Close
Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 185
    carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

5 Maj, 2003

nĖ dHomėN tIme
    (5 maj, 2003 10:19)

nė dhomėn time
    ngrysem nė mendime
    i lėshuar nė dyzim
    nė ēfarė ėshtė jeta ime

i rrethuar nga katėr mure
    vetvrasjes mendimore i pėrulem
    e lė veten tė shkoj
    pėr frymarrjen qė do mė gjallėroj

i besoj besimit
    i besoj ėndėrrimit
    i besoj shpresės
    qė sjell plotėsimin

shoh gėzimin tė manifestohet
    kur mbyll sytė dhe ndjej zemrėn t'jetohet
    flaka pėrbrėnda meje mė ngrohn
    dhe nga kto mure mė ēliron

po mėsoj se ku ėshtė kufiri
    prej nga dėshira pėr ta kaluar
    tė kthen nė njeri tė hipokrizuar

tash po filloj tė ndjej tė gjithė qytetin
    nė natė dhe ditė duke fluturuar
    prej katėr mureve tė rrethuar

frymarr sot
    pėr frymarrjen qė do marr nesėr
    gėzohem sot
    se mbase s'do tė mund ta bėj nesėr.

post script:
    pėr vllezėrit dhe motrat shpirtėror: kjo ndjenjė mė goditi fuqishėm sot
    ēfarė unė do tė quaja: fjalė qė tė pėrdhunojnė!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 05-05-2003 mė 14:28

LarG Maska e Flava
    Anėtarėsuar
    22-01-2003
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    547
    Dola ne rruget e qytetit tim, si sh. here te tjera per te te pare...por s'ishe asgjekundi. Kushedi ne c'bar do kesh qene apo fshiheshe nga une??? Ah vetem t'a dije se sa shum me mungon "my sweet Baby"...
    Te dua se s'te urrej dot......

Drejteza Paralele Maska e Io_e_Te
    Anėtarėsuar
    24-02-2003
    Vendndodhja
    Ne Nje Glob Prej Balte
    Postime
    499
    7 Maj

dita me e zakonshme e jetes sime...do doja shume te tilla...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 08-05-2003 mė 15:46
    Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585
    7 maj, 2003

Me ka marre malli per mamin qe me eshte bere tre vjete e gjysem qe s'e kam pare. E ndjej mungesen e saj kto kohet e fundit. Ja prej ktyre dreq dokumentash s'behem dot mbare ta rishoh.

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Ndriēohem me pafundėsi

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    Sot kisha mall per lagjen dhe shoket e mi te arsimuar me copa.
    Kur mblidheshim deri vone perballe xhamise duke gerthitur ne kupe te qiellit. Ne behar vinin dhe cunat nga italia dhe ne talleshim nga pak. ja keshtu do tallen me zhargonin e flliqur te lagjes edhe me mua kur te shkoj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga armandovranari : 09-05-2003 mė 00:24

Maj 08....

Une do rrikthehem pas kaq vitesh...atje...dhe s'kam njeri per ke te me kete marre malli. Malli per rruget? Eh vetem poetet i merr malli per rruget(ose keshtu kam lexuar), ose te dehurit... Un, ajo qe ngashereja per gjithcka te lene pas, tani s'kam pike loti ... Gjithcka qe kujtoja s'do vdiste kurre, nuk vdiq por u be e huaj...

i/e regjistruar Maska e forever
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    rruget jo...se rruget te cojne atje ndaj dhe jane magjike, te pavdekshme..
    vetem cuditerisht zvogelohen kur isheh parasyve ti i kemenduar e menduar ato copa kalldremi, deshmimtaret e heshtur e te pagoje te te qeshurave, loteve.....ti kur ishe aq dhe kur u rrite kaq..ato kalldereme e kane peshen tende dhe nuk u ankuan asnjehere e ndoshta ndaj te merr malli per to ..per te pagojat qe i mbajten sekretet e tua kaq gjate dhe ndofta ja rrefejne te tjereve me vone....
    e huaj? jo nuk jane ato te huaja..une, e tjetersuara une me sakte, ndjehem perkohesisht e huaj-realisht eshte normale sepse kam filluar te dua pemen qe lulezon ketu -se ajo eshte peme dhe lulet me shijojne si dikur, a ndoshta me shume se atje; sepse ketu me natyren kuptohesh me mire e lehte se me njerezit

dhe une ndjehem me normale me kete peme e keto rruge ...po rruga ime atje, ajo me kalldreme eshte tjeter, tjeter...megjithese me e vogel, me e vjeter, me e renduar, me e prishur ajo mban frymen time...

9 Maj
    per pak thashe se nuk kisha shpetim nga vetja...po me trembte vetvetja..
    pastaj, eh kur jeton ne amerike....shef Al Pacinon dhe harron hallet e tua
    buzeqesh, buzeqesh dhe ti
    Liebe! liebe, lass mich los!

i/e regjistruar Maska e forever
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    396
    8 maj
    rruga ime me kalldreme eshte tjeter tjeter....ajo e pagoja, pa fjale, e heshtur, deshmimtaraja e loteve dhe te qeshurave, momenteve te lumtura, dashurive, shoqerive, njerezve..histori qe kane humbur a mbetur pas..ajo i mban me vete, deri ne pafundesi, pergjithmone e heshtur sic eshte
    te huaja? jo jam une e huaj, me sakte e tjetersuar perkohesisht...-realisht, po, kur te jem atje do me marre malle per rrugen ketu, dhe pemen e mbarsur me lule qe sonte me buzeqeshte lehte, dhe e dua pak me teper se ajo atje..ndoshta se rruga (natyra) ketu me kupton me lehte se njerezit...eshte me e dashur, me normale, kuptohemi pa ze..eshte ajo qe e dua une te jete pa u detyruar te sforcohemi....natyralisht..
    po rruga ime atje? ajo qe e mendoj ndonjehere ..me siguri eshte me e vogel se ne mendimin tim, kete e kam kuptuar tanime, po ajo e vogla, e vjetra, e prishura tani, kur te kthehem do me flase me gjuhen qe vetem ne e dime..e cdo ti dua ata qe nuk me ze malli me? rrugen po ...do ta dua sidomos kur te jem atje..ajo do me rifreskoje jeten, do me japi fryme dhe do me kujtoje histori..hapat e pare, dritherimat e para, inatet e para, rendjen e pare, largimin qe e desha aq shume dhe do me fali, do me fali qe nuk i thashe lamtumire po vetem shperfillshem thashe"epo me ne fund po iki.."sespe ajo deshmimtarja e vjeter e e pagoje me flet me shume se gjithe keto qenie ketu qe te zene frymen e rendojne pameshirshem e kotesisht ne mendimet e mia...
    ne ato pjese te vogla te rruges sime une jam une..pa ata te tepertit e panevojshem qe nuk dua ti kujtoj........pra buzeqeshi rruges kur te shkosh se ajo do ta ktheje buzeqeshjen nepermjet xhevahireve qe ka ruajtur aty ne vjetersine,te ftohtin, e pllakat e prishura....................

P.S.
    ketu rruget te ofrojne shansin te takosh al pacinon si padashka...hahhaha..rruge kapitaliste ndryshe nga ajo e vogla atje
    Liebe! liebe, lass mich los!

11 maj ...

Une e di qe ato rruge e mbajne mend emrin tim, dhe e shqiptojne pa gabime...E di qe ato rruge shkelen nga njerez qe me duan ose te pakten keshtu me duket mua nga qe ma dine emrin. Dhe perseri trishtushem ato rruge i shikoj larg...larg rruges ku jam duke ecur.

Faqja 5 prej 19 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  2. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  5. Ditari i ndienjave
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 237
    Postimi i Fundit: 26-04-2003, 14:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •