Close
Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 189
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,315
    Postimet në Bllog
    22
    KUSH JANE BOSET QE VODHEN POPULLIN

Ja firmat piramidale dhe administratoret e tyre:

Shoqerite huamarrese Administratoret

- Shoqeria "M Leka" Mustafa Leka

- Shoqeria "Silva" Pellumb Shehu

- Shoqeria "Global Foods" Gani Shehu

- Shoqeria "Cenaj & Co" Lefter Cenaj

- Shoqeria "Kamberi ShPK" Ferdinand Kamberi

- Shoqeria "Vefa Holding" Vehbi Alimucaj

- Shoqeria "Gjallica" Shemsi e Gani Kadria, Fitim Gerxhalliu

- Shoqeria "Populli" Bashkim Driza, Adem Qepeni

- Shoqeria "Xhaferri" Rrapush, Liman dhe Asllan Xhaferri

Eglantina Nasi

Kreditoret i kane denoncuar 24 administratoret mashtrues te firmave piramidale! Zemerimit te tyre nuk i kane shpetuar as 80 persona te tjere qe kane qene bashkepunetore te tyre. Kjo eshte gjendja reale e administratoreve te ish-firmave rentiere. Deri tani, 17 prej tyre jane gjykuar nga organet e drejtesise, ndersa 5 jane ne proces. Vetem per problemet me transaksionet mbi token, ne gjykaten e shkalles se pare jane depozituar 200 padi civile. Nje nga administratoret qe ka marre denimin me te larte nga organet e drejtesise ka qene administratori i shoqerise huamarrese

"Populli", Bashkim Driza, i cili eshte denuar me 16 vjet burg. Te njejtin fat ka pesuar edhe administratori tjeter i kesaj shoqerie, Adem Qepeni, me 12 vjet burg. Te denuar rezultojne dhe administratore te tjere si Shemsie Kadrie dhe Fitim Gerxhalliu

te shoqerise huamarrese "Gjallica", Vehbi Alimucaj i "VEFA Holding", Mustafa Leka i "M.Leka" etj. Ndersa ceshtja per administratorin e shoqerise huamarrese "Cenaj & Co" eshte ende ne Gjykaten e Apelit. Te denuar vetem nga gjykata e shkalles se pare dhe aktualisht me ceshtjen ne apel rezultojne edhe tre administratoret e shoqerise huamarrese "Xhaferri", Rrapush, Liman dhe Asllan Xhaferri. Por ne lidhje me gjykimin e tyre, kreu i grupit mbikeqyres per firmat piramidale, Farudin Arapi, eshte shprehur se ka mjaft pengesa nga ana e kreditoreve, pasi shpesh deklarimet e tyre nuk jane te sakta. Kjo eshte ankesa e dyte e leshuar nga Arapi, pas asaj qe shprehu ne lidhje me Ministrine e Drejtesise dhe ate te Jashtme per marreveshjet me vendet ku jane depozituar parate e firmave piramidale. Madje, ai ka pohuar edhe faktin se grupi i tij mbikqyres qe ne vitin 1998 i ka kerkuar Kuvendit dhe Presidentit ngritjen e nje gjykate te posacme, e cila do te merrte ne gjykim veprimtarine e firmave piramidale. Por se nje kerkese e tille deri tani nuk eshte realizuar.

Ja gjendja e vlerave financiare te firmave piramidale:

Sipas kreut te grupit mbikqyres te firmave pirmidale, Farudin Arapi, rezultojne 254 mije kreditore. Ndersa shuma totale e parave te humbura brenda tyre eshte rreth 830 milione dollare, ku 210 prej tyre rezultojne te zhdukura. Nga ana tjeter, 100 milione dollare jane terhequr nga 110 veta te lidhur me politiken. Grupi mbikqyres nga 320 asete, ka arritur qe te shese 285 prej tyre. Nga keto, 77 me cmim fillestar, 99 asete jane shitur me cmim mesatar dhe 109 me cmim tregu. Vlera totale e aseteve te shitura eshte 8 milione USD.

Prej tyre, shume kreditore shpresuan se do merrnin perqindje te larta, por u mjaftuan vetem me masen prej 10-15 %. Nderkohe, ka edhe shoqeri huamarrese per te cilat pas shitjes se aseteve te tyre, grupi mbikqyres i firmave piramidale ka premtuar nje perqindje mjaft te larte kthimi si shoqeria "Universi" me nivelin 40 %, shoqeria "Arsed" 50 %, shoqeria "Fabiona" 78 % etj.
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Kush o ai qole qe jep leket mbrapsh kshu?????????

Llakallakallaka---------- kot disa me gazetat, se s'kan ça me shkrujt dhe dun me tregu, obobooooo qe nuk flejn dot gjume per popullin e shkret debil, qe ma bon gjumin per kokerr te qejfit, se paret i ka te sigurta.

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,315
    Postimet në Bllog
    22
    Administratoret e "Piramidave", hetim per "vjedhje"

Prokuroria fillon zyrtarisht hetimin per administratoret e firmave piramidale, nen akuzat e dyshuara "vjedhje" dhe "shperdorim detyre". Ata vleresohen paraprakisht fajtore, pasi nuk kane raportuar identitetin e plote te debitoreve te piramidave, duke e vene Permbarimin ne rrethana mosveprimi. Demi i shkaktuar shtetit nga 2300 huamarres fantzame, llogaritet 100 milion dollare

Trashgim SOKOLAJ

Prokuroria heton ish-administratoret e firmave piramidale, me dyshimin se ata kane kryer vepren penale te "vjedhjes" dhe "shperdorimit te detyres". Hetimi ka nisur kur ish-administratoret e kane raportuar ne Zyren e Permbarimit emrat e debitoreve te skemave piramidale. "2300 debitore ende te panjohur, kane terhequr nga firmat piramidale nje shume rreth 100 milione dollare", pohuan burime te hetimit. Sipas tyre shuma nuk eshte kthyer ne banken e shtetit. Administratoret duhet te raportonin ne permbarim identitetin e plote te debitoreve te shoqeruar me nje vendim sekuestro nga Gjykata e Tiranes. "Sekuestrimi dhe me pas kthimi ne bankat e shtetit i shumes afer 100 milione leke ka qene i pamundur, per ne, pasi nuk kishim gjeneralitetet e plota te debitoreve dhe nuk kishim vendimet perkatese te Gjykates", pohuan burime te Permbarimit te Tiranes. Sipas ketyre burimeve, emrat e paraqitur nga ish-administratoret ne Permbarim, kane rezultuar se nuk kane qene debitore firmash piramidale, ose se kane te vdekur. " Permbarimi ka patur vetem emrat e debitoreve, qe ne me te shumten e rasteve kane qene te pasakte", shtuan burime te permbarimit. Sipas ligjit, ne keto kushte permbarimi nuk vepronte dot, pa identitetin dhe adresat e plota te debitoreve, por nuk kishte as vendimin e Gjykates, i cili duhet te ekzekutohej me pas. "Identifikimi i plote i klienteve te piramidave qe nuk kishin shlyer shumat e marra ne forme huaje, duhej te ishte bere nga administratoret", pohuan zyrtarisht burime te prokurorise se Pergjithshme. Sipas ketyre burimeve, administratoret duhej te kishin paraqitur ne permbarim vendimet perkatese te Gjykates, per sekuestrot dhe kjo nuk eshte bere. Nje jave me pare ne raportin e tij ne Komisionin Hetimor Parlamentar per fajdet, Kryeprokurori Sollaku, pohoi se kane filluar procedimet ne ngarkim te personave pergjegjes, kryesisht ne ngarkim te ish-administratoreve te shoqerive huamarrese, duke i akuzuar per veprat penale te vjedhjes me ane te mashtrimit. Raportimi i pasakte ka i ka sjelle nje dem afer 100 milione dollaresh shtetit, pasi kjo shume ka mbetur jashte bankave.

Korrieri

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,315
    Postimet në Bllog
    22
    Goxhi i PBDNJ, i vetmi politikan me leke piramidash

"Kristo Goxhi deputet i PBDNJ, do t'i ktheje shtetit 47 milione leke te vjetra, pasi sipas akuzes i kishte perfituar nga veprimtaria e firmave piramidale". Ky ishte vendimi qe ka marre Gjykata per te vetmin politikan te skeduar publikisht deri tani, se ka marre hua ne skemat piramidale. Faktin se Goxhi ishte i vetmi politikan qe kishte nje "hesap" te pambyllur me ish-firmat piramidale, e beri publik Prokuroria. E cila njekohesisht konfirmoi se ai ishte i vetmi politikan shqiptar qe kishte nje llogari te pambylluar me firmat mashtruese qe kulmuan ne vitin 1996.

i/e regjistruar Maska e Beqari002
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    500
    NE SHTEPINE E MAKSUDE KADENES

Sudja: Gati të dëshmoj në komision

"Pse e kërkoni tek unë, Kompetentin e keni midis jush"

Fajdet! Po më kërkuan jam gati të dëshmoj në atë, si i thonë, Komisionin paralmentar". Maksude Kadëna pohon se "ka më tepër se dy javë që kur ka filluar Komisioni parlamentar të hetojë mbi fajdet që i sheh në televizor seancat". Pastaj ajo kërcen në një tjetër pohim. "Gërmoni, gërmoni, pa do ta gjeni"! Si e shushatur shton më tej. "Atë kompetentin e keni midis jush, unë e shoh shpesh në televizor". Kështu reagon ashpër Sudja. "Tani boll, as që dua të flas më, nuk dua t'ia di më për asgjë, për gazeta, komisione, televizor, asgjë". Shtëpinë nuk e ka ndërruar, është po aty tek "21 Dhjetori", përballë fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit. Një lagje e qetë, pallate të vjetra. Ku do të vesh? Te Sudja? Po çe do? Ajo ka mbaruar! Pastaj nuk merresh vesh dot me të. Ç'të thotë tani, s'ta thotë më vonë. Shtëpinë Sudes? Nuk e di. Ka fqinjë që kanë ndrojë dhe nuk duan të përzihen, të tregojnë adresën e saktë të ish-shefes së piramidës miliona dollarëshe. Madje të tjerë më të guximshëm pohojnë. Ajo s'është më në terezi. Po hidhu një herë lart në katin e katërt, mbase dhe të flet. Ja këtu ngjitur, ai pallati me tulla të kuqe, është në katin e katërt.

Banesa
    Kjo është shtëpia e Sudes? Një burrë hap portën e njërës prej hyrjeve të katit të katërt, të pallatit të kuq dhe buzëqesh? Jo jo, është kjo përballë. Një grua fliste në telefon me zë të lartë, tjetra po me të njëjtën lartësi zëri bërtiste. "Na shihni, na flisini dhe ne, e na kani harruar". Këto copëza bisedash i konsumonte e motra në telefon me një të njohurin e saj duke qeshur. Trokitje. Një derë e blinduar, lyer me të bardhë, jo e punuar mirë, ngjante si e vjetër, por e rëndë. Përballë shfaqet një grua e shkurtër, me njgjyrë që anonte nga e zeza. Në telefon një mesogrua, me flokë të lyera me të kuqe, po bisedonte pa pasur mendjen se me kë fliste Maksudja. Ishte e motra, që sapo kishte ardhur për vizitë. Ndërsa Sudja e ashpër dhe agresive të sheh me dyshim. "Hë çfarë ke, çfarë do?. Nga ata të Zotit je, libra feje i ke këto?. Gazetar je? Gërmoni gërmoni, se do ta gjeni kompetentin. Atë e keni mes jush, pse këtu tek unë do ta gjeni, ik tani se nuk merrem me gazeta unë. Po komisioni? Dhe në komision shkoj po më thirrën". Komshinjtë të thonë se herë pas here vjen e motra me të vëllanë. Ajo nuk del përjshta. Ndoshta ndonjëherë më të rrallë, shumë rrallë, më duket se ka frikë. Gjendja e saj, sipas tyre, nuk është fort normale. Pas daljes nga burgu është rënduar.

Burgu
    Sudja përsëri në burg. Ish-presidentja e firmës piramidale është e vetmja që ka kryer dënimin, por rri e mbyllur në shtëpi. Ajo është dënuar me pesë vjet heqje lirie për mashtrim në shuma të mëdha. Me shpartallimin e burgjeve në '97-ën ajo ikën dhe pastaj rikthehet në qeli. Kjo sjellje shembullore i fal asaj dënimin.

Rrapush Xhaferri, i ashtuquajturi Gjenerali, ndodhet në burg. Eshtë dënuar nga Gjykata e Shkallës së Parë Tiranë me 20 vjet heqje lirie. Ka pasur mbi 1 milionë kreditorë. Prej pasurisë së ngurtësuar janë kthyer 52 për qind e shumës së marrë kreditorëve. Bashkë me të është arrestuar dhe dënuar i biri, Asllan Xhaferri.

Bashkim Driza, ish-president i fondacionit bamirës "Populli", i dënuar në mungesë, dyshohet se është larguar për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pas ngrirjes së parave në '96-ën nëpër banka, kreditorëve u është kthyer 50 për qind e parave të dhëna hua. Prokuroria nuk ka kërkuar ekstradimin e Drizës nga Amerika.

Sudja është gruaja e vetme, ish-shefe e ske-mës piramidale "Sudja", që është dënuar dhe më pas liruar. Ka pasur 19064 kreditorë. Borxhi i saj ndaj huamarrësve është 6 330 570 000 lekë, ose afro 6 milionë dollarë. Eshtë dënuar me 5 vjet burg, iku nga qelia në '97-ën, u rikthye dhe iu fal dënimi, tani është në shtëpi

------------------------
    -------------------------
    Oj sharki e lehete si era , a ka ardhur ne Shqiperi pranvera?
    Jam martuar002

Komedia vazhdon. Dikur u tha se jane vjedhur 2 miliarde dollare dhe me kalimin e kohes shifra ra.
    Sudja qe paska grire Tiranen, paska marre 6 milione dollare, me pak se Hajdin Sejdia dikur ne 91-in.

Nr i kreditoreve eshte 19064 dhe i bie 314 dollare per person.

Dhe u ndez Tirana ato dite. Rexhep Mejdani ne krye te turmes qe kerkonte parate e humbura. 5 vjet President dhe ja ktheu popullit.

Prit se faktet qesharake nuk kane mbaruar akoma dhe komedia vazhdon.

Tani na del qe Arapi paska vjedhur vete.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    156

Shteti dhe Fajdet

Ish guvernatori i Bankës së Shqipërisë Kristaq Luniku i ka dërguar një letër në vitin 1996 kryetarit të atëhershëm të SHIK-ut, Bashkim Gazidede, ku shprehte alarmin për firmat piramidale. Në këtë letër Luniku kërkonte që shërbimi informativ të angazhohej në hetimin e prejardhjes dhe veprimtarisë së këtyre firmave, që sipas tij, po u sillnin një dëm kolosal ekonomisë dhe financave. Gjatë viteve 1996-97, ai u dërgoi mbi 30 letra krerëve të institucioneve duke përfshirë presidentin Berisha dhe kryeministrin Meksi, ku kërkonte ndërprerjen e dhënies dhe marrjes së fajdeve. Faktin që Kristaq Luniku kishte paralajmëruar për tragjedinë ekonomike që po afrohej, e pohoi dje guvernatori aktual i Bankës së Shqipërisë, Shkëlqim Cani. Komisioni hetimor për transparencën e fajdeve dëgjoi dje në një seancë me dyer të mbyllura rapor-timin e guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, Shkëlqim Cani. Ai deklaroi se gjatë vitit '96 gati të gjitha institucionet kryesore të shtetit ishin në dijeni për lulëzimin e tregut informal në vend dhe rrënimin e ekonomisë për shkak të firmave piramidale. Në letrat që ish-guvernatori Luniku i dërgoi Berishës, Gazidedes, Meksit, Vrionit dhe Dragoshit paralëjmëronte se 30 milionë dollarë qarkullonin çdo ditë në tregun informal. Sipas tij, në sasi kaq e madhe qarkullimi të parave jashtë bankave do të shkaktonte së shpejti një kolaps në financat dhe ekonominë shqiptare. Në fillim të vitit 1996 Luniku u takua me ekspertë të FBI-së amerikane dhe u konsultua me ta rreth pasojave që mund të kishin firmat piramidale. Ekspertët e FBI-së u treguan ekspertëve të Bankës së Shqipërisë eksperiencën e 80 viteve më parë në SHBA, ku skemat Ponzi rrënuan pjesërisht ekonominë amerikane. Skemat Ponzi ishin të njëjta me skemat e firmave piramidale në Shqipëri. Paralajmërimet e ish-guvernatorit Luniku erdhën edhe pas konsultimeve me Fondin Monetar Ndërkombëtar. Në gusht të vitit '96 ish-kryeministri Meksi thirri në zyrën e tij Lunikun dhe ish-ministrin e Financave, Ritvan Bode dhe kërkoi të kishte dijeni për pasojat që do të kishin fajdet në Shqipëri. Dy muaj më vonë, ministri i Financave, Bode i sapo kthyer nga Uashingtoni, lëshoi deklaratën bombë se FMN-ja kërkonte mbylljen e firmave të fajdeve. Menjëherë pas kësaj deklarate, ish-presidenti Berisha nxitoi të deklarojë se paratë e shqiptarëve janë të pastra dhe të sigurta. Anëtarët demokratë të Komisionit hetimor për Fajdet i kundërshtuan dje deklaratat e guvernatorit të Bankës së Shqipërisë, Shkëlqim Cani. Sipas tyre, ai po bën një fushatë propagandistike kundër Partisë Demokratike. "Dokumentet që keni paraqitur nuk korrespondojnë dhe kjo bëhet për të na e hedhur fajin neve", deklaroi deputeti Pal Dajçi. Komisioni vendosi që kryeadministratori i fajdeve Arapi dhe guvernatori Cani të thirren sërish si dëshmitarë pas miratimit të planit të hetimit nga ky komision. ro/ro (GazetaShqiptare/BalkanWeb)

Tani ky shkrimi eshte marre nga Balkan web. Shpresoj qe tju ndergjegjesoj deri diku ne opinionin qe ne jemi te keqet e vetes dhe qe sna e kane fajin a amerikanet e as greket per budallalleqet qe bejme vet.
    Me respekt
    sn0mi

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,315
    Postimet në Bllog
    22
    Osman Shehu dhe Alush Dragoti, kryetar i gjykatës së Apelit akuzohen nga Arapi si të përzier

Arapi: Ish-ministri i PD-së ka marrë 1 milion $ nga “Gjallica”

TIRANE- Dalin emrat e parë të ish-qeveritarëve dhe dhe zyrtarëve të lartë që kanë tërhequr shuma të mëdha parash nga firmat piramidale. Kryeadministratori i Grupit Mbikëqyrës së Firmave rentiere, Farudin Arapi, i thirrur dje sërish para komisionit hetimor parlamentar deklaroi se “Në materialet e Prokurorisë kemi marrë listën e debitorëve dhe në një shkresë thuhet se ish-ministri i Turizmit, Osman Shehu ka tërhequr 1.100.000 dollarë nga firma “Gjallica””. Kjo deklaratë erdhi pyetjes së bërë nga deputeti Zogaj se mbi ç’bazë kreditorët janë nxjerrë në fund si debitorë.
    Ndërkaq Arapi theksoi se vetë ish-bosi i “Gjallicës” Fitim Gërxhalliu ka deklaruar se i ka dhënë ish-kreut të gjykatës së Apelit, Alush Dragoti 60 mijë dollarë që të mos rrezikohej nga drejtësia vijimi i aktivitetit të firmës rentiere. Dy emrat e mësipërm së bashku me atë të deputetit të PBDNJ-së Kristo Goxhi janë tre figurat publike që deri tani janë lakuar si të përzier në firmat piramidale. Kryeadministratori që ka replikuar dje edhe me kryetarin e komisionit parlamentar, Arben Imami Sipas tij, në firmën “Gjallica janë 318 debitorë “. Osman Shehu

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,315
    Postimet në Bllog
    22
    Osman Shehu: Nga “Gjallica” kam marrë për biznes 2 milionë $ por nuk isha ministër

TIRANE- Pas akuzës së Farudin Arapit se Osman Shehu ka përfituar nga firma “Gjallica” 1 milion e 100 mijë dollarë, ky i fundit ka reaguar menjëherë përmes një deklarimi për gazetën “Shekulli”. “Nuk është e vërtetë deklarata e Farudin Arapit dhe për këtë çështje unë do të ballafaqohem edhe në gjyq në të ardhmen. E vërteta është se unë kam marrë për biznes nga firma “Gjallica” 2 milionë e 135 mijë dollarë. Unë kam bërë likuidimin e plotë me këtë firmë e cila ka përfituar në këtë biznes 75% të fitimit, kurse unë 25%. Për këtë biznes unë kam gjithë dokumentacionin e plotë”, -tha Shehu. Ai shtoi se tërheqja e kësaj vlefte të madhe nga firma “Gjallica” është bërë pas largimit të tij nga postet drejtuese të qeverisë “Meski” duke bashkëpunuar me firmën në fjalë si një tregtar i thjeshtë. Shehu theksoi se me kryeadministratorin Arapi ai ka disa kontradikta të vjetra që lidhen me një padi që Shehu ka ngritur për shpifje ndaj Arapit para katër vitesh. “Unë e kam hedhur në gjyq Farudin Arapin për shpifje dhe më pas është marrë prokurori Bilbil Meta, që të më bllokojë padinë ndaj tij, duke hapur një çështje penale ndaj meje. Bilbil Meta dhe Farudin Arapi janë bashkëpunëtor të mirë dhe e kanë kthyer në biznes tashmë çështjen “Gjallica”, -tha Shehu.
    N.P

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,315
    Postimet në Bllog
    22
    Ish-kreu i KLSH-së shprehet se nuk e ka vënë në dijeni presidentin Berisha pasi ai njoftohej nga struktura të tjera
    Blerim Çela: Kam kërkuar mbylljen e piramidave, por Berishën s’e njoftova

TIRANE- Ish-kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit në vitet 1993-1996 Blerim Çela deklaroi dje për “Shekullin” se asokohe ai i ka kërkuar guvernatorit të Shqipërisë, Kristaq Lumniku, që të verifikohen firmat piramidale dhe më pas të mbyllen. Çela shtoi dje se letra e guvernatorit Lumniku ka qenë përgjigjja e asaj që ai i kishte kërkuar në një mbledhje të ngushtë ku ishin të pranishëm edhe drejtues të lartë të shtetit. “Në fakt nuk ka qenë Lumniku që më ka kërkuar të verifikohen firmat, por kam qenë unë. Në një mbledhje me ministrin e Brendshëm, ministrin e Financave dhe guvernatorin Lumniku, unë i kërkova këtij të fundit që të verifikohen firmat dhe më pas të mbyllen. Këtë kërkesë e bëra për të mbrojtur interesat e shtetit dhe qytetarëve sepse këta të fundit duhet të investonin në banka dhe jo në firma të tilla”, -tha Çela. Ish-kryetari i Kontrollit të Lartë të Shtetit theksoi se për çështjen në fjalë ai ka provat e mjaftueshme përmes disa korrespondencave që ai ka ruajtur. Një fotokopje e këtyre letrave sipas tij ndodhet në arkivat e Kontrollit të Lartë të Shtetit. “Të gjitha dokumentet e nevojshëm për këtë çështje ju mund t’i gjeni edhe në arkivat e Kontrollit të Lartë të Shtetit. Çdo gjë është e protokolluar”, -tha ai. Pavarësisht se ai e kishte shprehur shqetësimin në fjalë tek disa prej drejtuesve më të lartë të shtetit, Çela mohoi dje se për rrezikun e firmave piramidale, ai të kishte vënë në dijeni ish-presidentin Sali Berisha. “Unë nuk kisha se pse ta vija në dijeni Sali Berishën, sepse ai ishte kryetar i shtetit dhe për çështjen në fjalë duhet të viheshin në lëvizje institucionet e tjera përkatëse”, -tha ai. Blerim Çela u lakua dje nga guvernatori i Shqipërisë, Shkëlqim Cani, si një nga njerëzit që është vënë në dijeni nga ish-homologu i tij, Kristaq Lumniku, për rrezikun e firmave piramidale, fakt të cilin Çela e mohoi duke shtuar se ky shqetësim është transmetuar nga vetë ai në një mbledhje ku pak dihet se çfarë është diskutuar për çështjen në fjalë.
    N.Perndoj

Faqja 2 prej 19 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Mediat Shqiptare, Problematike Në Paraqitjen e Lajmit!
    Nga shefqeti11 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2007, 08:23
  2. Mediat dhe "banda" e gazetarëve.
    Nga Agim Doçi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 06-12-2006, 04:32
  3. Nje 43 vjeçar rikthen edhe njehere firmat piramidale
    Nga ClaY_MorE në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-09-2006, 05:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •