Pyetje qe i dihet pergjigjia .. (te pakten nga pjesa dermuese).
Shqiptar dhe puro .. ashtu sic jam edhe vet![]()
Shqiptar/e puro
Shqiptar/e ne mergim
Te huaj
Pyetje qe i dihet pergjigjia .. (te pakten nga pjesa dermuese).
Shqiptar dhe puro .. ashtu sic jam edhe vet![]()
Ke Harruar Nje Mundesi Tjeter.
Me Nje Fjale Rendesi Ka Nese Te Respekton Dhe Jo Te Tallet.
Per Te Votuar Votova Shqiptaret
Jeta ime, mban emrin e saj..
Lol o clay sa eksperienca te keqia ..paske pas mo lal
Behet fjale per kombesine .. dhe jo respektin kashi njeri tjetrit.
te huaj apo shqiptar ... cfare te jete .. ska dallimerendesi ka te kete dashuri midis
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Shqiptare, qe kur ti them do te hudh nga dritarja mos te hapet sysh te thote co po thu.... lol
Kurse keshtu ne linja serioze, besoj se ideja qe te pelqen dikush nuk duhet te ndikohet nga shtetesia qe ka, te pakten per mua.
Megjithate ashtu sic te pelqen vendi yt, ashtu sic te pelqen cdo gje e vendit tend me shume se te tjeret edhe njerzit nga te cilet nje shqiptar/e terhiqet me shume jane shqiptarja/i.
Ndryshuar për herë të fundit nga Del Monako : 28-12-2004 më 16:32
HOLLAND...
LooL LoL Kotelja Nuk Eshte Ashtu Thjesht Thashe Qe Nuk Ka Shume Rendesi Kombesia Ne Disa Raste![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 28-12-2004 më 16:41
Jeta ime, mban emrin e saj..
Vajzat Shqiptare jan dhe do jen me te mirat. Si femrat Shiqiptare zor te gjesh ne gjith boten. Vajzat Shqiptare jan vertet fort seksi, te kishe te eksitojne ne largojn oreksin.
Kiiiiiiissssssssss for the Misisss
Shqiptare, sepse kemi te njejtat tradita si dhe je me lire mes familjeve te saj dhe tenden.
Por bota eshte me rota dhe varet vendi ku ri c'fare mendje ke dhe si do ta jetosh ti jeten i martuar,
Per Mua Shqiptare
Gjith te mirat.
Ku është besa aty është dhe shpresa.
un serioz do jem me nje goc te pasur. Rendsi ka te jet e pasur ska rendsi per te tjerat un parat e saj dua sdo dua ate dhe aq shum se as ajo sdo me doj mua aq shum.
Krijoni Kontakt