JU PERSHENDES PERZEMERSISHT
NUK E DI DISA PERSE I PELQEJN TE HUJVE
PERVETIN TIME I URREJ TE HUJVE PERSE TA MARR TE HUJVE DUKE PASUR SHQIPTARE VAZAT TONA JAN SHUM TE BUKRA NUK KEMI NEVOJ QETE MARRIM TE HUJVE TUNG NGA ANGLIA
Shqiptar/e puro
Shqiptar/e ne mergim
Te huaj
PERVETIN TIME I URREJ TE HUJVE PERSE TA MARR TE HUJVE DUKE PASUR SHQIPTARE VAZAT TONA JAN SHUM TE BUKRA NUK KEMI NEVOJ QETE MARRIM TE HUJVE TUNG NGA ANGLIA
PERSHENDETJE TE XHITHVE NE FORUM ME RESPEKT
Varet nga personi nuk varet nga nenshtetsia se ka dhe shqiptar qe jan JERKS po me te shumtit jan te mir . qe kshu dhe un shqiptar do them.
"Korcare "jam dhe ashtu do ngelem
Ej zemra ate frazen "dukem e shendosh" e ke mar gabim se vec kur**t e huja e thon ate. Kuptohet qe nuk dun tja din nga je apo qysh je se vec per dicka ju duhesh ,s*x. Gocat shqiptare te duan per njeri & gjonat e tjera vin me mbrapa,kurse ato po i kenaqe ne shtrat sdun ta din as emrin si e ke. Me zgenjen mor mik qe flet kshu. me fal qe fola pak si vulgare but its all truePostuar më parë nga R2T
E huaj sepse.....E di qe veshet e mi kane nevoje te qetsohen kur vi ne shtepi, Kur tema mbyllet nuk ka nevoje te hapet perseri, Jeta ime mbetet e imja nuk me vendos njeri litar ne qafe, e di qe Rigoleto dhe Aida nuk jane qytete ne France, e di qe thika dhe piruni nuk jane vetem arme te ftohta, mundohet te duket e prezantushme pa u dukur si putane, nuk bertet (te pakten ne publik), Ne fund te mardhenies nuk mbush lagjen me thashetheme per ty, Fle rehat naten dhe po nuk ta diti emrin e nipit te tezes apo vajzes se halles, Nuk ka nevoje ti shpegosh se cfare pozicioni duhet te mari kur keni vendosur lopthi, Nuk do tja dije se je nga Korca, Elbasani, Tranoshishta apo Lulkuqsi, nese nget KIA apo Jaguar, nese punon ne Piceri apo ne Banke, Nuk luan lojra , flet hapur e pa furca, kur te thote bie shi nenkupton bie shi dhe jo "Ti je i zymte""Nuk me do me" apo "Mendon se jam trashur".....Jeta eshte me interesante me nje Shqiptare po me e lehte dhe e embel me nje te huaj...
Ndryshuar për herë të fundit nga maz : 16-01-2004 më 09:30
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Postuar më parë nga klina
Bravo Klina ke shum te drjt lal!!!!!!!!!!!!
SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U
Une jam dakord me disa nga ju, po dashuria nuk njeh race, por per lidhje serioze gjithmone shqiptar dhe vetem shqiptar![]()
Love is like fog -- there is no mountain on which it does not rest
....makes the impossible possible
....rules without rules.
Verter thojne Dashuria Nuk Pyet, dhe po them se eshte e vertet.
Por neqofse un deshiroj dicka tjeter per vete ne jete, ather do e lej dashurin te pyes.
Votova Shqiptar Puro se ashtu dua. Por edhe cunat e mergimit nuk kan asnje gje te keqe, mendoj se per ata cuna ose goca qe kan koh jashtetit dhe e kan krijuar jeten jashtetit eshte jeta me e kollajt te lidhe jeten me dike si veten e vet sepse do i ken gjerat me te perbshkta dhe te lehta, sesa e dike ne Shqiperi, duhet filluar cdo gje nga fillimi e sdo rehatohesh.
Thojn qe cunat ne mergim jan kshu e jan ashtu, por jan se cjan por edhe ne Shqiperi s'besoj se jan te gjith yje te ren nga qjelli, cunat jan sikur gocat kan te mira ka te keqija, asnjeir seshte perfekt, thjesht duhet kujdes se me ke lidh jeten, se sehste aq e kollajt te behesh pishman e ti thuash mirupafshim.
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
une nuk i vleresoj njerezit nga kombesia apo raca. e rendesishme eshte zemra dhe gjithcka varet prej saj.
~~Nje zemer e mbushur me dashuri....zgjon nga gjumi miliona zemra te fjetura.........
~~~Nje mendje e mbushur me dituri..cliron nga erresira,miliona mendje te errta....
pyetja me kot qe kakm pare ne kete forum...
ama une do preferoja nje shqiptare te huaj ne mergim...![]()
Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.
Postuar më parë nga Saint-Simone
PS: ne rradhe te pare te theme qe kjo eshte teme shume e bukur 'nuk ke pse flet ashtu sepse ne fund te fundit nuk te lejon kush te shkruash ..
~~~~~~~`~~~~~~`~~~~~~~~
shqiptar ....dhe vetem shqiptar
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
une do te preferoja nje shqiptare.....ne mergim apo ne shqiperi eshte njesoj pasi zakonet jane te njejta......
Krijoni Kontakt