une do te thoja qe ai eshte i talentuar,por shume komercial.3-4 kenge i degjohen.
une do te thoja qe ai eshte i talentuar,por shume komercial.3-4 kenge i degjohen.
fuuuuuuuk islaaam
me pelqen shume.
Por ..... stili i tij ? Mund te me flase dikush per te ?
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Marly Monson..eshte rock-kengetar(kto e din)...eshte satanist i prin sataneve te tij...gojen e ka krejt METALL...osht shum i keq me pa,por musicen e ka nice
Ka qene i martuar me Dita Von Teese....nuk di a eshte ende i martuar me te...etj etj
Per me teper lexo ne www.wikipedia.com
"Effort creates intelligence."
muziken e ka tmir..veq videot , ma mir asht mos mi pa .. se nuk jan tmira ... rocker i fort ..
High Voltage , Power Supply
Emrin e tij te vertete nuk e di por di se emrin e ka marre nga artistja Merilin Monroe ndersa mbiemrin nga nje vrases i famshem amerikan, Charles Manson. Ushqen veten me idene se eshte ankthi i botes dhe antikrisht i madh..... ēeshtje qejfi.........
o mo rober po pyes stilin e tij ne skene, veshjen, fytyren etj. Ca do thone, per ca arsye.......!
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Mua me pelqen Marylin Manson...dhe nga intervistat qe kam degjuar eshte edhe shume inteligjent...stili? Cfare do te dish per stilin?
https://www.behance.net/robberysk1100
vetem verisonin e tainted love e ka te mire tjerat jo,edhe ne veshje shum ekstrem!
Atehere djali ka zgjedhur emrin Marylin, per bukurine dhe miresine, dhe Manson per te keqen dhe te qenurit te paskrupullt. Stili i tij quhet SHOCK ROCK..di qe eshte njohur me ndertuesin e kishes se Satanait dhe nga ky i fundit mesoi shume gjera, qe satanai nuk ekziston..dhe e bene prift te kishes pasi e njohen mire. Deklorai se kjo ishte eksperienca e tij me shemtuar per faktin se ai nuk adhuron satanain, se ai nuk ekziston...Nga te gjitha keto mendoj se veshja eshte artistike dhe shume ironike...Mos harroni Qe Marylin Manson eshte artist pikturonte dhe ka ekspozuar ne paris berlin etj etj ...Don't nuk di gje tjeter...
https://www.behance.net/robberysk1100
Krijoni Kontakt