27 prill
Do doja te isha ne shtepisonte me teper se kurre...
27 prill
Do doja te isha ne shtepisonte me teper se kurre...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
as hyn as nuk del nga jeta ime...
cte bej me ty dhe me veten?
28 prill
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Qenkam pak si e lodhur, ndoshta ngaqe kam fjetur ca si shum sot..NUk jam sh. e merzitur por as shum e gezuar..Cdogje normale,as ngjitje as zbritje...
Te dua se s'te urrej dot......
Daddy didn't give attention, to the fact that mommy didn't care.
My jaw left hurting. Ooh, dropped wide open.
Just like the day, Oh, like the day I heard.
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
28, Prill 2003
... Sot s'jam dhe aq ne forme me dhemb koka !!!
Wawww... :p
27 Prill,
Sot ndihem mirė, por s'e di pse, thjeshtė ndihem i gėzuar.
Thjeshtė!
drini.
E lodhur, e pergjumur, e merzitur pa pike qejfi per jeten...
mbase e ka fajin shiu i sotshem...ose...s'e di...
28 prill
28-29 prill 2003 (edhe njė mesnatė)
----------------------------------------------
mė vėrtiten mendimet
herė andej
herė kėndej
athua nė mes ėshtė ekuilibri?
dyshoj...
The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.
28 Prill, 2003
Sot bleva paketėn e parė Malboro Lights pėr vitin 2003. Hang on there, just reach out and touch faith drini. Thashė tė kisha edhe njė herė praninė e njė paqete nė xhep, sa me mbyt pak mushkritė.
Po mėsoj qė ta lėshoj vetėn edhe mė shumė nė tunelin e vetėm qė tė nxjerrė jashtė situatave. Ēdo gjė ėshtė njė endek, veēse njė tunel ka, kalon midis ferrit. Dantja e tha shumė mirė, j'u desh tė takonte Luēiferin para se tė shkonte nė purgator... atė po bėj edhe unė, ose mundohem. E ndjej se ndihem mė mirė kur e marrė mė pranė pjesėn e vetvetes time qė ėshtė e keqė, qė ėshtė negative... veēse prej saj mund tė jem unė... veēse me anė tė negativitetit tim mund tė bėhem pozitiv...
drini.
kisha kohe pa pare gjak njeriu te derdhej,
e akoma me shume kohė qė bč mbi gjaqe bėja,
e pardje kur i teri u gulēua mbi mua me presionin e ngutshmerise,
mendova se do me zinte gjaku,
por
perposh me zune betimet,
thone qe hyn ne gjynah kur shkel ( a kapercen) pllakeza gjaku, qofshin te fresketa ( me ere gjaku) apo te mpiksura (si pelte),
nuk di kush gjynahe do jene triumfatore;
ato te kapercimeve te gjaqeve apo ato te ndenjes ne vend numero te betimeve?
.................
kushdo qofshin di te them qe vesa e shiut ishte mpleksur aq pazgjidhshmerisht me pluhurin e rruges sa fiaskoja kishte marre licensen ate buze-mbremje... e patjeter qe sfondit te tragjedise i nevojitej nje kokore pa koke e perplasur pas betonit.....
Krijoni Kontakt