23 Prill, Ringjallje
Me e bukura eshte, kur pas shume goditjesh e lufterash fatale, une kam ate fuqi qe te ngritem si sfinks mbi germadhat e asaj qe mund te quhet jeta ime.
Ahh kenaqesia e fluturimit...
23 Prill, Ringjallje
Me e bukura eshte, kur pas shume goditjesh e lufterash fatale, une kam ate fuqi qe te ngritem si sfinks mbi germadhat e asaj qe mund te quhet jeta ime.
Ahh kenaqesia e fluturimit...
kam gjetur te nishane te tjera te reja. dje ne banje ne nje nga ato momentet qe sheh veten nga jasht me kureshtjen e nje zbuluesi gjeta ca nishane. akoma te vegjel dhe te padukshem po jane aty, dhe nuk kan nderment te zhduken vecse te nxihen. u hutova nga zbulimi sa harrova ti bashkoj. dua te di sec mund te vizatoj mbi trupin tim duke lidhur nishanet njeri me tjetrin. figura simetrike?
Memory is a kind
of accomplishment
a sort of renewal
even
an initiation
23 Prill, 2003
Mėndja jonė ka nevoj gjithnjė tė shqetėsohet.
Pėrdhunimi ėshtė tė shqetėsohesh pėr tė vėrtetėn
Nagativiteti vjen kur ne shqetėsohemi pėr mendimet tona tė humbura nė imagjinatėn tonė.
Nėse at'herė ne do tė shqetėsohemi pėr tė vėrtetėn hyjnore, ne do tė fillojmė natyrshėm tė kthehemi nė shtegun e pozitivitetit dhe mirėsisė.
drini.
post script: sot gjeta ku ndodhesh "MATRIX", nuk ishte nė forum, por nė kokėn time. Tani mund tė them me plotė goj se e kam shkatarruar "MATRIX-in" qė mė kish pushtuar... ndodhi sepse forumi mė ėmbėsoj aq shumė saqė ky ėmbėsim u thye menjėherė nga e vėrteta. Fati e kish shkruar se njė Matrix nuk mund tė jetoj pėr shumė kohė gjallė, vetėm me njė pėrjashtim: nėse as nė forum nuk ndihesh mirė...
23 prill
ne kete dite jam ndare me te dashurin time prandaj ndihem shume e zhgenjyer , e merzitur, dhe shume e acaruar nga nervat !
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
24 prill
Me mungon
Me mungon
...dhe perseri me mungon![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Nga pas tė erdha njė jetė tė tėrė
dhe do tė ndjek deri m'at anė!...
Mungesa ėshtė njė Det i Gjėrė...?!
por Fshehja - ėshtė njė natė pa...hanė!
Gimi
ku jane faqet e tjera? ulerijjjjjjjjj e zhgenjyer ..qe te ecesh perpara duhet te shohesh edhe mbrapa, mos mos ma fshini te kaluaren ditelindje nuk do te thote ringjallje..
ju dua edhe e dermuar, prape ju dua
po ti se di c'eshte nata pa hane'
se une perbri te isha drite dhe hije
ne shpirt te gjith' nje drite e kane,
pra fjalen "mungese" te lutem, shpirt, fshije...
Liebe! liebe, lass mich los!
bsdev (03-03-2017)
24 Prill, shkelqim
"Sa here e degjoj eren..
nga largesite me del ti.
Kujtimet mbulojne mendjen,
rrenqethem ne vetmi..
me duket te shoh ty.
Buzeqeshjen tend, dhe zerin tend
mua mi sjell era
Shikimin tend, buzet e tua..
mi shndrrit pranvera..
me ec ngadale o neper qiell..
sikur t'ishe Zane..
emrin tend e degjoj ne qiell,
me duket te shoh ty..."
iluzione..iluzione....
po e verteta?
hahahahhaha, nuk e dua fare as te verteten..........per cfare..
Liebe! liebe, lass mich los!
26 prill
sa e kam pritur ate zilen e telefonit...dhe perseri...heshtje!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Krijoni Kontakt