Jam 24 vjece..e martuar..vazhdoj shkollen ne france..shpresoj te kalojme bukur se bashku dhe te marr pergjigje per shum gjera qe me shqetesojne..uu se harrova..jam nga shkodra..pasioni im me i madh..te behem arkitekte e zonja..😘😘😘