Burimet natyrore te pllajes se Dumrese , 80 liqenet ku dallon liqeni i Seferanit dhe Kalaja e Princit Belson ne Gradishte prane Belshit akoma mbeten te munguara ne investime turistike. Per me teper reportazhi i vitit 2013.