Jam zgjuar keq sot!! Pashe mbreme ne enderr nje pule qe me rrinte mbi koke ....dhe tundja koken fort t'a largoja dhe nuk shkulej qe aty....C'do te thote?...
Sidoqofte eshte me mire sesa te zhytesh ne ***.....
Jam zgjuar keq sot!! Pashe mbreme ne enderr nje pule qe me rrinte mbi koke ....dhe tundja koken fort t'a largoja dhe nuk shkulej qe aty....C'do te thote?...
Sidoqofte eshte me mire sesa te zhytesh ne ***.....
Laguna Blu
m. u. t.
Laguna Blu
25 qershor
S'arrij te kuptoj veten dhe ato qe ndjej ne keto momente...nostalgji dhe disa kujtime te vjetra,te harruara prej kohesh..Kjo kenge qe po degjoj tani ,vertet deshiron te me beje te ndihem kshu...mgjth cdogje kalon!!Neser do ndihem me mir,jam e sigurte...
Te dua se s'te urrej dot......
E merkure, 25 qershor...
Me tha sot nje "poeteshe": Cdo ngritje e ka edhe nje renie mbrapa dhe anasjelltas! Kjo anasjelltas me pelqeu!!!
Deri te Molla e Kuqe!
25 Qershor, 2003
-----------------------
Ndihem shume vetem pa asnjeri prane meje. Dua te bej dicka te argetoj veten por s'mundem sepse gjithcka me duket e pa rendesishme.
And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
epo....derisa te gjithe e dashurojme jeten.....
Me eshte mbushur ne mendje qe neser te bej kontrabande. Dua te shkoj deri ne Kukes te pij nje makiato dhe te kthehem prap ne Prizren !!
Nuk e di po shume afer eshte Kukesi me Prizren 30 minuta udhetim me makine.
Te gjitha jane thene
Jo, e ndryshova mendjen.
Makiaton po e pij ne Prizren e ne Kukes do te shkoj si nje shqiptar i rendomte. Apo nuk ka lezet.
Me prit Gjallicė!!!
Te gjitha jane thene
ou, po neser qenka e premte, paskam obligime familjare.
Mos t'u vij keq se shkoj te shtunen...
Te gjitha jane thene
X, X, X, sot po vendos X pėr ditėn e katėrt qė s'kam pirė cigare. Mushkritė frymarrin lirshėm, nata shkon mė e durueshme, por prap asfiksohem kur dikush qė pi cigare mė kalon pranė... por hej lufta s'ėshtė e thjeshtė
![]()
Krijoni Kontakt