Close
Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 185
    21 maj ... Shen Elena dhe Shen Konstandini...

Perendi m'i fal mekatet!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-11-2002
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    8
    Kujtesa... Hey ti e pameshirshme kujtese qe me kacavjeresh neper damare,cfare kerkon nga une...ti cfare deshe e ke marre,e ke hellur diku sa per te kryer zakonin cfare do nga une...ahh don te grryesh prape te rinovosh diapazonin.
    "Amami"

Amami per quella che sono
    per i mie discorsi troppo seri
    per la mia mania di schercare
    per la mia assenza di ciambiare
    per le mie lacrime naschoste.....
    amami e acceta tutto di me, ma sopratutto amami perche IO amo TE.

22 maj ... numerim ditesh

dite me kot nuk ka ku te shkoje me... as dhimbje as gezim, nje gjendje "e mpire" ... Si gjendje koma ... S'ben efekt as dashuria as urrejtja... Ngerdheshje gjithandej... Me verbon erresira sot. Me duhet nje bastun... te gjej rrugen drejt vetvetes.

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    23 Maj(numeroj..e numeroj) dhe kurre nuk arrij tek nje fund..
    Mengjes...pufff e cfare rendesie ka..perderisa une jam ne erresire..pse duhet ti ndaj..ne nje menyre qe une se ndjej..vecse per inerci te kohes...jo Jo terrr nate eshte per mua dhe tani...
    Hape..syte..prape ketu une,akoma skam ikur..ah po ndoshta kembet me jane mpire smund te loz nga ky vend...qe fundi fundit..smora asgje...ahh po mora dicka me fal se smund te mohoj fatin tim ironik..
    E pseeee te jem kjo qe jam..pse te jetoj kete qe sdua ta jetoj...me trego praaa ti ditar..qe deshiron qe une te hapem tek ti...a harrova ti nuk flet..sepse sdo trishtim..Pune e madhe me debo dhe ti po deshte ..u mesova tashme...te hyj dhe te dal ne jeten e te tjerve...
    Une prape ketu do jem dhe pak..nuk shkoj kund..jo...hahahha( sme do ketu pune e madhe) kur te iku rruga do jete pa kthim mos harro..ta kam thene dhe nje here...
    Cfare po thua se ste kuptoj...( te thaj lotet) e pse...jo jo sdua ti thaj..faqia ime le te behet vije nga ky burim i arte...qe me ka mbetur..vecse nje premtim..do te bej endrrat kurre sdo ti largoj..edhe kur te shkoj...nga larg do ti dergoj..

~* rrapatushja *~ Maska e Pretty Devil
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Londer, Angli
    Postime
    61
    23 maj

sot per cudi, po shkelqen dielli (jam e sigurte vetem per pak momente), por edhe ai sikur nuk ka qene mire keto dite... eshte dukur shume pak....si per te ma zbutur shpirtin time pak caste dhe eshte fshehur me ore te tera.... nuk e di ku do me coje kjo gjendje, ne te cilen kam rene prej disa ditesh.... mendoj, mendoj dhe perseri mendoj, por me vjen keq per veten, me vjen keq per te gjithe ne, rracen njerezore, qe asgje me teper nuk mund te bejme.... u zgjova ne mengjes, dhe ne nje fare menyre isha e lehtesuar (mbrema kam bere nje gjume te tmerrshem, me endrra te tmerrshme)..... pastaj erdha ne pune, e njejta zyre, e njejta tavoline, po i njejti telefon dhe kompjuter...... edhe fytyrat po ato.... por ka disa kohe qe ne mendjen time asht vetem nje fytyre..... fytyra e atij... te cilin ka gati vite qe nuk e kam pare.. por imazhin e tij e kam shume te fresken, pothuajse te gjalle ne mendjen time...... jeta?!? si sillet me ne eeee, si naperplas, na rrezon, na con ne kembe vetem per te na perplasur perseri....... i dashur ditar.... e di cfare po mendoj tani? sikur te mund ta kthjeja kohen mbrapa ne ato dite ku asgje nuk e shqetesonte shpirtin tim, atehere kur asnje lloj faji apo mundimi nuk ekzistonte tek une.... hhahhaha tallem me budallallekun tim...... qesh se nuk mundem (dua) te qaj...... por jo, nuk do te dorezohem, te pakten edhe sot..... dielli si per inatin tim sikur po ngroh edhe me teper, ndoshta ai po thot "Mos u shqeteso, neser eshte nje dite e re...."
    [size=0.5]You may shoot me with your words,
    You may cut me with your eyes,
    You may kill me with your hatefulness,
    But still, like air, I`ll rise.

Leaving behind nights of terror and fear --- I rise
    Into a daybreak that`s wondrously clear --- I rise
    Bringing the gifts that my ancestors gave,
    I am the dream and the hope of the slave.[/size]

one in a million Maska e ^VJOSA^
    Anėtarėsuar
    11-05-2002
    Vendndodhja
    OLIMP
    Postime
    323
    e premte, daten nuk e mbaj mend...e ē'me duhet, tani as ne shkolle nuk e shkruajm me daten, nuk eshte as ditlindja tende qe ta mbaj mend, mendohem, merzitem, shpresoj, enderroj, ohu sa shume gjera me vijn ndermend...mos kujto se ste mendova, ti e di me ty, fjalet e tua ne mendje me ze gjumi ne darke,,,dhe po me enderren tende dhe lotet ne sy zgjohem cdo mengjes...Ti dhe lotet me jeni bere pjese e jetes, pjese e endrres time te gjate. Sa me mungon!... Ti gjithmon me ke munguar, gjithmon e ke len largesin te ndihet si rrebesh midis nesh, dhe un prap te mendoj, enderroj, dashuroj, Se di daten e sotme...dhe nuk ma ha mendja do e di ate date qe zemra ime do pushoj se rrahuri per ty...
    LuM i RrEmByEr

i/e regjistruar Maska e forever
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    24 maj,
    dje ishte dite terse, rremuje gjerash qe ma mori kohen
    sot eshte nje dite e vjeteruar, qe po mbaron pa filluar mire..ju ktheva atyre ndjenjave qe kisha lene "on hold" po nuk me benin me
    duhet me gjet dyqan tjeter me duket
    Liebe! liebe, lass mich los!

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    shume fatura per te paguar, nje mal i tere. dita sot ishte e zymte me shi dhe temperature te ulet. dhe une qe kam nje mal me billa per te paguar. me vjen keq per veten qe kam interesa te tilla kaq jetike . ja sot pata pak keqardhje per veten.

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

25 Maj, 2003

There's nothing you can do that can't be done. Nothing you can sing that can't be sung. Nothing you can say but you can learn how to play the game It's easy. There's nothing you can make that can't be made. No one you can save that can't be saved. Nothing you can do but you can learn how to be in time It's easy. All you need is love, all you need is love,"

Ky varg mė shpėtoj pėr ēastin nė kohėn mė tė mėrzitur sot. Falemnderit John Lennon. Sinqerisht, unė kurrė s'tė harroj, drini.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    sapo i lexova te gjitha ato c ishin shkruar ketu dhe me duket vetja sikur kam pergjuar fshehtas te gjithe ata qe kane shkruar ndjenjat e tyre ne kete forum.kudo qe jeni cfaredo lloj problemi te keni mendoni se ajo cka vlen me teper ne jete jeni ju vete. asgje shume e bukur, asgje shume e keqe, nuk duron shume gjate. keep walking(jonny walker red label)
    Ezekiel 25-17.

Faqja 9 prej 19 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  2. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  5. Ditari i ndienjave
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •