Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1

Për: E pabesueshme! S'e kisha besuar se do të ndiej dhembje për këtë forum!

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Luftë kam pas bërë për ta parë këtë forum në këtë gjendje. Dhe erdhi në këtë gjendje. Dikur s'e kisha besuar se do ndieja kaq dhembje për të.
    Ishte nga forumet e para shqiptare, por ... ndaj ja ku erdhi

Është një gjë e habitshme: Edhe pse ky një forum i vdekur, çuditërisht vizitueshmërinë e ka 5 fish më të madhe se cilido forum tjetër shqiptar.

Kam shumë tema këtu, por stafi vetë e vrau këtë forum! Edhe të tjerët kanë pasur shumë tema me vlerë. Të gjithë anëtarët dhe të gjitha temat i vrau vetë stafi.

Demka,
    ( me nofkat dikur: projekti21 dhe Gi de Masha )

P.S. Këtë fat do ta pësojnë edhe gjithë forumet tjera ku ka arrogancë. Ndonjë edhe ka filluar të rrëshqasë avash - avash. Tatëpjetën e ka afër! Po ikin njerëzit!
    Po pse kaq pesimizem, valle nuk mund te "ringjallet" forumi,por kjo varet nga vete anetaret.
    Duaje te afermin tend si veten

Ushtar i larte Maska e Neteorm
    Anëtarësuar
    04-01-2011
    Vendndodhja
    127.0.0.1
    Postime
    2,336
    Postimet në Bllog
    8

Nje pjese e anetareve qe kam njohur jane larguar si pasoje e propagandes ndaj "fese" qe diskutohej ne forum..

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1

Feja dhe ''feja'' jane pjese te se teres dhe gjithkush mund te diskutoje per gjithcka dhe te kundershtoje per cfare mendon, kjo eshte liria e mendimit, mjaft qe t`u shmangen fyerjeve. Mospranimi i idese se tjetrit eshte problem dhe kjo ka prishur forumin duke hyre ne ''forume'' te tjera per monolog
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Akuamarini
    Anëtarësuar
    19-02-2015
    Postime
    3,224

forumet me fame
    STATISTIKAT E FORUMIT
    1. Forum.hr (Kroate)
    Tema: 437,641, Postime: 50,892,592, Antar: 369,216

STATISTIKAT E FORUMIT
    2.Forums - Unexplained Mysteries Discussion Forum
    Total Topics 262,539
    Total Postimet 6,165,885
    Online 65,526
    Total Members 174,742

Albasouli
    STATISTIKAT E FORUMIT
    Tema 79,939 Postime 2,168,197 Anëtarë 64,795

Sa large jemi nga forumet nga larte
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akuamarini : 21-04-2018 më 07:14

i/e regjistruar Maska e [Elita]
    Anëtarësuar
    15-02-2013
    Vendndodhja
    Larg!
    Postime
    454

Sipas gjitha gjasave, pergjithesisht, ne si popull jemi gjak nxehte dhe sulmojme njeri tjetrin. Nuk kemi kulturen e duhur per te diskutuar pa ofenduar dhe berbuzur opinionin e tjetrit. Dhe cuditerisht kete e kemi me veten tone, perplasemi shqiptar me shqiptar. Kushedi sa shqiptar ka ne ato forumet lart qe japin kontributin e tyre ne forume te huaja, vetem per te mos u ballafaquar me konfliktet e panevojshme qe shkaktohen neper forumet tona.

6. 2 antarët më poshtë falenderuan [Elita] për mendimin e shprehur në këtë postim:

Neteorm (26-04-2018),projekti21_dk (12-05-2018)

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Pershendetje Vera.
    Po me ben pershtypje pozitive se pardje e pashe se ma paskan aktivizuar konton e dikurshme.

Se a do te jem aktiv si perpara, ketu, mbetet te kujtohem edhe pak!
    @ Adem Gashi ! Profesor ! Po duku edhe ketuuu njehere mireee...

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015

Teta Vera,
    Uroj te jesh mire me shendet. Te uroj nje vit te ri te gezuar dhe te mbushur me kujtime te mira.
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anëtarësuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    në realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

Hapesit te temes duhet t'i vije keq per veten, jo per forumin. Imagjino sa ore ke humbur perpara nje ekrani apo nje celulari duke u marr me njerez qe kujton se i njeh dhe ceshtje qe kujton se kane rendesi, ne vend se ato ore t'i perdorje per gjera me te frytshme per shendetin dhe mendjen.

Tani qe pervec forumit kemi edhe qindra portale dhe aplikacione ne shqip, forumet nuk jane gje tjeter vecse nje vartesi, kotesi apo semundje me shume per ne. Njehere e nje kohe ky forum kishte vlerat e veta, por tani e vetmja vlere qe i ka mbetur eshte arkivimi i disa poezive dhe citateve librash ne shqip, te cilat nuk i gjen as ne librarite e vdekura te Rilindjes dhe as ne portalet shqiptare. Per info te tjera, une per vete kerkoj vetem ne anglisht, kurse ne marredheniet dhe mireqenien personale ky forum dhe te tjere si ky nuk me ofrojne asgje.

Gjithsesi jam dakord me hapesin kur thote qe kete forum e vrau stafi. Pra, aplikacionet dhe portalet plus jane nje problem per te gjitha forumet, mirepo ate pakice fanatikesh forumore qe do te kishin mbetur ketu packa aplikacioneve te tjera, stafi i ka perzene me menyrat e veta.

Mbaj mend veten time qe dikur mund te harxhoja 2 a 3 ore per nje postim/koment, me info, burime, arsyetim, etj., dhe ate mundim dy a tri oresh ma zhdukte ndonje moderator me nje klikim te vetem dhe as behej fjale qe ta kthenin postimin tim mbrapsht. Pastaj stafi as i ndeshkonte ata qe i therrsinin anetaret ne forume te tjera dhe, ketu dhe dhjete vjet, pronari i ketij forumi nuk pranon ta modernizoje pak platformen, ta beje me te lehte per t'u lexuar ne celular apo t'i shtoje komandat e njoftimeve. Ne Shqiperi tani shumica e popullsise nuk blejne kompiutera per t'u futur ne internet, por vetem celulare. E si ta vizitojne keta njerez forumin kur ky forum eshte i palexueshem nga celulari?

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kryeplaku për postimin:

EdiR (06-01-2025)

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015

Citim Postuar më parë nga Kryeplaku Lexo Postimin
    Hapesit te temes duhet t'i vije keq per veten, jo per forumin. Imagjino sa ore ke humbur perpara nje ekrani apo nje celulari duke u marr me njerez qe kujton se i njeh dhe ceshtje qe kujton se kane rendesi, ne vend se ato ore t'i perdorje per gjera me te frytshme per shendetin dhe mendjen.

Tani qe pervec forumit kemi edhe qindra portale dhe aplikacione ne shqip, forumet nuk jane gje tjeter vecse nje vartesi, kotesi apo semundje me shume per ne. Njehere e nje kohe ky forum kishte vlerat e veta, por tani e vetmja vlere qe i ka mbetur eshte arkivimi i disa poezive dhe citateve librash ne shqip, te cilat nuk i gjen as ne librarite e vdekura te Rilindjes dhe as ne portalet shqiptare. Per info te tjera, une per vete kerkoj vetem ne anglisht, kurse ne marredheniet dhe mireqenien personale ky forum dhe te tjere si ky nuk me ofrojne asgje.

Gjithsesi jam dakord me hapesin kur thote qe kete forum e vrau stafi. Pra, aplikacionet dhe portalet plus jane nje problem per te gjitha forumet, mirepo ate pakice fanatikesh forumore qe do te kishin mbetur ketu packa aplikacioneve te tjera, stafi i ka perzene me menyrat e veta.

Mbaj mend veten time qe dikur mund te harxhoja 2 a 3 ore per nje postim/koment, me info, burime, arsyetim, etj., dhe ate mundim dy a tri oresh ma zhdukte ndonje moderator me nje klikim te vetem dhe as behej fjale qe ta kthenin postimin tim mbrapsht. Pastaj stafi as i ndeshkonte ata qe i therrsinin anetaret ne forume te tjera dhe, ketu dhe dhjete vjet, pronari i ketij forumi nuk pranon ta modernizoje pak platformen, ta beje me te lehte per t'u lexuar ne celular apo t'i shtoje komandat e njoftimeve. Ne Shqiperi tani shumica e popullsise nuk blejne kompiutera per t'u futur ne internet, por vetem celulare. E si ta vizitojne keta njerez forumin kur ky forum eshte i palexueshem nga celulari?
    Kryeplak,

Te falenderoj per shkrimin, dhe te kerkoj ndjese nese si moderator te kam fshire ndonje postim pa arsye. Une nuk i kam lejuar kurre vetes te bej dicka te tille, por ndoshta ne ate kohe/moshe edhe mundet. Nese po, me fal.
    Sa per temen, nuk besoj se mund te gjykohen gjithe moderatoret dhe te behen bashkefajtor. Per mendimin tim, ajo qe ndodhi me te gjithe forumet ishte pjese e kohes. Dikush u largua nga inati, dikush u perjashtua nga stafi, dikush si une megjithse isha smod, me ngarkoi puna, kerkesa familjare dhe pasione te tjera.
    Shpresoj qe pak nga pak, ti kethehemi bisedave ne distance, me mire kuptim dhe respekt.
    Kalofsh sa me mire!
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

12. Anetarët më poshtë kanë falenderuar EdiR për postimin:

Kryeplaku (06-01-2025)

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •