me duhet adresa e ndonje avokati qe ka eksperience te mire per problemet e emigracionit dhe po qe se eshte me origjine shqiptare akoma me mire.Ju lutem ne qoftese keni ndonje iformacion me jepni nje pergjigje,me respekt shahisti![]()
me duhet adresa e ndonje avokati qe ka eksperience te mire per problemet e emigracionit dhe po qe se eshte me origjine shqiptare akoma me mire.Ju lutem ne qoftese keni ndonje iformacion me jepni nje pergjigje,me respekt shahisti![]()
Nuk ka me qorre nga ai qe nuk do te shohi me syte e tija[/FONT][/COLOR]
hello po ti na thuaj njehere ne ca shteti te duhet avokati nqs e do ne angli di une nje shume te mire qe me ka ndihmuar mua dhe sot une jam me pashaporte angleze![]()
out of some the worst mistkes came the best outcomes
Postuar më parë nga tonushi
hello po ti na thuaj njehere ne ca shteti te duhet avokati nqs e do ne angli di une nje shume te mire qe me ka ndihmuar mua dhe sot une jam me pashaporte angleze![]()
faleminderit tonushi, por po ti veshe re tek emri im poshte tije eshte shenuar vendodhja usa, keshtu qe do te me interesonte nje avokat emigracioni per ketu ne usa megjithate te falenderoj per pergjigjen.
nuk eshte i keq ky Koleci, po kryesisht e ushtron zanatin ne Tri-State area, mgjthse e di qe per dike vajti deri ne Texas me duket per ta nxjerre nga burgu
Bushspeak: War is Peace
faleminderit per pergjigjen dhe informacionin qe me afrove stterolla.
TonushiPostuar më parë nga tonushi
do te lutesha te me tregoje per ate avokatin se aktualisht vllai im po kerkon nje avokat dhe i duhet nje i MIRE se ashtu e ka punen. do ta dija per nder nese do me ndihmoje.
![]()
The higher you soar, the harder you fall. Make sure you have a working parachute
koleci (Tosi, jo ai tjetri) ja ka mor doren azilit...ne NY, Lombardi gezon reputacion shume te mire mes shqiptareve....
meqe po flitet edhe per avokatet ne UK, e ka idene ndonjeri si i behet apelimit pas kthimit?!
Jam avokat ne shqiperimenje eksperience 5vjecare ne fushen e pergatitjes se dokumentacionit shqiptar perperdorim ne shtetet e huaja dhe anasjelltas(dokumentacioni i huaj qe perdoret ne shqiperi).
Eksperience ne fushen e bashkimeve familjare .
Kerkoj te bashkepunoj me koleget e mi dhe kliente per egzekutimin e vendimeve civile ne Shqiperi dhe jashte shtetit.
Eksperience ne fushen e legjislacionit tregtar.
Ju uroj suksese te gjitheve nga adresa yllikameri@yahoo.com
Krijoni Kontakt