Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 108
    Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    ajajjajajaajaj vetem per nje gje te kam pakez zili je romantike e gjalle mund ta di pse kaq shume ky romantizem tek ty ? nejse mund te duket pyetje idiote por pergjigja i jep lezetin e saj ....kuptohe pak lal ēa domthenie ka kjo lidhje te uroj tia kalosh mire yllo ;;;

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Kuksjan_Forever Maska e Blerim London
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Vendndodhja
    Atje ku nuk ta pret mendja ty!.
    Postime
    836
    Mire se u prezantove perseri
    shum shum simpatike je
    kalofsh sa me mire ne jeten tende edhe fat ku do
    suksese ne shkoll
    ME RESPEKT BLERIMI
    I love you not only for who you are,but for what I am when i'm with you!

Gerta dukesh shume sweet simpatike dhe e embel. E zgjuar e dime te gjithe qe je. Te uroj gjithe te mirat. Tu plotesofshin gjithe deshirat dhe endrrat dhe mos u largo kurre nga forumi.
    Sinqerisht
    Ilda
    Im so crazy in love

i/e regjistruar Maska e Emanuela
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    Diku ne toke
    Postime
    45
    Hey Gerta,
    Mu be shume qefi kur pash se kishe hapur nje teme per veten dhe me dhe edhe mua si gjithe te tjereve nje mundesi te te pershendes sepse je nje vajze teper e embel dhe shume inteligjente. Te njoha per nje kohe te shkurter por sinqerisht mendoj se je nje nga vajzat me te zgjuara dhe shume e bukur gjithashtu. Te uroj suksese ne jete. I wish you the best because you ARE the best.

Sinqerisht,
    Emanuela
    You can fall from the sky.
    You can fall from a tree.
    But the best way to fall.
    Is in love with me.

i/e regjistruar Maska e AndoniS
    Anėtarėsuar
    29-04-2003
    Vendndodhja
    Greece
    Postime
    18
    o Gerta shum rob sensible me dukesh ti! Me pelqen prezantimi jot edhe fotot. Ciao lal e mos ndrysho (per asnjeri)
    Jeta eshte e bukur..

Perjashtuar Maska e korcaprincess
    Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij
    ajajjajajaajaj vetem per nje gje te kam pakez zili je romantike e gjalle mund ta di pse kaq shume ky romantizem tek ty ? nejse mund te duket pyetje idiote por pergjigja i jep lezetin e saj ....kuptohe pak lal ēa domthenie ka kjo lidhje te uroj tia kalosh mire yllo ;;;
    ne rradhe te pare te falenderoj per pershendetjen . persa i perket pyetjes, nuk eshte aspak pyetje idjote,perkundrazi. ke shume te drejte, jam vajze shume romantike, nuk e di pse, por thjesht eshte ne natyren time, karakterin tim, me pelqen shume romanticizmi. eshte dicka qe nuk mund te ta shpjegoj PSE-ne, eshte thjesht pjese e karakterit tim, jam nje vajze romantike me fal neqoftese nuk ju pergjigja pyetjes me aq saktesi sa e deshe ti . te pershendes
    GERTA

Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    Postuar mė parė nga Blerim London
    Mire se u prezantove perseri
    shum shum simpatike je
    kalofsh sa me mire ne jeten tende edhe fat ku do
    suksese ne shkoll
    ME RESPEKT BLERIMI
    blerim edhe ty te uroj fat, lumturi dhe gezim ne jete. gjithe te mirat
    GERTA

Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    Postuar mė parė nga Ilda_mistrecja
    Gerta dukesh shume sweet simpatike dhe e embel. E zgjuar e dime te gjithe qe je. Te uroj gjithe te mirat. Tu plotesofshin gjithe deshirat dhe endrrat dhe mos u largo kurre nga forumi.
    Sinqerisht
    Ilda
    ilda faleminderit shume motra per gjithe ato komplimenta, edhe une te uroj gjithe te mirat e kesaj bote. je shume e mire
    GERTA

Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    Postuar mė parė nga Emanuela
    Hey Gerta,
    Mu be shume qefi kur pash se kishe hapur nje teme per veten dhe me dhe edhe mua si gjithe te tjereve nje mundesi te te pershendes sepse je nje vajze teper e embel dhe shume inteligjente. Te njoha per nje kohe te shkurter por sinqerisht mendoj se je nje nga vajzat me te zgjuara dhe shume e bukur gjithashtu. Te uroj suksese ne jete. I wish you the best because you ARE the best.

Sinqerisht,
    Emanuela
    o ela, po ku ke humbur ti moj zemer? sinqerisht qe me ka marre malli per ty. te falenderoj SHUME per pershendetjen dhe fjalet e embla qe kishe thene per mua. ti e di shume mire sesa respekt kam une per ty keshtu qe nuk eshte nevoja ta shkruaj ketu. je nje vajze FANTASTIKE dhe e zgjuar, e bukur dhe me gjithe te mirat je me ka marre malli per ty zemer dhe shpresoj te flasim se shpejti love u girl and i wish you all the best.
    GERTA

Anėtarėsuar
    24-10-2002
    Vendndodhja
    Detroit MI
    Postime
    510
    Postuar mė parė nga AndoniS
    o Gerta shum rob sensible me dukesh ti! Me pelqen prezantimi jot edhe fotot. Ciao lal e mos ndrysho (per asnjeri)
    jam njecike sensible andonis ,jam lol. flm per postin tek tema ime. te pershendes nga zemra !
    me respekt
    GERTA

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •