mendime maji (2)
Mund ta degjosh shume rrallė kėngėn pėr Lidhjen Shqiptare tė Prizrenit
Njė kėngė e domosdoshme nė monizėm , jo edhe aq e kendshme pėr tė sotmen, gjithsesi e kėnduar bashkė me orkestėr.
mendime maji (2)
Mund ta degjosh shume rrallė kėngėn pėr Lidhjen Shqiptare tė Prizrenit
Njė kėngė e domosdoshme nė monizėm , jo edhe aq e kendshme pėr tė sotmen, gjithsesi e kėnduar bashkė me orkestėr.
Te gjitha jane thene
Po pėrzihet Pėrzereni
Mendime maji (3)
Do tė vije dhe tė shkojė edhe ky pėrvjetor, po njerėzit do tė mbesin edhe mė tej nė qytetin me fqinjėsi dy kufinjėsh. Edhe mė tej prizrenasit ftohen nė polici pėr tė identifukuar gjeneratorėt e vjedhur gjatė kohės sė dimrit e 10 qershori po afrohet.
Te gjitha jane thene
Qyteti me lumė, pritet tė qė nė tė tė vihen peshqit e tė notojnė !!!
Mendime maji (4)
Ka shumė ura, tė cilat janė tė publikuara pasi janė vjedhur tash sė fundi edhe nė internet.
Te gjitha jane thene
O, atje lartė - o kalaja kalaja e e vjetėr ,
o Prizren se ēma humbe jetėn
Mendime maji (5)
Hapa breshke, kur bėnė shumė nxehtė dhe hija e kalasė e pushtuar tash sė voni nga pushtetarėt, janė qiftėzuar bukur, kanė krijuar mozaikun e asaj qė ne do ta kuptonim kėshtu:. Kalaja e Prizrenit ishte me e sigurtė nėn administrimin e KFOR-it gjerman se sa nėn patronatin e kuvendit komunal, kur mund tė kaloj edhe njė vit e nga pushtetarėt local tė mos marr kush hapin pėr tu ngjitur atje larte. Mund ta dijnė edhe ata kėtė kėngė tė dhimbsur.
Te gjitha jane thene
Ka edhe hasmėri nė pėrkujtim tė 125 vjetorit.
Mendime maji (6)
A gėzohen prizrenasit pėr kėtė ditė?
Ata nuk e dinė nėse kjo ėshtė mirė apo keq. Lobi prizrenas po hesht,.kanė ardhur qyl-ėt nė kryeqytetin shpirtror shqiptar.
Ska mė keq kur qyli e quan Qyl dikend tjetėr.
Te gjitha jane thene
Allahu ekber nė zėdhėnėsit nė minaretė e shumta
(mendimi i fundit maji per Prizrenin dhe LSH te saj)
Edhe nė xhami edhe nė lojėn e basketbollit mud ta dėgjosh thirrjen Allahu ekber.Ai i cili nuk e ka kuptuar deri mė tani kėtė gjė nuk do ta kuptoj kurrė. Idhujt edhe mund tė diskualifikohen, po mbetet gjithmonė vendi ku mund tė jenė bėrė flijimet.
Te gjitha jane thene
Dje ishte kryeparlamentari i Shqiperise, Srevet Pellumbi ne Prizren.
Me kaloi afer, me nje eskorte ushtarake, s' mu duk i rendesishem, isha mesuat ta shoh vetem ne TV. Ai tha kam ardhur te shikoj se c'behet ne Prizren per 125 vjetorin e Lidhjes Shqiptare te Prizrenit...
Te gjitha jane thene
25..26..27....huh dite te veshtira te jetes sime..si ti quaj marrezi..jojo lajthitje te trurit njerezor...
Krim qe ska gjygjtare ta gjykojne...falje nga nje shpirt qe me sjeton..
Marrezi qe arrin kulmin..po dhe thyhet ne nje vend ku dicka e ngrohte hyn..Njerez qe jetojne larg shume sysh larg gjithckaje...njerez me nje bote shpirterore qe te mahnit...dhe njekohsisht te marrezon...
Gjendje marrezie akoma jeton ....
28 maj... goodbye
Nuk e di sot...kam dashur ti them lamtumire dickaje...por nuk e di ...Jo jo njerezve s'ju them dot, me ka vrare kur e kam bere dikur...tashi s'ju them me...Po une desha me shpirt sot te thoja lamtumire... dhe te qaja... S'e di ...
Nuska mos qaj zemra se me preke se jam dhe vetem tani skam njeri afer te me japi kurajo
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Krijoni Kontakt