Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 12 prej 12
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,588
    Postimet në Bllog
    1

Për: Gjurmë Shqiptare - Masakra e Peshkëpisë

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Jo,nuk ke mbrojtur Kishen Ortodokse,ke mbrojtur thjeshte doganieret grek qe shpreheshin;"shqiptaret na moren kishen e Permetit". Ose me sakte ke mbrojtur kishen ortodokse qe i perkiste edhe doganireve grek,te pakten keshtu shpreheshe. Megjithate nuk ka rendesi...se njerezit edhe ndryshojn opinion a mendim.

(Tjetri ka humb leken ne bitcoin dhe i eshte fut okultizmit)
    Ti mbase po e ndrron besimin me pare, ne fakt shqiptaret dallohen per kete. Une jo, i qendroj besnik Kishes Orthodhokse, e cila nuk i perket ndonje kombi te vecante. Edhe ata qe nderhyne ne ate rast mire bene. Kisha eshte e ndare nga shteti. Une kam mbrojtur Kishen, jo vorio-epirin (po pate pak kulture e kupton).
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,751

Për: Gjurmë Shqiptare - Masakra e Peshkëpisë

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ti mbase po e ndrron besimin me pare, ne fakt shqiptaret dallohen per kete. Une jo, i qendroj besnik Kishes Orthodhokse, e cila nuk i perket ndonje kombi te vecante. Edhe ata qe nderhyne ne ate rast mire bene. Kisha eshte e ndare nga shteti. Une kam mbrojtur Kishen, jo vorio-epirin (po pate pak kulture e kupton).
    Qe kisha eshte e ndare nga shteti supozohet se e dime....por nga cili shtet eshte e ndare kisha ortodokse shqiptare nga shqiptaret apo nga doganiret grek ?

Ti nuk ke mbrojur as kishen dhe as vorio-epirin, mbrojte thjesht pretendimet e doganireve grek per nje kishe shqiptare.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •