hej sa pash nickun tat mu kujtua ajo kenga rina rina rina ti mos me le ti ne vetmi..ahaha neejse
ja kalofsh sa me mire ketu
~~~MireSeErdhe~~~
hej sa pash nickun tat mu kujtua ajo kenga rina rina rina ti mos me le ti ne vetmi..ahaha neejse
ja kalofsh sa me mire ketu
~~~MireSeErdhe~~~
ne qefin tim
Hi Rina mire se erdhe yllo
Emer te rrall por te vacant ama...
~laterz ~![]()
Jam JETUS jo TREGUS!.
Mireseerdhe RinnaFiksimi eshte gje e bukur ne jete:P Shpresoj t'ja kalosh sa me mire kete weekend dhe bej dicka per te shuar mallin
-Nutela-
[B][COLOR=Blue]"Life will always be to alagge extent what we ourselves make it."[/COL
Rina shpresoj tja talosh mire ketu ne forum... Ne q`fare qytetit jeton atje ne BELGJIK...... have fun... catch u..."()
PEACE OUT
Firma juaj u pezullua pasi perben shkelje te rregullave te ketij forumi
Mire se erdhe Rina
Edhe se shpejti me nje foto![]()
mire se erdhe
ja kalofsh mire
respekte
princi i endrrave te pafundme
hej flm te gjith jeni shm te mirkpritshemme pelqen ky forum ka anetar shm te sjellshem sipas mendimit tim...dhe mbi te gjitha me pelqen fakti qe ne kte forum kam nje lidhje me boten shqiptare e cila me then te drejten me mungon shm se un ben nja 4vjet qe s kam shkuar ne shq.dhe me mungon shm ,ndonjeri mund te me tregoje ndonje gje interesante mbi tiranen shoqerin ka ndryshuar ndopak apo jemi gjithmon po aq cool ne shoqeria shq.
tani po ju le me nje puthje te madhe![]()
ciaooooooo nga rina dhe flm per komplimentin code cra... ti me the qe esht emer i vecant emri im ndoshta....tnx...
jeta vazhdon dhe pse loti pikon....
Welcome
Befsh qef ketu!!!!!Por jo shum aman LOL JK
Krijoni Kontakt