all we need is love....ene mu me ka pas pelqy deri kur pashe ate filmin : i am sam: dhe me pelqeu edhe me shume
sa mire te kesh shoke dhe shoqe...te duket vetja me normal, whatever "normal" is
all we need is love....ene mu me ka pas pelqy deri kur pashe ate filmin : i am sam: dhe me pelqeu edhe me shume
sa mire te kesh shoke dhe shoqe...te duket vetja me normal, whatever "normal" is
Liebe! liebe, lass mich los!
27 maj
spo di te bej dallimin ndermjet lumturise dhe trishtimit...ku qendron diferenca e tyre kur ne te dyja rastet qan???
jam e lumtur?jam e trishtuar??konfuzion ndjenjash...
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
lotet e lumturise te japin jete,kurse te trishtimit te vrasin ...
28 maj
Edhe sonte e turbullove gjumin tim!!!
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
come away with me.... norah jones
all the way ...frank sinatra
I don't know why I didn't come ...norah jones
perendim i 27 majit
Liebe! liebe, lass mich los!
27 maj ...
E dehur me budallallek...
27 Maj
Kaloi dhe nje dite pranvere...me shi
Tahox me pelqeu shume meditimi...
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
28 maj...
Kupa gjys e zbrazur...
Jam lodhur.
Siē mund te jesh lodhur edhe ti. Po pastaj, ēfare mund te bej. Asnje minute e zbrazur pa fjale , pa mendime te felliqura, pa kurgje.
Pasi vendosa te jetoj edhe me, nuk e mora tragjike kete jete, vendosa , hajt te shkruaj te shprehem te heq mllefin, duke mos iu adresuar askujt nuk e di per te tjeret mua me ndihmon edhe pse nuk shkruaj qe te paguhem
Ky nuk eshte shkrim, eshte berbellitje , eshte pune koti , po me se koti nga une nuk eshte .
Une jam kot
Te gjitha jane thene
Mendime maji (1)
prej kur Prizreni hyri si njė qytet antik, nė atė modern kanė kaluar 125 ,pėr tė mbetur mė pas pezull as andej as kėndej, qytet si pėr gjynah
Pėr Prizren-in nma tbukrin vend, ( ėshtė hedhur ideja pėr kryeqyet)!!!???
Vend ku njerėzit i hanė edhe shenjat e komunikacionit, pos bukės prej 30 cent.
Gjithkush po vjen , gjithkush po shkon si duket nuk po e kuptojmė shakanė!!!
Te gjitha jane thene
Krijoni Kontakt