mirese erdhe edhe ja kalofsh sa me mire
pershendetje
mirese erdhe edhe ja kalofsh sa me mire
pershendetje
He me goce paskemi gati te njejtin emer vetem se une e kam Alexia pak me modern(just joking) Have fun SEE YAA
If tomorrow is judgement day
And I'm standin' on the front line
And the Lord ask me what I did w/ my life
I will say I spent it withyou
If I wake up in WW 3
I see destruction and poverty
And I feel like I want to go home
It's okay if youcommin' with me
Cause your love is my love
and my love is your love
It would take an eternity to break us
And the chains of Amistad couln't hold us
Mire se ke ardhur!
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
mir se erdhe ore me behet qefi por na shkruaj kame deshire ti shofe shkrime e tua sidomos qe jeni nga qyteti heroik kame deshire te jeme ne kontakte me ju ne qoftse bene ,rrofte vlora heroike,kis,kys from eki dhe dergo naj foto ne email privat
Eki.k
Mire se erdhe moj vajza nga vlora mire se erdhe po mire asnje foto asgje patriote, i premtove pupullit me beni pyetje dhe do ju pergjigjem po spo i pergjigjesh ua sa keqqq e mire se ti bej un nja ca pyetje ty cke ti po mos je mbese e ati berberit se ja harova emrin qe ri ne haringey ose mos e ben gje shkollen ne Albany High school ose Lea Valley po ashtu na dergo ndonje mesazhja kalofsh mire
Per liri e per flamur Ngjeshur armet Trimeria Cili je ti more Burre qe na vjen nga shqiperia Un jam Ismail Qemali Qe kerkon vatanet e mija Do ti marr se sesht pune esht e jona Shqiperia
UNE NJE PYETJE ME KERKESE KAM PER TY MI GOCE......ver nje foto te paren qe te shikojme njehere , te hedhimnje sy te lire e ke parasysh ti pastaj shikoje popullin ti kur te folloj romane jo pyetje ...nejse shpirti mire se erdhe edhe befsh qef ....
ANI ( ASAGEN)
;) i cant accept a girl wit a ruined rep,,
imma let ma boy take this shit to the next step;)Gettin ma ass kicked by a hoe
no, hold up dogg, i dont think so
thats as far as u can go
24/7 i be on this bitch's mind
im a pimp i be hitting on her friends at tha same time......
Mireseerdhe Alexia!Uroj ta kalosh sa me mire midis nesh.
"Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
.
Krijoni Kontakt