27 Qershor '03
Rri dhe vetem rri..........pres momentin e shume deshiruar por sa me shume afrohet aq me shume shpirti im largohet...
27 Qershor '03
Rri dhe vetem rri..........pres momentin e shume deshiruar por sa me shume afrohet aq me shume shpirti im largohet...
* x 0 and case closed!
E shtune 28 qershor...
Derisa po ngjitesha lartesive...buze malores plot kthesa gjarperore, ne deget e nje mani plak, me zuri syri nje mrekulli! Dy zogj te specieve te ndryshme, po putheshin embel njeri me tjetrin! Ē'ndjenje e quditshme ishte kjo!
Deri te Molla e Kuqe!
28 qershor
jam kohe, ne kohe, neper kohe, te shkuara, te tashme, te ardhme, te ardhme te pambarume...sot ndjej kohen te rrjedhe para syve si film me metrazh te shkurter, bardh e zi, me figura te bukura te pabukura, ikin shpejt ato te parat, nxitoj te pershpejtoj te dytat
jam kohe, dhe po harxhoj kohen duke menduar per te
cfare u ben koha njerezve keshtu? une perhumbem e kerkoj kerkoj njeresit pa kohe ata qe mbeten per mua te tille, pa thene, ishte, ka pas qene, do te jete, do te kishte qene...ata qe una dua te them per ta vetem "jane".....c'deshire!!!!!
Liebe! liebe, lass mich los!
Mendimet e mia me cojne larg ne femijeri sot. Me cojne atje kur nuk mundesha te luaja me vogelushet e tjere, kur nuk mund te buzeqeshja e gezoja si femijet e tjere, kur qaja e vetmuar nga frika e humbjes se time mėje. Atje kur pafajesia dhe njomesia ime u kthyen ne ashpersi. Nuk kerkoj femijerine time mbrapsht; kerkoj vetem qe te ndjej akoma dhe per ca kohe dorėn e ngrohte te sime mėje te me perkedheli nese eshte e mundur.
:-)
28 qershor...
Kthim prapa s'ka!
As shiu qe kete pasdite fundjave rrembimthi u perplas per trotuare nuk e njomi pluhurin qe me vite eshte ngjitur ne kujtesen time.
Une nuk e urrej shiun, sepse "jo gjithmone bie shi"
Deri te Molla e Kuqe!
28 qershor
njelloj si 27, si 26 si 25...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
29 qershor...
Sa te bukura jane lartesite, sa te fresketa!
Deri te Molla e Kuqe!
30 qershor.../13.35
Ua cfare vape sot ne qytetin e Lidhjes!
32 grade paralajmeruan meteorologet, e mua me duket se eshte per 10 grade me e larte!
Ika te freskohem me nje limonate te Marashi
Deri te Molla e Kuqe!
1 Korrik, 2003
perseri ne monotoni..........nuk erdha dot deri aty.
1 korrik, kryeqytet...12:14:03
Po vazhdoi korriku keshtu si ka filluar, lum si une!
Deri te Molla e Kuqe!
Krijoni Kontakt