Genco ca do tjeter nga jetaa...Nje Martini??Postuar më parë nga genci8
No Martini...No Party...
Shqiptar/e puro
Shqiptar/e ne mergim
Te huaj
Genco ca do tjeter nga jetaa...Nje Martini??Postuar më parë nga genci8
No Martini...No Party...
Dihet qe shqiptar nuk shtyhet me te huajt.
Shqiptare me parime dhe mentalitet perendimor qe kur ti thuash shendet te te thote me plote goje Shendet Paç dhe jo Plaç
Besoj se e kuptuat ku doja te dilja
tung
shqiptarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mundesisht qe jeton ne shqiperi se keta ketej
jan hap si vaji ne lakra :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
pa shi keto gocat e tona se si mendojn po te ishte i huaj me mir ju lutem
mendo per jeten tende ne radhe te par po femiju yt do te lej afrikan apo ndonje rrac qe i vije era e ndonje derri te ngordhur
shqiptar edhe shqiptar
me mire te jet shqiptar.."me e sigurt"..po ama mundet edhe me te huaj nese eshte i mire ske ci ben
ChMM Addiction
shqiptare e du se e du te pa prekun une se keta te huajat i ka prek traktori
hahaaaaaaaaaa
FATI VJEN DHE SI TA KERKOSH!!30% ESHTE E VERTET .Postuar më parë nga Dj-GabrieL
SHQIPTAR MENDOJME !!TE KET TRU NE RADHE TE PARE ...
SE KA EMIGRUAR SE JO SKA RENDESI .TE MOS I PELQEJ EMIGRIMI![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 28-01-2007 më 23:05
Postuar më parë nga maz
po mire me thuaj ti mua kush shkolle i ka nxjerr ata te zgjuarit qe thua ti edhe qe kane marr mentalitetin e huaj !!! shkollat shqiptare i kane zgjeruar ne mendime ashtu sic thua ti maz !!! kshu qe mos paragjyko djemte qe jane ktu me ata qe jane jashte shtetit se fudja fundit jemi shqiptare te gjithe edhe nje gjak edhe nje kulture rrjedh ne venat tona pavarsisht se pyll pa derra ska qe ke edhe te keqinj edhe injorante por ka edhe te zgjuar edhe te zgjeruar ne mendime ashtu sic thua ti !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Postuar më parë nga kumbulla
ne qe jetojme ktu skemi pa bote me sy !!!po beheni me keq se te huajt qe kane nje konsiderate te ulet per shqiptaret edhe per shqiperine !!! mjaft me keto brockulla !!!
se nuk jane kafshe te gjithe ata shqiptare qe jetojne ktu ne shqiperi !!! kemi pa edhe shqiptare qe jane ne "perendim" edhe qe dalin ne tv per prostitucion edhe per vrasje edhe ata quhen qe kane pare bote me sy ??? me vjen keq qe keni kete opinion per ne qe jetojme ketu por te gjithe kane mendimin e tyre edhe nuk ia prek njeri !!!ia kalofsh sa me mire !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt