kulturen artin traditatat e historin e vendlindjes se tyre.

Ky forum me pelqen shume nga larmia e shkrimeve te antareve te soj, qe dhe tek disa antare theksohet zgjuarsia dhe inteligjenca e te riut Shqipetar panvarsisht nga rrymat politike apo fetare.Ketu mund te theksoj disa antare qe me kane lene pershtypje te vecante edhe pse te merguar me vite ,jane te prokupuar dhe marin pjese ne hallet e shqiperse,ne situtaten e sotme ,ku mbizoteron nje korrupsion i theksuar.Keta antare jane si me poshte vijon;Albo ,Redi,Dita,Brari ,Drini,dhe shume e shume te tjere ,te cilet nuk kursejn kohen duke ja kushtur ketij forumi,qe per ne emigrantet eshte nje xhevahir ne kuptimin e mire te fjales.

Do mundohem te mar pjese regullisht ,dhe do shkruaj idete e mija ne kete forum ,e megjithese jam nena e tre femijeve,do ta gjej kohen .

Ju pershendes te gjithve pa perjashtim ,dhe ne vecanti dy femijet e mij qe marin pjese ne kete forum.

Me shume respekt Lexuesja

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Lexuesja, mendoj se duhet te kesh postuar nje nga prezantimet me te bukura qe kam lexuar te ky forum deri tani.

Se pari te vleresoj per sinqeritetin dhe se dyti per patriotizmin.

Mire se erdhe.

Sinqerisht,
    Veshtrusja

Freedom Maska e Bianconero
    Anëtarësuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Pershendetje Lexusja_1963
    Mire se erdhe ne Forumin Shqiptar.

Prezantimi yt ishte me te vertete interesant duke u bazuar te sinceriteti , dashamiresia , patriotizmi.
    Uroj qe ta kaloni sa me mire ketu me bashkeatdhetaret tuaj dhe njekohesisht te uroj fat dhe lumturi ne jete.

Me respekt : Alesio.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Mire se erdhe lexusja.
    shkrimi yt me kujtoi diçka nga femijeria ime..
    ja kalofsh mire.
    pershendetje te sinqerta
    leci
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    37
    Pershendetje edhe nga une.Mire se erdhe ne forumin me te mire shqipetar.
    Nje buket lule per mirseardhje.
    Me respekt bemino
    Unë dua më shumë se
    Sa mundem e e di që
    Mundem më shumë se që dua.

Perjashtuar Maska e HANNIBAL2003
    Anëtarësuar
    27-01-2003
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    407
    mire se erdhe ne forumin shqiptar Lexuesja_1963
    prezantim shume interesant.
    te uroj t'ja kalosh sa me mire ketu
    shnet e pare dhe respekte nga Denisi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-02-2003
    Vendndodhja
    Siper reve!
    Postime
    10
    Me prezantimin tat, u emocionava edhe une, te uroj fat dhe lumturi ne jeten tende dhe te femive, po ashtu edhe mire se ardhjen!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Shume prezantim i bukur, te pershendes gjithashtu, dhe mire se erdhe.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Desperado Maska e Naldi
    Anëtarësuar
    04-10-2003
    Vendndodhja
    Pogradec
    Postime
    89
    Mire se erdhe,shume prezantim interesant...
    ja kalofsh sa me mire!
    We are so young
    our lives have just begun
    but already we're considering
    escape from this world...

and we've waited for so long
    for this moment to come
    was so anxious to be together
    together in death...

dipl-ing
    Anëtarësuar
    10-11-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    105
    Prezantim mjaft i sinqerte dhe shume interesant. Te uroj qe me pervojen tende te vyer te sjellesh dicka te dobishme per brezin e ri te ketij forumi.

Te uroj t'ja kalosh sa me kendshem ne kete forum

pershendetje
    studentja
    Rruga me e shkurter midis dy personave eshte nje buzeqeshje

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. lexojeni pastaj flisni
    Nga abdurrahman_tir në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 10:13
  2. Lexojeni por mos u fiksoni
    Nga .Arno. në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 24-02-2009, 04:07
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-02-2006, 10:49
  4. lexojeni se eshte fantastike
    Nga barbon në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-07-2003, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •