Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Brad20
    Anėtarėsuar
    19-03-2003
    Vendndodhja
    Austri Baden bei Wien
    Postime
    10

Marilyn Manson & muzika e tij

Hi te apasjonuarit e muzikes!

Ka pothuajse nja 2 vjet qe muzika e Marilyn Manson me ka terhequr dhe tani kam gjith albumet e tij ne shtepi dhe i degjej shume me qef. Ka shume energji dhe balladat jan fantastike!!
    Por si person une ate e urrej jashte mase. Eshte njeriu me i shpifur qe une kam pare deri me sot.
    The Beautiful People:
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Asnjeri nuk eshte nje Ishull!!!

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Pranej thon qe muzikanteve pelqeu punen dhe jo jeten private se shum pak meritojne respekt.Muzika e tij eshte me ter mend e bukur,ka lirika qe nuk duhen degjuar,po ai nuk ka nevoje per ekstremitet te fitoj vemendje.Kete une se kuptoj dhe kur e mendon qe i vogel ka qene ne korin e kishes se fshatit.
    Brad!
    Patjeter duhet te ikesh ne nje nga koncertet e tij,jan shume te vecant,dicka te tepruar e bejn ne skene po kur e bejn i han kanocet e birres ne kok.Mbaj mend isha me dy shok kur e pash,ashtu beri dicka ne skene i hongri te treja birrat direkt ne kok,trup..sa kena qesh...i iku truni fare shante ne drejtim nga i erdhen po nuk e dinte se kush..
    Po ja vlen ta shikosh se ne fund te fundit nuk eshte e then qe ta duartrokasesh qorrazi per cka ben
    Discover me like emptiness.......

Jam adhurues i Marilyn Mansonin, qe nga viti 2002. E kuptoj kete kengetare dhe e cmoj teper, kuptohet une nuk jam asi tipi qe te filloj te hyj neper kacafytje me anetaret e keti forumi vetem pse ata e perqeshin Marilyn Mansonin. Gjeja kryesore qe me pelqen e Mansonit eshte aftesia e tij me te cilen krijon vete, i shkruan tekstet vet si dhe autobiografin e tij e ka shkruar ai vete. I kam te gjitha albumet, gati te gjitha kenget per filma qe i ka bere, te gjitha spotet, dy dvd-ja dhe nje numer te madhe fotosh te Mansonit dhe te anetareve te grupit. Gjithashtu edhe une e degjoj muziken e tij me plot deshire, me pelqejn sidomos tekstet kisha me e vecuar "Great Big White World" si dhe "The Dope Show" ku thote: "They love you when you're on all the covers, when you're not then they love another", teskti i shkruar nga Mansoni. Albumi i cili me pelqen shume eshte Mechanical Animals, spoti The Dope Show. Me pelqejn edhe kenget Mister Superstar, Dope Hat, me nje fjale me pelqejn te gjitha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-04-2005
    Postime
    12
    Mua me pelqen Merilyn Manson te gjitha kenget e tij baladat sidomos por edhe stili te cilin e ka te mrekullueshem me pelqen sidomos kenga "The Nobodies" "Personal Jezus"Coma White" me pelqejne tej mase.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Absolute hit per mua eshte "I don`t like the drugs".
    Comma`t te dyja pjese jane poashtu te mire...
    Mirepo, te them te drejten, kur e beni coverin e "Tainted Love" disi me doli jashta listes se bandave te pelqyeshem.
    Cdokush me gustot e tij dmth, dhe thene kshu troc, ka ca kenge qe i ka te mira, po ka edhe nga ta qe jane total crap.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Kane koncert ketu ne Athine "Rock Wave Festival" edhe une shkoj vit per vit e ble bilete per komplet javen e festivalit.
    Pra sivjet merr pjese edhe Marilyn,por sukseset me te medhaja te tij jane kenge te cilat i kane kompozuar grupe te tjera e i kane interpretuar me pare.
    Sweet Dreams...

Po kam degjuar edhe une per kete koncertin, shpresoj qe do te kalosh mire ti.
    Gjithashtu eshte e vertete qe Manson ka pasur sukses me cover kenget qe i ka bere si psh qe e permendet ju Sweet Dreams, pastaj ka edhe me shume, mirepo mua ne pergjithesi me pelqejn kenget e Mansonit vecanarisht keneget qe i ka punuar vete me grupin e tij. Kenga qe e ka bere cover e fundit eshte Personal Jesus dhe kjo nuk ka qene ndonjefare surprize per mua, mirepo mezi po pres per albumin e ri te cilin kam degjuar se do ta perfundoj ne kete vite dhe me duket do te quhet Black Death, ka te beje dicka me kohen mesjetare ky album. Mezi po pres.

i/e regjistruar Maska e Postmodern
    Anėtarėsuar
    16-08-2003
    Vendndodhja
    prishtine
    Postime
    137
    Deshtak i perbetuar...
    It's the end of the world as we know it and I feel fine.

One of the Chosen Few Maska e Slayerized
    Anėtarėsuar
    03-12-2004
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    17
    Death to Posers paten thone SADUS
    I think if the devil doesn't exist then man has created him in his own image and likeness

no/fear
    Anėtarėsuar
    09-04-2005
    Vendndodhja
    on this world
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga Postmodern
    Deshtak i perbetuar...
    ne cfare kuptimi eshte deshtak Marilyn Manson? a ben ai jeten qe do apo jo?! jam kurioz

Eminem yo

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Muzika klasike, 101 pjesėt mė tė bukura
    Nga Tannhauser nė forumin Muzika botėrore
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 21-10-2023, 16:25
  2. Marilyn Monroe, gruaja e endrrave te cdo mashkulli!
    Nga YaSmiN nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 196
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 17:56
  3. Muzika popullore ne dileme.
    Nga ChuChu nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 16:00
  4. Muzika, si po deformohen shijet
    Nga Davius nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 14-03-2007, 21:03
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2003, 18:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •