Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Të nderuar/a!
    Secili komb e ka kohën që është në kulmin e zhvillimit, dhe ka edhe kohën kur është në nivelin më të ulët dhe me probleme!
    Çka do thoni që është e mundshme që ne pellazgët, ilirët shqiptarët jemi pasardhës të banorëve të Atllantidës!!! Para fundosjes kemi qenë në kulmin ezhvillimit! Kur ajo ka filluar të fundoset, ata që kanë shpëtuar, janë shpërndarë rreth detit Mesdhe në tre kontinente! Sipas filologut të shquar italian Giuseppe Catapano, para 12000 vjetësh Thoti ka folur shqip në Egjipt. Ekziston mundësia që hebrenjt që kanë qenë robër në Egjipt të kenë qenë ish banorët e Atllantidës! Ne jemi të parët edhe të hebrenjëve dhe të arabëve dhe të grekëve! Ndoshta se kemi bërë edhe krime, dhe kemi qenë pastaj e jemi ende në gjëndje aspak të mirë! Ti lëmë krimet e mëparme, por janë mjaft të mëdha ato që janë bërë nën udhëheqjen e perandorit ilir Aleksandrit të Madh, i cili e ka nënshtruar gati krej botën. E kam lexuar /në revisten e Prishtinës Ekskluzive/ se edhe Napoleoni e ka pasur gjyshen shqiptare. Edhe gjatë sundimit të tij janë bërë krime. Ligjet e mafisë siciliane e kalabreze, tregojnë se janë të gjakut tonë! Nën okupimet romake, osmane, nën komunizem, si duket kemi la mëkatet e mëparshme, dhe gjatë diktaturës komuniste e edhe më vonë kemi mbërri në shkallën më të ulët e më të keqe. Si duket cikli është mbyllur, dhe tani fillon përsëri ngritja e jonë! Kur kemi përjetuar të gjitha këto katrahura, dhe kemi mbijetuar, nuk do të zhdukemi kurrë, derisa të jetë i banueshëm ky planet! Po ua jap edhe njëherë faqen e:
    www.mjellma.org në rubrikën: top tema lexoni shkrimin e Prof Skënder Rizaj për Thotin që ka folur shqip para 12 000 vitesh!
    pajtohem që kemi raste që të turpërohemi /që i kemi mjaft intelektualë e politikanë prostitutanë/, por kemi më shumë arsye që të krenohemi, megjithëse nuk duhet, nuk është nevoja që shumë të rrahim gjoksat!...- Mendja e madhe është e zeza e t'zot! - thotë fjala e urtë e popullit.
    Ini, bëhuni, përhapni dhe jetoni dashuri!

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    272
    Të rrahim gjoksin si Tarzani jo,po edhe që të rrimë kok ulur si sorrë e lagur në shi nuk është e drejtë ...
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Krenaria e te qenurit shqiptar

Sa me teper i njoh europianet aq me teper jam krenar qe jam shqiptar!!!

__________________________________________________ _______________

O Europe o shemtire plake
    Shqiperine s'e ke per hake
    Me thane se kishe kulture
    Por tek ty nuk pashe nje burre
    Gjeta vetem injorancen
    Meso nga Shqipua tolerancen
    Se me racizem me fjale bosh
    Do vije dita do deshtosh
    O rini harroje Europen
    Shtrengo Ameriken qe ndreq boten!

Jam krenare sepse kemi popull shume te zgjuar dhe krenar dhe kemi shume mundesi per te perparuar akoma pavarsisht se cka ndodhur me pare .........
    !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-11-2003
    Postime
    337
    Citim Postuar më parë nga bebushe
    Jam krenare sepse kemi popull shume te zgjuar dhe krenar dhe kemi shume mundesi per te perparuar akoma pavarsisht se cka ndodhur me pare .........
    JA NJE FLUTUR ENTUZIASTE !

TY LAL, TE PERFYTYROJ "TE LUMTUR SI VEZE PASHKE"...

ME "BEBA" SI TY, NE DO VAZHDOJME TE ECIM PERPARA, PAVARESISHT SE CKA NDODHUR ME PARE...

PS. TE FLEJ I QETE UNE BEBUSH?

i/e regjistruar Maska e Skerdi Sika
    Anëtarësuar
    01-10-2003
    Postime
    172
    U çar marrinash. Njeriu s'ka pse të jetë krenar për ç'është lindur. Pse zgjodhëm ne të lindim shqiptarë/e, që të krenohemi për këtë?

Unë të qenit shqiptar e marr shtruar, si mundësi që të eksploroj e ndaj me dikë një përvojë kulturore "ndryshe". Jam krenar për gjëra krejt tjera, që jam i sinqertë, i zgjuar, punëtor, prind i mirë etj - për gjëra që i kam arritur vet!

Citim Postuar më parë nga gabriel
    JA NJE FLUTUR ENTUZIASTE !

TY LAL, TE PERFYTYROJ "TE LUMTUR SI VEZE PASHKE"...

ME "BEBA" SI TY, NE DO VAZHDOJME TE ECIM PERPARA, PAVARESISHT SE CKA NDODHUR ME PARE...

PS. TE FLEJ I QETE UNE BEBUSH?
    fli ti fli se gjithe keto komplimenta qe me ke bere duhet te te jete lodhur koka
    !!!

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Sulë Hotla (1875-1947), Një Jetë Për Shqipërinë
    Nga strong_07 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-04-2019, 16:32
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Letërsia Shqiptare
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-10-2005, 14:02
  5. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •