Shqiptare puro per lidhje serioze se keta te mergimit me duken shume te europeizuara per mendimin tim dhe per kerkesat e mija (jo te gjitha,nuk pergjithesoj,flas per ata qe me ka pa syri).
Shqiptar/e puro
Shqiptar/e ne mergim
Te huaj
Shqiptare puro per lidhje serioze se keta te mergimit me duken shume te europeizuara per mendimin tim dhe per kerkesat e mija (jo te gjitha,nuk pergjithesoj,flas per ata qe me ka pa syri).
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Shqiptare. Pse ta perzjesh gjakun tend![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Besoj se ka gjera me te rendesishme ne lidhje serioze sesa kombesia. Nuk ka rendesi nga eshte nje person por cfare karakteri ka. Nese dy njerez kane gjera te perbashkta, pelqejne te rrine ne shoqeri te njeri tjetrit e duan te lidhen, s'ka pse i behet pengese nacionaliteti.
Eshte e vertete qe shqiptaret jane njerez shum te embel :P nuk ka asnje popull si ne....Mirepo ja qe vajzat jane te tilla qe t'i mbyllin syte ndonjehere...
Nëse e shikoni Borëbardhën nga mbrapa, bëhet fjalë për një femër që e kupton ku e ka vendin.
Klina Klina.
Ne radhe te pare çdo njeri ka mendimin e tij o te saj , ti ske pune te me thuash mua kam marre rruget, se ti sme njef mi zemra.
Une kam 7 vjet ne Belgjike kam nacionalitetin Belge dhe jam e martuar me Belg.
Nuk shaj shqiptaret se kam pasur te dashur shqiptar, por te them kete qe me te huajin rashe ne dashuri dhe ja kaloj shum mire.
Prandaj asnjeri sduhet te flasi se si dihet jetes ,dashuria eshte qorre dhe snjeh nacionalitet.
Njoh plot vajza shqiptare dhe djem shqiptar ketu dhe jane me te huaj dhe skane asnje problem.
Kam respekt per shqiptar o shqiptare sepse jeni gjaku im, dhe ne Shqperi kam kaluar femijerine, por te dini kete jemi ne nje bote te lire , bejm çfare te duam, dhe dashurojme kete duam.
Kaq kisha Bruna.
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
shqiptare nuk e nderroj me asgje se jan me seksi se te gjitha vajzat tjera ne bote dhe jan me sharmante me ....................... te tjerat vijn pas
shqiptare sigurisht femrat me te bukura me te mira me sexy ne bote.....
ahahhaha ky e paska thene te forte.....Postuar më parë nga BlEdIi
![]()
po cke ti.... ty do te gjejme ndonje vlonjate ne
qe te mbetesh i kenaqur pastaj...
Te pershendes patrioto...![]()
~* After the baby talk the Gu Gu Ga Ga, you ask me can you be my Bi Ej Bi Y*~
Shqiptare Puro !
LeNNoN !
You don't lead by hitting people over the head-that's assault, not leadership.
Krijoni Kontakt