cool, ja dhe pergjigjet per ty lal:Postuar mė parė nga FlashMx
Ore Akull!
Desha te te beje nje ca pyetje lal!
1-Sa i perket Sub7.Per pergatitjen e serverit ne version gold.
Une gjithmone kam perdorur numrin icq per marrjen e ip dhe portit.
Po te duash te maresh informacion me email te kerkon serverin e yahoo`s.
Cfare te shkruaj ne te qe te me vije informacion nepermjet emailit.
(pop.mail.yahoo.com?)
2-Edhe dicka kam versioni e ri te Sub7 2.2 dhe kur dua te pergatis serverin nuk e di se ku futet vete serveri qe vjen me programin qe ikam bere download .Psh ne versioni gold hap edit server shko tek browse dhe futet serveri ne kete ersion se di se ku futet.
3-Ka programe per bombardm emaili dhe te kerkon servern e emailit
psh ne yahoo ose hotmail cfare duhet te shkruaj per server?
Me respekt FlashMx
1. Une te sygjeroj te perdoresh akoma ICQ. eshte menyra me e sigurt dhe menyra qe te maban ty si sulmues "anonim" deri diku. Per te perdorur e-mail, duhet me pare te dish se ca serveri perdor viktima. nqs viktima e installo serverin, atehere ti lidhu remote dhe shif ca serveri perdor ai per t'u lidh me e-mail. Ate qe ka ai ne SMTP (psh smtp.yahoo.com - nqs perdor yahoo) e ve si server qe te coje e-mail.
2. Serveri eshte vecant. Ti e hap me nji editor (notepad, etj, une per vehte perdor HEX editor, Workshop) dhe ben editimin e funksioneve sesi do me i perdor ti. PAstaj ia con viktimes. Mund te ndryshosh emrin dhe ti vesh nji emer atraktues per viktimen. Kam shkru dhe me pare qe me i pershtatshem eshte vendosja e emrit te serverit me shume space psh nqs viktima eshte fans i britney mudn ta vesh serverin britney.mp3......(nja 50 space).exe. Ne kete menyre viktima ne pamje te pare nuk e shef qe eshte nji *.exe file por kujto se eshte nji mp3 file dhe i ben run. Duhet ta kesh konfiguru me skatesi per gjera te tilla si adresari ku kopjo veten serveri, ca porti te hapi, si te njoftoje ty, regjistrim ne registry qe te startoje invisible sa here qe starto PC, etj etj.
3. Mail bomber duhet perseri te futesh serverin qe perdor victima per SMTP me cu e-mail atyre qe ka ne adressbook dhe pop3 per me morr e-mail.
Megjithate une vazhdoj e insistoj qe me mire se trojanet perdor VNC. Eshte remote control me i sigurte dhe nuk trajtohet si virus. Vetem se kerkon njohuri shume te avancuara programimi C/C++ qe ta configurosh si te dush ti.
Provoje njehere.
Cheers ppl,
pyesni sa te doni, gjithmone do jete dikush qe do ju pergjigjet... apo jo Intruder ;-)
Oni
Krijoni Kontakt