Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Ushtar i larte Maska e Neteorm
    Anëtarësuar
    04-01-2011
    Vendndodhja
    127.0.0.1
    Postime
    2,336
    Postimet në Bllog
    8

Për: Gomari që bëri patriotin në Pejë

Hapja e negociatave për anëtarësimin e Shqipërisë në Evropë është një sukses personal i Kryeministrit Rama. Laku në grykë mafies 28 vjeçare po i afrohet, prandaj duhet që të ngrihen të gjithë Shqiptarët për ta rrëzuar me çdo kusht këtë qeveri. Urdhri nga Athina është i qartë, Rama duhet të iki që ne të ngelemi përsëri në duart e mafies dhe shërbimeve sekrete.. Ardhja e bashes në pushtet do të shënonte marrëdhënie të shkëlqyera me Greqinë, por me një kosto të "vogël", me më pak det, më pak tok, më pak dinjitet... E po helbete jemi mësuar ne Shqiptaret me këto lloj mostrash qeverisëse, prandaj Rama duhet të iki sa më parë...

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Për: Gomari që bëri patriotin në Pejë

Kalojn kohet dhe kalojne vitet dhe politika shqiptare eshte vetem nje,e njellojte dhe e perbashket pothuajse gjate gjithe ketyre 28 vjetesh.

Po te shikosh sot Ramen te duket njesoj si Berisha,nuk kane asnje ndryshim as ideologjik e as politik ose ekonomik,as thelbesor dhe as parimor. Po ti heqesh Rames dhunen dhe rahjet,qe deri me sot se ka sepse mbase ka menyra te tjera shantazhi dhe frike,por qe Berisha i kishte qef si tradite e Sigurimit,ne asgje tjeter nuk ndryshojne. Duke filluar nga premtimet,nga koncesionet,nga vjedhja dhe krimi,nga bisedimet e mshefta me greqine dhe sjellja si patriot per te terhequr vemendjen nga problemet ekonomike etj etj.te duket se asgje vertete nuk ka ndryshuar aq sa çdo veprim te Rames mund ta zevendesosh me ate te Berishes dhe anasjelltas.
    Jane aq te ngjashem sa edhe Rama ka filluar te spiunoje fukarenjt se ku pin rakine e ku luajn bixhozin.Siç duke ka edhe Rama nostalgji per ate te shkrete Sigurim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga SERAFIM DILO : 05-12-2018 më 19:20

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •