7 marsi dita e mesueses nje dite qe na gjalleron dhe qe zgjon dashurine e nxenesit per mesuesin apo mesuesen e tij.Mesuesja eshte si nje prind i dyte per ne.Mesuesja eshte ajo qe na ka frymezuar dhe na ka shtyre per ceshtje te caktuar.Mendoj se mesuesja qe sdo ta harrojme kurre eshte mesuesja e klases se pare apo jo?Ajo qe eshte munduar me gjithe shpirt per te na mesuar shkronjat,numrat etj.Kush eshte mesuesja juaj e preferuar? Kush mesuese ju ka frymezuarme shume per te ecur ne jete per tu bere dikushi?