po ku ka goca me te mira se shqipetaret ato jan engjuj jan si shpirt un nuk do i kisha nderruar me asnje tjeter se e meritojn kete me te vertet jan te bukura
Shqiptar/e puro
Shqiptar/e ne mergim
Te huaj
po ku ka goca me te mira se shqipetaret ato jan engjuj jan si shpirt un nuk do i kisha nderruar me asnje tjeter se e meritojn kete me te vertet jan te bukura
Postuar më parë nga Rhea
Pershendetje
Pse thua ashtu. Ne te gjithe jemi shqipetar, jetojm me traditat tana qe na jane mesuar dhe nuk esht e arsyshme te thuet se nuk jane shqiptare puro ata ne mergim?!?!?!?!
me nderime
mjalta
jam krenare qe jam shqipetare edhe at Kosovare
O mjalta ,mire je njehere?Shume mire qe jeton sipas traditave.Me mire akoma do qe,te shkruaje dhe pak me paster shqip e te lexoje me sakte para se te na tregosh c'eshte e arsyeshme.Postuar më parë nga Mjalta
Alternativat e testit jane:1.shqiptar/e puro
2.shqiptar/e ne mergim
3.i/e huaj
Ndaj pyeta hartuesit e testit a s'jane dhe ata ne mergim puro.
Hajde,me nderime.
E ku shkruhen ne karte
fjalet e gjuhes se zjarrte...
un zgjodha shqiptar por jasht shtetit....me duken se djemte qe
ndodhen ne shqiperi jan shum fanatiker.
(¯`·.¸¸¸.¤
EvAnKa
¤.¸¸¸.·´¯)
Shqiptar ska ransi ku osht vetem te jet shqiptar pak me shume nga vendi im mire esht ..
Shqiptar 1000%
Larg jam po mendjen atje tek ty e kam
ai eshte dheu yt o i shtrenjte i imi vatan !
Shqiptare eshte zgjedhja e pare por nuk ka perjashtim se kur jeton ne toke te huaj eshte veshtire te gjesh shqiptaren qe kerkon.
Gjithesesi dashuria ben cudira...
Paci fat.
By the way.
Une jam shqiptar puro megjithese jetoj ne toke te huaj.
shqiptare 100% them po si dihet jete eshte po mendimin per shqiptare e kam
Partizoni
Kur thone shqiptare puro imagjinoj ata meshkujt kokeforte, egoist dhe sundimtare, qe femren e konsiderojne si dicka qe duhet tju plotesoj deshirat dhe kaq, kurrsesi sdo me pelqente nje i tille keshtu qe preferova shqiptare ne mergim qe te pakten kane pare bote me sy dhe dine si ti trajtojne femrat dhe per me teper grate e tyre.
kumbulla ke te drejt yllo per kete se shum shqiptare kete mendojn andej nga shqiperia qe skan dal ne europ jo te tere po shumica
secili ka te drejten e ti si vajza ose cuni edhe kokforsia te le mbrapa ne shdo gje edhe ne kete dit te con ene ne ndarje me vajzen qe do se sot ska turp o popull pse u ndan nuk shkuan edhe kaq
un thash me lart !100% shqiptare edhe ate besoj qe do bej po thash jet ehste edhe nuk idhet ??? thnxx byee gjith te mirat
Partizoni
Krijoni Kontakt