hello everybody!
un per veten e ime ne fillim syckat ,pastaj vjen veshja ,e cila mua me tregon shume per nateyren e njeriut![]()
![]()
syt(+vetullat)
buzet
duart
te prapmet
paraqitjen(veshja)
buzeqeshja.....
hello everybody!
un per veten e ime ne fillim syckat ,pastaj vjen veshja ,e cila mua me tregon shume per nateyren e njeriut![]()
![]()
po mendohem po mendohem ....
e pse duhet te ve firme?
tashi varet si e kom robin perball ose me kurriz loool
tashi po qe perball BUZET
ene po qe me kurriz i shof shtyllen kurrizore loooooooooooool jo dmth te gjonat ka mrapa :P
klejzi vetlla vet
me leje kisha ene i gjo unn
ju qe keni votu per buzqeshjen
po me qen robi me nerva ose i merzitem si i bohet??? loool
kot e per thap horizontin
klejzi vetlla vet
Nje njeri qe ta ka ngulur syrin si tregon nervat ne ate moment sic po thone ca. Ne te shumtat e rasteve mundohen te buzeqeshin edhe te behen sa me cool.![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Trupi me siguri me bie ne sy i pari dhe floket.
Pastaj sa afrohet personi aq me teper sende verej,syte e buzet e dhembet...e te tjere me rradhe.![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
gjate 30 sekondave te para te takimit shoh gjatesine, floket, stilin e te veshures,syte, dhe buzeqeshjen ne kete renditje
Ne radhe te pare shikoj bukurine + Fizikun
Nga ana e diturise tani per tani sja ve re shume , e mira do ishte ti kishte te gjitha si dituri ashtu dhe bukuri ( sex-ksi )
E keqja eshte se ralle gjen te ketille vajze , qe te plotesoje te gjitha kriteret .
Do mundohem shume per te gjetur nje vajze te tille ,
Por ne qofte se na piqen mendimet dhe kemi te njejtat interesa ,
besoj se zvendeson bukurine me anen shpirterore dhe diturine e saj .
C'do gje eshte nje gje , dhe asgjeja eshte nje gje !
DYNJAJA pa FUND....
nese eshte larg...e shoh si kallep, po nese eshte afer emm...syte
COGITO, ERGO SUM!
pyetje shume e veshtire nuk mund te shohesh vetem nje sic eshte bere ne sondazh___
une votova syte flas ne qofte se kerkoj me shume se shoqeri aty kupton gjithcka mesoni ju cunat e ri mesoni ti shikoni ne sy femrat____
Krijoni Kontakt