Close

Rezultati i Sondazhit: per lidhje serioze preferoni??????

Votues
250. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shqiptar/e puro

160 64.00%
  • Shqiptar/e ne mergim

60 24.00%
  • Te huaj

30 12.00%
Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 241
    legally brunet Maska e maz
    Anëtarësuar
    14-09-2002
    Vendndodhja
    ne planetin tim
    Postime
    194
    Shqiptar ose te huaj. Ka dhe te huaj te mir por gjaku do gjakun,kultura kulturen,gjuha gjuhen etj. Eh ku eksistojn meshkuj me te mir se shqiptaret more shok? Po kur i ke larg do sdo , do dalesh me anglez by****r.
    SO CLOSE UR EYES AND LET ME KISS U & WHILE U SLEEP I WILL MISS U

i/e regjistruar Maska e christina54
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    belgjike
    Postime
    80
    Kete teme ce keni hapur ju shpesh here e diskutoj me djem dhe vajza shqiptare.Djemte edhe pse jane te rinj dhe jane ne perendim jane ushqyer dhe rritur me mentalitetin se gruja eshte vetem per shtepi dhe ato si BURRA dhe vetem ATO duhet te bejne ligjin e kane shum te veshtire te krijojne familje me te huajat qe nuk te falin nje sekond nga jeta e tyre.Edhr ato ce jane martuar me te huaja jane detyruar te bejne lojen e gruas.Kurse me vajzat shqiptare ato inteligjentet qe e njohin mire natyren e shqiptarit preferojne xhentilecen dhe respektin e te huajve.Mendoj se nga ana e vajzave duhet ta lene hipokrizine qe shprehin ketu se po e bejne si puna e dhelpres me rrusht.Nuk ka femer ce nuk don te ndjehet e rendesishme.

i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    E huaj sepse.....E di qe veshet e mi kane nevoje te qetsohen kur vi ne shtepi, Kur tema mbyllet nuk ka nevoje te hapet perseri, Jeta ime mbetet e imja nuk me vendos njeri litar ne qafe, e di qe Rigoleto dhe Aida nuk jane qytete ne France, e di qe thika dhe piruni nuk jane vetem arme te ftohta, mundohet te duket e prezantushme pa u dukur si putane, nuk bertet (te pakten ne publik), Ne fund te mardhenies nuk mbush lagjen me thashetheme per ty, Fle rehat naten dhe po nuk ta diti emrin e nipit te tezes apo vajzes se halles, Nuk ka nevoje ti shpegosh se cfare pozicioni duhet te mari kur keni vendosur lopthi, Nuk do tja dije se je nga Korca, Elbasani, Tranoshishta apo Lulkuqsi, nese nget KIA apo Jaguar, nese punon ne Piceri apo ne Banke, Nuk luan lojra , flet hapur e pa furca, kur te thote bie shi nenkupton bie shi dhe jo "Ti je i zymte""Nuk me do me" apo "Mendon se jam trashur".....Jeta eshte me interesante me nje Shqiptare po me e lehte dhe e embel me nje te huaj...
    Ndryshuar për herë të fundit nga R2T : 14-01-2004 më 16:38
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Puro shqiptar e dua!Te degjoj nje fjale te embel ne gjuhen time,sic tha dhe maz kultura do kulturen!

i/e regjistruar Maska e Ertjola
    Anëtarësuar
    29-07-2003
    Vendndodhja
    london
    Postime
    51
    ska ndonje gje qe te lidhesh as me nje te huaj, ka shqiptar te mir ka shqiptar te kqinj, ka te huaj te mir ka dhe te kqinj, sic i thon nje fjale nuk ka pyll pa derra nqs e keni degjuar.

un per veten time do preferoja shqiptar po si dihet sic e that dhe vet dashurija nuk pyet.

me respekt Jola
    DuRrSaKe_4_EvEr
    Be PrOuD oF wHaT yOu ArE
    LiKe I aM
    :-)

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anëtarësuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    Postuar më parë nga R2T
    E huaj sepse.....E di qe veshet e mi kane nevoje te qetsohen kur vi ne shtepi, Kur tema mbyllet nuk ka nevoje te hapet perseri, Jeta ime mbetet e imja nuk me vendos njeri litar ne qafe, e di qe Rigoleto dhe Aida nuk jane qytete ne France, e di qe thika dhe piruni nuk jane vetem arme te ftohta, mundohet te duket e prezantushme pa u dukur si putane, nuk bertet (te pakten ne publik), Ne fund te mardhenies nuk mbush lagjen me thashetheme per ty, Fle rehat naten dhe po nuk ta diti emrin e nipit te tezes apo vajzes se halles, Nuk ka nevoje ti shpegosh se cfare pozicioni duhet te mari kur keni vendosur lopthi, Nuk do tja dije se je nga Korca, Elbasani, Tranoshishta apo Lulkuqsi, nese nget KIA apo Jaguar, nese punon ne Piceri apo ne Banke, Nuk luan lojra , flet hapur e pa furca, kur te thote bie shi nenkupton bie shi dhe jo "Ti je i zymte""Nuk me do me" apo "Mendon se jam trashur".....Jeta eshte me interesante me nje Shqiptare po me e lehte dhe e embel me nje te huaj...
    Sigurisht mund te kete dhe tipa te tille qe thua ti , por a do ishte ti nje tip qe ti duroje dhe ti gjerat e saja , Psh ti te mbaje femijet , dhe ajo te shkonte ne disko , Ose ti te mbaje femijet dhe ajo te shkonte me pushime ne spanj ,ose nuk ta duron nenen tende ne shpi , dhe te detyron ta nxjeresh jashte ose ose ose ...
    Sma shkon menja se ju Shqiptaret jeni tipa te tille qe bini kopromis per te tilla gjera , Ndersa nje Shqiptare kurre nuk do ta bente , jam me se e bindur .Paske kaluar traum me femrat Shqiptare , po me vika keq qe te paskan qelluar aq te "keqija"
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

http://www.tropoja.org
    Anëtarësuar
    30-10-2002
    Vendndodhja
    England[SE]
    Postime
    388
    shqiptare

O Azem shqipe malsie,
    Per ty loti na ka hije.

my prince arrived Maska e joanna
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    300

Wink

per mua nuk ka te beje kombesia apo shtetesia.
    e rrendesishme eshte te jete njeri i mire dhe te ekzistoje midis nesh dashuri-mirkuptim-rrespekt dhe c'do gje behet.
    pastaj ku e di une me ke do dashurohem qe ta zgjedh qe tani.
    por qe te zgjedh dike per lidhje serioze duhet te pakten ne fillim te jem syhume e dashuruar me te-gje qe ve kritere te tjera ne mes.
    mos mendoni se shqiptaret jane te kulluar,kane edhe ata te metat e tyre!!!
    une votoj ate qe do votoje zemra ime pa vene kufire shtetesie apo kombesie!!!
    _Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
    -jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
    E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P

i/e regjistruar Maska e zeus
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Këtu
    Postime
    944
    --------------------------------

Një gjë është e vërtetë:

I huaji në çdo moment mund të të thotë - "Në fund të fundit je shqiptar/e!" - sepse mendon se ka të drejtë.

Me diskutimet e tjera jam dakord. Secili ka mendimin dhe eksperiencat e tij.

--------------------------------
    Në botë ka 10 lloje njerëzish: ata që kuptojnë sistemin binar, dhe ata që nuk e kuptojnë!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    ANGLI
    Postime
    9
    PERSHENDETIJE NGA UK

SHUM VAJZA I LEXOFA SHKRIMET ME PELQYN DISA DHE DISA TE TIJERAVE NUK ME PELQYN FARE SHIQONI KUR ESHT FIJALA TE HUJAVE NORMAL SE TE THOT NJE DIT IK LARGOHU PREJ MEJE
    E NJEJTA ESHTE SI NE SHQIPTART UNE PERVETI DISHEROJ VETUM TE BEJ QEF ME VAJZA TE HUJVE KUR VIJNEN MOMENTI FUNDIT I THAM KA ARDH FUNI DHE NUK DESHIROJ MA ME TY DHE E DUA SHQIPTARE TI JE E HUAJ . E KAM PA PARA DISA DITVE NJE DUKUMENTAR NJE SHQIPTARE ISHTE MARTUAR ME NJE ANGLEZ DHE E RAFKE DITE PER DITE KESHU ERDHI MOMENTI U NDAN DHE KISHTE FEMI ME ANGLEZIN NUK JU INTERSON A KE FEMI A JO NDERSA SHQIPTARVE KUR I KA FEMIN ESHTE NDRYSHE NUK LUAN
    KAQ KISHA UNE I THAM JO TE HUAJVE DHE PRO SHQIPTARVE TA DOJM NJERIN TIJTRIN .....JU PERSHENDES TE XHITHVE KUSH I THOT VETIT SHQIPTAR TUNG
    PERSHENDETJE TE XHITHVE NE FORUM ME RESPEKT

Faqja 4 prej 25 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Civilizimi në Islam
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 81
    Postimi i Fundit: 01-11-2013, 09:18
  2. Ungjilli si bazë e jetës
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 22:59
  3. Festa e Zemrës Krishtit
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-06-2006, 18:26
  4. Kriza e botës bashkëkohore
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 12:44
  5. Sheriati, xhihadi dhe shtetësia e muslimanit.
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-02-2005, 05:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •