E Shoh Sjelljen Para......................![]()
syt(+vetullat)
buzet
duart
te prapmet
paraqitjen(veshja)
buzeqeshja.....
E Shoh Sjelljen Para......................![]()
Postuar më parë nga Dito
Dito ku e shef intelektin ti ne takimin e pare?Pasi ka edhe njerez qe shtiren.
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Po o Pierre Curie, po !Postuar më parë nga Dito
Where does a thought go when it's forgotten?
Une per vete shof Floket se kam frike mos me paraqitet ndo1 Goce tip Collina.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
Ne takimin e pare me nje person shikoj paraqitjen e jashtme, dmth veshjen pasi ajo tregon se sa ai person interesohet per mirembajtjen e vetes, sa rendesi i kushton vetes etj etj, pasi nje person nqs nuk kujdeset per veten e tij ne radhe te pare nuk eshte per askend. Pastaj dhe levizja e duarve shpreh dicka rreth karakterit te nje personi, menyra se si leviz duart shpreh dicka qe ai person nuk mund ta thote me goje, jane disa gjeste intuitive.
Gjithashtu i shikoj dhe nese i ka te lara apo te palara (Joke)
Votova keto te dyja pasi mendoj se ne radhe te pare duhet verejtur karakteri i njeriut e jo pamja e jashtme, pasi sado i/e mire te jete nga jashte nga brenda mund te jete zeher.
Imperator
Albanian Perandory
ftyren si paraqitje qysh o dhe fizikun si e ka, ka nai cik gjoks apo jo prapanica se duhen jo per gja ja na mungojn asteket ne darke car do bashGjëja e parë që shikojmë te një njeri..![]()
![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 26-04-2007 më 18:36
votoba per buzeqeshjen... por te gjitha i shkoj una lol![]()
#VamosArgentina
Syte dhe buzeqeshjen, definitivisht i shikoj shumee.
Mesatare,muskuloze.Mjafton qe pantallonat ti rrine bukur.Postuar më parë nga shoku_tanku
Hmmm cik e veshtire te zgjedh pasi me duket se i shof te gjitha, normale gjeja e pare qe bie ne sy eshte veshja dhe paraqitja e jashtme, pastaj syte dhe buzet, dhe pastaj kur te kalojne keto doganen lol shof shpatullat dhe te mbrapmet, s'me pelqejne te vdek, i dua shpatullgjere dhe me prapakolp muskuloz ene te rrumbullaket.
Krijoni Kontakt