Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 185
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-05-2003
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    13
    Postuar mė parė nga Nuska
    28 maj... goodbye

Nuk e di sot...kam dashur ti them lamtumire dickaje...por nuk e di ...Jo jo njerezve s'ju them dot, me ka vrare kur e kam bere dikur...tashi s'ju them me...Po une desha me shpirt sot te thoja lamtumire... dhe te qaja... S'e di ...
    Mos je valle pasqyre e shpirtit tim????

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    29 maj

...edhe nje nate me shume pa Ty, zemra ime!!!
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

29 maj ... bosh

E pafuqishme per te ndryshuar ...

Uffffff sa mbremje e hidhur mbreme!

Kur do shterren lotet e mia?

Zot me mbaj gjalle........

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    31 maj

ja mora te gjitha edhe mbremjes edhe mengjesit!!!
    isha E LUMTUR!!!
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

30 maj ...

Cdo gje eshte e bukur... Por bukuria vret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    8
    Une do te doja te isha vetem nje her ne ate ane tjeter te botes te takoj dike qe nuk e kam takuar dhe qe s kam per ta takuar der kur te vdes sepse kam qen larg kur ai me ka deshiru me shume se kurre.......edhe pse do te shkosha tani nuk e kam te veshtire kthimi per mua s do ishte pendim.
    "Amami"

Amami per quella che sono
    per i mie discorsi troppo seri
    per la mia mania di schercare
    per la mia assenza di ciambiare
    per le mie lacrime naschoste.....
    amami e acceta tutto di me, ma sopratutto amami perche IO amo TE.

i/e regjistruar Maska e Lisi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    45
    NJĖ LETĖR NGA AMERIKA

Mėngjes i mesprillit .
    Mesjavė .
    Fillimshekulli i ri .
    Periudha e pėrpjekjeve pėr kompensimin e asaj tė humburės.
    Epoka e internetit . . .
    Njė krismė nė korridorin e banesės jep shenjė se njerėzit janė zgjuar dhe sėrish fillon jeta. E unė i zhytur nė mendime provoj tė pushoj trupin nga puna nė ndėrrimin e natės . . . Pėr dreq mė kujtohet njė fjali e stėrpėrsėritur – “Kah shkon rrota e parė ,i bie edhe e mbrama “ !…
    E po ē“m“u desh mua tė zhytem nė tė tilla punė . . . edhe pse kaherė e pata filluar njė tė tillė jete ! ! ! Atėherė bile e ndjeja kėnaqėsinė e tė qėndruarit zgjuar tėrė natėn , mbase ishte privilegj qė shfrytėzonim natėn pėr punė e dita sillte njohuri tė reja .
    E po ē“tė bėsh – ashtu e ka jeta – pėrpiqet tė mė ngushėllojė ai uni im , qė gjithnjė mė plotėson mua nė tė tilla dilema . . .
    Sėrish krismė . Kėsaj radhe bie zilja nė derėn e banesės sime . Kush mund tė jetė kaq herėt ? – them me vete . . .Unė edhe nuk kam shumė tė njohur qė do tė mė vizitonin nė kėtė kohė !? . . .Pėrpiqem tė braktis shpejt kėto mendime dhe tė mbledh forcė tė ballafaqohem me realitetin qė mė pret andej derės sė hyrjes . . .
    Ėshte njė zė gruaje qė mė pėrshėndet me njė buzėqeshje rutinė , qė e pėrsėritė pale sa herė nė ditė . . .-Ke njė letėr nga larg –mė thotė . Tek atėherė m“u kujtua se ishte zėri i zonjės Baumgartner, e cila ēdo mėngjes sjell postėn .M“u desh tė nėnshkruaja ta merrja kovertėn !
    Marr kovertėn nė duar dhe shoh pullėn e njė shteti tjetėr . Ishte nga larg vėrtetė . . .
    Njė letėr e premtuar qė moti , njė premtim qė qe tretur thuaja tėrėsisht nė harresė . E pata pritur mė herėt dhe ja tashi kur pata zėnė ta harroj ajo rikujton ēastet e dikurshme . . . Faleminderova zonjėn dhe ika sėrish brenda .
    Derisa mbaja nė duar kovertėn e pahapur, si nė film , me njė shpejtėsi marramendėse mė kujtohen dhe mė dalin para sekuenca tė shumta qė kishin lidhje me kėtė letėr dhe me personin qė ma kishte postuar .Dhe pa e humbur fillin e mendimit , pėrplot kėrshėri e para gjė qė bėj – ndez cigaren ,lėshoj ngadalė kovertėn mbi tavolinė dhe shikoj shkronjė pėr shkronjė emrin tim tė shkruar aty . Pėrpiqem tė krahasoj ato shkronja tė shkruara nga ajo dorė qė shumė shpesh shtyp pullat e tastaturės sė kompjuterit dhe mė dėrgon mesazhe nga larg aq larg . . . njė oqean pėrtej !
    Nuk e kam tė vėshtirė tė rikujtoj edhe njė herė tėrė kėtė histori e cila vazhdon tė shkruhet gjithnjė edhe mė tej . Ēuditėrisht , kjo letėr edhe mė tepėr mė shton krenarinė pėr miken time ! …Larg ėshtė ajo ,pas mijėra kilometrave ,atje thuaja nė fundin e botės . . . unė as qė e njoh . Kurrė nuk e kam parė si frymon , si ecėn , si flet , si qeshet , si gėzohet , si bėhet nervoz . . . asgjė mė tepėr se zėri dhe fotografia e saj . . .dhe megjithatė ndihem krenar qė e njoh dhe mbaj kontakte me tė .
    E si tė mos ndihem krenar me te ?! Me tė duhet tė jemi krenarė tė gjithė ne .Suksesi I saj meriton ēdo respekt . . . Tė detyron tė pėrkulesh para saj , para thjeshtėsisė sė saj . . .
    Ajo ėshtė vėrtetė njė e padjallėzuar nė botėn e tė djallėzuarve . . .

Mjellma – tė faleminderit mike pėr tė gjitha ato momente tė kėndshme qė i kam kaluar nė shoqėrinė tėnde virtuale . Tė faleminderit pėr tėrė atė kohė qė e harxhon me mua , pėr tė gjitha ato kėshilla qė nuk tė dhimbsen tė m“i japėsh . . .
    Ti do tė jesh gjithmonė pjesė e mė tė respektuarve tė mi dhe unė gjithmonė do tė pėrpiqem tė jem mbėshtetje pėr ty ! ! !
    Dhe dije mirė mezi e pres njė ditė kur do tė mund tė tė shoh tė gjallė e t’ I them shumė fjalė tė pathėna qė I ruaj pėr ty!

Te respekton shume Lisi ! ! !

2 qershor...dite e re...
    Shpresoj te jete fare e re. Megjithese e nisa si dje , si pardje... por perseri shpresoj te jete e re ...Pse mu kujtua kjo shprehja tani: Eshte me e thjeshte te japesh dashuri se sa ta pranosh" ???

Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    2 qershor

edhe sonte e hodhe nje gur ne liqen dhe e turbullove ujin...u lodha duke te pare ashtu ne breg...as nuk hyn e as nuk largohesh!!! disa kohe skalon fare, pastaj kujtohesh dhe...hedh gure me rradhe...1...2...3...

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  2. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  5. Ditari i ndienjave
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •