Nuk mund te veçohet Rama, ngaqe ai eshte shkaku.
Njerezit nuk sulmojne psh Majkon, sepse ai nuk fyen dhe nuk perqesh ate qe mendon ndryshe nga ai..
Nuk mund te veçohet Rama, ngaqe ai eshte shkaku.
Njerezit nuk sulmojne psh Majkon, sepse ai nuk fyen dhe nuk perqesh ate qe mendon ndryshe nga ai..
Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!
Po, shkaku eshte Rama. Po reagimi i atit personi eshte 100% pergjejsia e atit.
Besoj se po te bejm pyetjen e si do reagonte cdo person i ketit forumi atehere do mirnim shum pergjigje te ndryshme. Se cili do reagonte ne baze te mentalitetit, llogjikes edhe kultures te ti.
Ne ligjet e shoqerive, nese njeri te ofendon, automatikisht te jep te drejten ta ofendosh edhe ti. Po nese nuk te dhunon atehere as nga ligjet e shumicen e shteteve ske te drejt ta dhunosh.
Sipas mendimit tim nese Rama e ofendoj deputetin atehere flasim per dopsi nga ana e Rames qe nuk fiton dot me argumente. Po nga ana tjeter reagimi me dhun jo thjesht tregon dobsi me te madhe po tregon nje munges kulture, civilizimi edhe edukate qe jo vetem nuk duhet te ekzistoj ne parlamentin Shqipetar sepse na injoron ne te gjith globin po as ne kufit Shqipetare.
Amon mer burr per ça injorimi flet? A thua se gjithe bota syte e veshet gjithe kohes tek ne..
Nuk eshte e rastesishme qe gjithe keto veze, domate, kepuce i ha gjithmone i njejti person!
Nese fyen non-stop do e marresh mbrapsht reston, pike..
Kam te drejten te kem mendimin tim. Ke te drejten e medimit tende.
Per cfar eshte kjo "edhe pik" qe thua? Qe zduhen te degjohen mendime te tjera?
Mua nuk me ben pershtypje qe hidhen vez, domate, kepuce te i njejti person, mua me dhimpset qe keto ndodhin ne parlamentin Shqipetar.
Eshte e leht te kuptohet se lajmet e keqe edhe ekstremiste behen te njohura jasht neper bote, dhe jo ato te mirat. Sa her qe ndodhen gjera te tilla ne Shqiperi, me vin koleget te puna ime (ne Gjermani) edhe me tallin me lemshin i parlamentit tone.
Nese nuk te intereson te permirsohemi edhe te japim nje fytyr me te mire perjashta atehere me cfar turinj pret te shkojm ne Europ te kerkojm te hapen negocjatat?
Do ndihesh me i kenaqur po partia e qeverris e shtetit tende ka nje istori te kaluar si ajo e Berishes edhe qe fuqezohet nga persona qe hedhin vez, domate edhe kepuce? Se nga ana ime une do ndjeja te pakten turp.
Kisha pershtypjen qe njerezit ne Gjermani ndjekin me vemendje bundestagun e tyre, per te kuptuar se çdo behet me projektin europian qe po udheheq se fundmi Merkel.
Mesa duket ja paskam fut kot.. keta gjermanet linkan edhe punet çdo paradite te se enjtes per te ndjekur parlamentin shqiptar.
80 milion gjermane mezor presin te shikojne se ç’ndodh ne nje vend me 2 milion e ca banore!!!
Paloka i hodhi boje Rames, dhe te dy bashke i hodhen hi syve popllit...
Po c'na duhet neve boja qe Paloka i hedhi Rames...
Paloka ishte ne pushtet, dhe aty e kishte Ramen qe betonoi Tiranen me 20% xhep-tatimin...
Pse nuk del Basha, dhe ben premtimin qe nese merr pushtetin gjeja e pare te fuse brenda Ramen per ato akuza qe vet ai i ben 10 here ne dite?
A c'jane ca keta...
paqen, e sjell vetem drejtsia
Krijoni Kontakt