e bukru simpatike e thjeshte e gjate qenke taman
mso te e rritet menja oke
edhe nje pytje kisha une
a je beqare)
e bukru simpatike e thjeshte e gjate qenke taman
mso te e rritet menja oke
edhe nje pytje kisha une
a je beqare)
RRaK LLdAk FaK
ne rradhe te pare flm per pershendetjen don_mondi. gjithashtu edhe per komplimentatPostuar mė parė nga Don_Mondi
e bukur, simpatike e thjeshte e gjate qenke taman
mos te te rritet menja ok
edhe nje pytje kisha une
a je beqare)
mos ki merak, se nuk jam nga ato qe me rritet mendja kollaj jo
![]()
persa i perket pyetjes suaj...duhet ta kishe kuptuar nga prezantimi im qe jam beqare, sepse jam STUDENTE dhe vazhdoj shkollen,dhe tani per tani i jam fokusuar shkolles. edhe njehere, flm per pershendetjen
GERTA
Bobo me Gerta, jam cuditur shume kur te kam pare ne forum, ne fillim nuk besoja se ishe ti po pastaj kur lexova ate profile dhe te pashe ditelindjen e morra vesh qe ishe ti sepse ti e kishe ditelindjen nje dite me prapa se Rovena. Na mban mend mua dhe Rovena ishim ajo treshja ne, Gerta, Rovena dhe Ina!
Besoj se na mban mend, te shkruajta nje e-mail me parpa shpresoj ta kesh marre.
See ya.
mire se erdhe
ne forum
na behet qefi qe ke gjet
shoqen.
Kristy
leonora me behet qefi qe gjete shoqen ne forum.. por ama.. sic e shef etu eshte forumi " prezantimeve " mundohu te flasesh dhe per veten![]()
Dont Let The Fear
Of `Striking` Out
Keep You From
-- Playing The Game
OH MY GOD!!!!!!!!!!! ina???o zot nuk me besohet qe je ti.....u cudita shume kur lexova kete teme.....nuk isha e sigurt a ishte per mua apo jo, por meqe pashe emrin tim thashe po e hap njehere.......o zot si nuk te mbaj mend?? ne ishim ''treshja'' e famshme lol. ina do te te shkruaj mesazh privat zemer dhe komunikojme aty....jam SHUME e lumtur qe do kem mundesi te komunikoj me nje nga shoqet e mia me te ngushta.
te puth fort
love
gerta
ah moj LEONORA po mua sme mban mend ?????????????
PO NE ISHIM KATERSHIA E FAMSHME . E ke pare filmin shqipetar ;ATA ISHIN KATER , po pra kater ishim edhe ne .Po ROVENA ca ben mire eshte, jepi shume te fala nga mua ok ha ha ha ha ha
JOKE OK HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAA
MIRE SE ERDHE RRUSHO KALOFSH MIRE SA ME MIRE KETU MIDIS NESH DHE ME SHOQEN TENDE GERTEN . KE TE DREJTE ESHTE VAJZE SHUME E MIRE NJESHE FARE
HAJT SHENDET KUDO QE TE JESH , dhe ti GERTA mos u nevrikos me xhaxhin se shaka bej ok rrusho
1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)
Krijoni Kontakt