Orku si fillim icik me kujdes me ato "funderrinat"
Ti ore mik pervec se demagogji, (nuk e di pse Bathorja simbolizon Salen) ngrihesh e i mbron se duhet te mbrosh Salen dhe rri e bo derr derr .
Mua nuk me rruhet te perzi politiken me Bathoren.
E verteta qendron, qe kur mbarojne keto te ramet e qemanes dhe kabaja qaramane e Gjetiht dhe e jotja, eshte e drejta ime qe shtypet nga Bathoristi.
Nuk ka nevoje as per epitete dhe as per perbuzje dhe kur del dikush qe sha dhe Tironen keto jane tema ne vete, dhe nuk ia vlen te diskutohen ketu.
keto toka miku im, kane nje zot, nje prej tyre dhe une, dhe nje e drejte themeltare e imja, eshte ajo e prones private.
E drejte qe e njeh e gjithe bota dhe qe eshte themel i demokracise dhe kapitalizmit.
Tash ti politizoje sa te duash, une kesaj ju shmanga pasi e di qe do e nderronte drejtimn e diskutimit duke e kaluar ne tifozllik alla pro_NAno apo Pro -Sale,
VK politikes.
Puna osh qe ata te Bathores jane HAJDUTE.
Nuk ka emer tjeter.
Hallexhinj apo jo, ata kane hyre forcerisht ne pronen e dikujt tjeter.
Ky eshte thelbi i problemit, jo i pruni Sala apo i pruni Alvi, kto jane krejt dytesore.
Pse filloni e mbeshtesni dukuri qe dhe vete nuk i doni, po vetem e vetem per tifozlliqe te semura.
Pse doni te vazhdoje te sundoje guri, e kallashnikovi?
Pse perkrahen te tilla uzurpime?
Per sa i perket faktit qe protestat jane te dhunshme pikepamja ime si dhe per ato te 97 eshte te shtypen, qofte dhe me dhune.
Ju lutem mos e ktheni kete ne teme tifozlliku apo shfryrje mllefesh ndaj Tironsave ose "malokeve", por midis te drejtes dhe shkeljes se saj!
Krijoni Kontakt